Tušmobil bodite pozorni da vas ne nategnejo.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Po izteku aneksa:
Tako kot so mene namreč do nedavnega sem imel tušmobil 50i po poteku aneksa sem prešaltal začasno na 5 + 5 (1GB) Euro torej 10 paket (za kar sem moral plačati 5 euro da so mi spremenili paket lol) ok to še ni nič. Ko sem sklepal novo pogodbo pač spremenil novo ni bilo ne duha ne sluha da teh 1GB prenosa podatkov lahko samo koristiš v TUŠMOBIL omrežju če ga koristiš v MOBITEL, kjer gostuješ plačaš extra prenos podatkov poleg tistega, kar si zakupil isto je z minutami če si v mobitel omrežju plačaš, tega v prejšni pogodbi 50i ni bilo vendar so se odločili da se bodo znebilili uporabnikov, tudi prav.

Pa da nebo pomote ne gre se za tisti drobiž gre se za princip zvestega uporabnika, kateri sem bil vendar nič več.

T-2 bo moj novi mobilni operater predvsem zaradi ugodne tujine, sicer imamo doma T-2 trio in od kar ga mamo mamo čiste račune ne pa tole sramota za TUŠMOBIL, kaj se grejo.

Nazadnje urejeno:

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Ti si se kar sam nategnil_
1. Vedno se vprasa na prodajnem mestu, kaksne so razlike med paketi
2. Vedno se pregleda t. i. "drobni tisk" in sele nato kaj podpise,
3. In ne nazadnje, tukaj na forumu bi zagotovo lahko zasledil kako debato na to temo.
Lp

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Ni res prej v 50i paketu je bilo vseeno kje si bil v mobitel ali tusmobil. Skratka lopovija na 2, zelo so me razočarali na celi črti.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Pa da nebo pomote ko sem podpisoval v Celju novo pogodbo sem vse sprašal, pa so mi rekli da so pogoji isti ko prej sam da je pač manj minut in ostalih stvari in več podatkovnega prenosa, noben ni omenjal vezanost storitev direktno na Tušmobil. Pa še nekaj jst nebi uporabljal mobitel signala, ki je itak u k...u, če bi mi čudežni Tušmobil vleku signal, pa nisem nekje daleč stran ampak 1km stran od AC CE-LJ. Skratka itak nima veze. Nesposobnost tega operaterja, da zagotovi storitve delovanja v okviru normalnih in na koncu so mi zaračunali to kar pri njih ne deluje dodatno k svoji nesposobnosti, je odtehtalo odločitev adijo tušmovil.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Izgleda kot, da gre Tusmobil po stopinjah Vege... Se celo eden imzed najvecjih privrzencev Tusmobila (EuroDJ) je zacel "pljuvati" po do nedavnega najboljsem operaterju v celotnem vesolju
smile-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
če si šou na paket tušmobil5 si mel 50min pogovorov k veljajo tako v TM kot @m omrežju, tko da tle ne prodaji buč, da se ti na @m niso odštevale minute ampak nabiju keš (si že porabu vse minute). kar se tiče pa prenosa podatkov maš pa v tušmobil50i 100MB k velja v TM in @m, medtem ko 1GB velja samo v TM omrežju... če si ti ne prebereš celotne zadeve, zakaj bi moral biti potem kriv operater??

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Izgleda kot, da gre Tusmobil po stopinjah Vege... Se celo eden imzed najvecjih privrzencev Tusmobila (EuroDJ) je zacel "pljuvati" po do nedavnega najboljsem operaterju v celotnem vesolju
smile-1.gif
To bi se ti zdel:=)a?
rolleyes-1.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Brez veze. Uporabnik je sam sebe nategnil in sedaj poiskuša prevalit krivdo na druge. Na spletni strani imamo lepo naštete pakete in njihove dobrobiti ter omejitve.

Verjetno je mislil, da bo sedaj za 10 EUR dobil isto kot prej za 50 EUR ... Utopija.

Ogo

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Mislim, da so tole bučke gled minut. Minute lahko kuriš tako v Tuš omrežje, kot v Mobitel omrežju in se ti odštevajo od zakupljene kvote. Drugače pa je z podatki, kjer lepo piše, da kvota velja samo v TUŠ omrežju, v Mobitelu se pa lepo obračunajo.

C/P iz njihove strani:
Posebni pogoji ponudbe
*Vključen prenos podatkov velja v Tušmobilovem radijskem omrežju. Promet, opravljen v omrežju Mobitel se zaračuna po veljavnem osnovnem ceniku. Promet, opravljen v lastnem radijskem omrežju po prekoračitvi vključenega obsega storitev, se zaračuna 0,000012 €/kB. Obračunski interval je 10kB.

Vključene minute pogovorov veljajo za klice in videoklice v vsa mobilna in stacionarna omrežja znotraj Slovenije, razen za klice na posebne in komercialne številke ter za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini.**

Vključena SMS sporočila veljajo za pošiljanje znotraj Slovenije in iz Slovenije, ne veljajo pa za pošiljanje v donatorske in komercialne namene. Vključena MMS sporočila veljajo za pošiljanje znotraj Slovenije.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.182
3.643
113
Marlbor
Tudi sam sem razmišljal o nakupu tega paketa. Ampak sem si prej natančno prebral, kaj mi v paketu nudijo in se pač zaradi tega dejstva nisem odločil zanj. Sorry, če ne znaš brati ... eni ste res ovce, ovce so pa zato da se strižejo.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Čudno deky_ da ni kriv drobni tisk in nateg..anje uporabnikov? Očitno odvisno, pri katerem operaterju je uporabnik, potem se loči tiste, ki so sami krivi in tiste, katere operater nateg..e.

No ja, v glavnem, v tem primeru sem tudi sam mnenja da je uporabnik sam kriv, kakor tudi berem v Dobro jutro, kako je en revež zapravil 50 EUR za prenos podatkov (YouTube) na paketu SIMPL in da je Si.mobil fuj. Ljudje, navadite si pogledat vsaj, kaj dobite za svoj denar in za koliko denarja. Tudi dodatnih OPCIJ je precej za manjšanje računa, če uporabljaš kaj, kar je v osnovi dražje. Najlažje je potem obremenjevat reklamacijske službe, ker sami niste sposobni brati ...