Vojna v Ukrajini 2

Kaj sem pa js drugače napisal kot ti? razen da sem se v globini zmotil za nekaj m, kar ni bistveno.
In še tu v članku se posmehuješ rusom. kao niso nič naredili, Britanci in Norvežani bi pa vse rešili.....V Litvi pa 5m v blato pogreznjenega vozila in posadke ne najdejo oz potegnejo ven. Mogoče pa Litvance in Američane Boli *urac za ljudi.., ker niso poklicali Norvežane in Britance na pomoč.

mirsi to sm ti jaz napisal neki postov nazaj..usa vojaki in glede na to da je nato trenutno še pod njihovo komando je torej v njihovi domeni da jih najdejo. Očitno jim dol visi. Sicer pa sem prebral da vlado in đoni nista več bestiča, baje da utegne celo vsekati med njima..... kaj porečeš na to?

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.609
5.237
113
Dobro si mu napisal. Sedaj si pa preberi njegov komentar pod tvojim, pa idi do prvega betonskega zidu in se začni z glavo v njega zabijat. Boš več naredil.
A vam še ni jasno, da je praktično vse, kar izusti namerna laž ali potvarjanje dejstev? Še vedno vas na polno vlaga.
Jaz njegovih postov skoraj ne berem več in je tema takoj bolj berljiva.
Saj vem z idiotom se pregovarjat je brez veze, po drugi strani pa če en skoz objavlja izkrivljene podatke to za nekatere postane resnica in ta del pa ni fajn...

Ampak ja... imaš prav, cajt da gre psihič na ignor :cheer:

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.821
-4.742
113
Saj vem z idiotom se pregovarjat je brez veze, po drugi strani pa če en skoz objavlja izkrivljene podatke to za nekatere postane resnica in ta del pa ni fajn...

Saj pravim, ko zmanjka argumentov za debato, pa pride na vrsto diskreditacija na osebnem nivoju.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.821
-4.742
113
mirsi to sm ti jaz napisal neki postov nazaj..usa vojaki in glede na to da je nato trenutno še pod njihovo komando je torej v njihovi domeni da jih najdejo. Očitno jim dol visi. Sicer pa sem prebral da vlado in đoni nista več bestiča, baje da utegne celo vsekati med njima..... kaj porečeš na to?
če si res to napisal (sem spregledal), imaš prav.
Mene bolj čudi, da bi bila vlado in Đoni bestiča, kot da sta skregana.
Bomo videli kaj bo, vsekakor je pa v tej igri veliko blefiranja, zavajanja ter tudi showa za rajo.

če si res to napisal (sem spregledal), imaš prav.
Mene bolj čudi, da bi bila vlado in Đoni bestiča, kot da sta skregana.
Bomo videli kaj bo, vsekakor je pa v tej igri veliko blefiranja, zavajanja ter tudi showa za rajo.

od obeh, pa tudi iz Kremlja in Bele hiše so prihajale trditve da sta bestiča....dost če pogledaš poročila izpred parih dni

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.251
239
63
Nikoli nista bila, se mi je smejalo, ko je sovjetofilom slina tekla, viš kak nas majo radi. :)
Pri njemu ne veš kaj ga bo jutri piknilo. Mislim, da je ves ta show samo da "zrihta" mir in izpade bađo doma. Samo mislim, da je malo sešteval tole brez krčmarjev (sploh swift in ostale zgodbe)... Bomo videli. :)

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.821
-4.742
113
Nikoli nista bila, se mi je smejalo, ko je sovjetofilom slina tekla, viš kak nas majo radi. :)
Pri njemu ne veš kaj ga bo jutri piknilo. Mislim, da je ves ta show samo da "zrihta" mir in izpade bađo doma. Samo mislim, da je malo sešteval tole brez krčmarjev (sploh swift in ostale zgodbe)... Bomo videli. :)
Tudi te silne miljarde v obliki redkih zemelj so mi sumljive.
Pomoje je to samo priprava naroda, češ vojno smo izgubili, sta šla Krim in Donbas in še kaj..... ampak smo pa dobili redke zemlje, kar je mnogo bolj pomembno in vredno. .
Če bi imela Ukrajina res toliko teh redkih zemelj, nebi bila že pred vojno najbolj obubožana država v evropi.

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.458
2.663
113
Iščejo stroj na napačnem mestu!

Putin je pred napadom na Ukraino kar nekaj časa zbiral vojsko na njeni meji in trdil Ne, ne nič ne bo!

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.923
128
63
štajerska
Največjo paniko delajo baltske države, poljska in nemčija. Bolj zahodne države vidijo zadeve drugače

Si pa je težko predstavljati napad Rusije na NATO zvezo, ker niti Ukrajine ne uspejo premagati. Potem pa bi bila fronta dolga 3000 KM, in nasprotnik bi bil eden izmed najsodobnejših vojsk na tem planetu. Glede na to kako je je Rusija lotila Ukrajine, prej pa gruzije, čečenije, bi rekel, da se niso iz zgodovine naučili ničeser. Sicer se znajo prilagat, ampak tudi oni imajo neke meje. Kitajci pa s v tak konflikt n bi mešali. Imajo preveč za izgubiti. Bi verjetno prej izsiljevali Rusijo

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.821
-4.742
113
Ja saj evropsko zviševanje vojaških proračunov za 800 miljard je tudi pripravljanje na vojno z Rusi, ali ni tako?
S tem denarjem bodo kopičili orožje z vpeljavo naborništva pa povečujejo število vojakov. Kdaj bomo pa mi pripravljeni za napad?
Nemški obveščevalci in vojska so poslabšali oceno tveganja za ruski napad na katero od članic zveze Nato. Opozarjajo, da Rusija močno kopiči tako orožje kot povečuje število vojakov

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.305
1.842
113
40

Nekej sem te dolžan opozorit..sem ga dal na ignor in potem praktično nisem imel kaj videt v tej temi ker si po večini kar sam sebi odgovarja. In sem izklopu ignor iz čisto znanstvenih razlogov :fredi:

Ja saj evropsko zviševanje vojaških proračunov za 800 miljard je tudi pripravljanje na vojno z Rusi, ali ni tako?
S tem denarjem bodo kopičili orožje z vpeljavo naborništva pa povečujejo število vojakov. Kdaj bomo pa mi pripravljeni za napad?
tudi Rusi so všteti sm not, pa Grenlandija tudi če bo oranžni preveč palamudil, pa kaki Huiti če bodo streljali na naše ladjevje....pod črto s temi cekini se bomo zaščitili pred takim ali drugačinim sovražnikom.