Kaj izbrati Tuš Vesolje ali Itak Džabest

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
sem že na forumu070 napisu da mi tud to ne pomaga. Še kr mi prenaša dol. Od tega da sem v roamingu na dan 5sec. Dokler TM ne bo skenslu roaminga pri @m, ne grem nazaj.

iii

Pripravnik
1. avg 2007
459
7
18
jp --- na TM ne moreš skenslati roaminga pri @m ... na telefonu pa tud ne gre.
frown-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Moj glas gre džabestu in operaterju mobitel. Pri mobitelu imaš poleg osnovnih vsem znanih paketov đe raznorazne bonbončke :

planet.si, kjer si narediš lahko cel backup imenika ( zihr bolj varno, kot domači backup na rač., kjer ti gre disk, pa si ob vse podatke
plačilo z moneto, če pozabiš doma denarnico...meni je že prav prišla
smile-1.gif

Mobilna TV za gledat TV na telefonu....pride prav, če ravno kje koga čakaš, pa se zavleče ( zanekrat samo par programov, je pa )
itn...
pa še ziher sem velik dobrih bonbončkov izpustil/pozabil

da ne govorim, da ni težav pri recimo banalni primer, zahtevi za ponivni PIN ali PUK...dobiš takoj !

Zame je samo mobitel !
lp

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Za tak denar kot ga plačaš pri M, zanj dobiš lahko veliko več. Bolje da se odloči za Si ali TM.

gpc17

Pripravnik
15. dec 2009
71
0
6
LJ
Mobitel, mobitel in še enkrat mobitel.. Zakaj? Zato ker ima najbolj kakovostn omrežje, signal, podpora je super če kdaj kaj ne deluje se ti res posvetijo in pomagajo. Pa ima veliko bombončkov kot so mobilna tv, moneta itd.. Vse pride kdaj pa kdaj prav..

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mobitel se zaveda, da je njegov adut najboljše omrežje pri nas in mu zato ni potrebno ponujat takšnega dumpinga kot ostalim (pa še preprečevanje monopola je vmes). Potem pa se naj vsak odloči ali bo imel raje več minut ali boljše omrežje.

Recimo sestri imata tušmobil, doma smo 1km od oddajnika in ima ena sestra (LG) 1-2 črtici signala + prekinjanje, druga sestra (Samsung) pa signala sploh nima. Ampak imata pa paket 15 in v njem miljaužnt minut, smsov, interneta. Samo kürc, če ne moreš niti koristit tega...

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
1km od odajnika pa da ni signala to pa ti nevrjamem...Tko da ne napihuj da ne dela 1 km od odajnika..
bonk.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
S tem TM oddajnikom v Ormožu je nekaj narobe. Zračne linije je verjetno tam okrog 800m maksimalno. Je pa problem, da moč signala preveč niha (vsaj na začetku leta je tako bilo, ko sem prišel v Ormož), naenkrat sem bil brez signala, pa je potem spet skočil na polno. Tak da jaz z klicanjem nisem imel nekih problemov (povezave ne zgubiš, se pa občasno pojavi prekinjanje), je pa čisto neuporabno za prenos podatkov, ker ti prekine internetno povezavo.

Kot rečeno, je tam moralo biti (če še je, ne vem) nekaj narobe z oddajnikom.

V letu 2009 je isti problem bil tudi v centru Ptuja.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
zato pa je tu 080 700 700 številka, da se prijavi napaka... če nihče ne prijavi napake, se le-ta valda ne more rešiti sama od sebe..

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Ja če mate težave je prava številka za javit težavo 070 700 700 ker tukaj na forumu ne bo kaj prevveč pomagalo jamrat..
wink-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
1km od odajnika pa da ni signala to pa ti nevrjamem...Tko da ne napihuj da ne dela 1 km od odajnika..
bonk.gif

Zaradi takih in podobnih težav pa jaz rečem folku, naj se Šusmobila na daleč izogibajo, ko me vprašajo za nasvet...
bonk.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Sam zanimivo da ste samo posamezniki..oz majšina ki ma težave....jst sem že dve leti pri tušmobilu pa se kar velik gibljem po sloveniji pa nimam nobenih težav kar neki tukaj opisujete...
bonk.gif

zato rečem eni mogoč opravičeno mate težave ki jamrate a večina pa napihuje ker so privrženci mobitela in treba se kaj zlagat...da se čim bolj ovira konkurenco..
priden.gif

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
319
4
18
Ali paket tušmobilvesolje zagotavlja sedanjo količino klicev, podatkov in ceno 15 eur za obdobje 2 let?
Me skrbi, da ne bi potem naredili tako kot pri Džabestu (omejili količino + povišali ceno).

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Čaki malo, obe sestri sta pri Tušmobilu, torej ne pišem kar nekaj v tri dni. In če bi se izkazalo, da jima deluje ok, bi še jaz šel februarja k Tušu. Ampak pri taki kvaliteti oddajnika - ne hvala! V Ormožu sem vsaj 4 dni na teden in v tem času bi bilo dobro, če bi lahko telefoniral.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
@Aliens - cena 15€ je v kolikor se zavežeš z aneksom Popust na mesečno naročnino. V kolikor vzameš nov aparat se aneks skensla in maš ceno paketa 20,10€. Da se paket spremeni v vmesnem času je sicer zelo majhna verjetnost, žal ti pa tega ne more nihče zagotoviti, kot tudi na @m v začetku niso mogli zagotoviti, da ne bo prišlo do spremembe...

@SouthPark - mislim da Dekyev post ni letel nate, temveč na gasdopodna. Tvojima sestrama pa resno svetujem da pokličeta na 080700700 ali pišeta na info@tusmobil.si in prijavita napako...

Lp