Ja res si lenuh. Samo prenos podatkov naj si ta izključi, sploh, če ima pameten telefon.Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Nisem nič še gledal na mobitelovi strani in nevem kaj to po meni, če smo v EU? Mal pa sem len, a ne
Citat:
Uporabnik Snaga1 pravi:
Prekoračil sem zakupljeno količino podatkov in ker imam še star paket ni znižalo hitrosti brez dodatnih stroškov, ampak mi je račun nabijalo v višave, tako da me je presenetilo 120€ za 700MB prenosa.
Ko sem prišel do omejitve mi je Mobitel sporočil preko SMSa, malo sem pogledal cenike in očitno pogledal napačnega, ker sem prišel do cene 0,005€ za MB, torej 5€ za GB, kar se mi je zdelo čisto OK in nisem videl potrebe po dodatnem zakupu količine podatkov, ki je tudi cca 5€ za 1GB. Žal se je izkazalo, da moj paket ima drugo tarifo in sicer 0,155€ za 1 MB kar prinese 120€ za mojih 700MB prenosa. V teh časih so to čisto absurdne cifre!
Se je še komu zgodilo podobno in je bil Mobitel odprt za kakšne popuste? Jasno da bom v bodoče prekleto pazil, da ne bom prekoračil zakupljene količine in čim mi poteče vezava me ne vidijo več, po 15 letih lahko tudi zamenjam operaterja...
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
In ta mesec spet
Ko porabiš zakupljeno količino plačaš nenormalno visoko ceno za data.
36,99 MB za 14,8876 € brez davka. WTF?
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
In ta mesec spet
Ko porabiš zakupljeno količino plačaš nenormalno visoko ceno za data.
36,99 MB za 14,8876 € brez davka. WTF?
Ja kaj ni dobila obvestila? Zakaj ni dokupla količin?
Ne nabijaj... ko na Bobu prekoračiš zakupljen 1GB, imaš avtomatsko še enega, pod istimi pogoji...Citat:
Uporabnik kegelj pravi:
Pri vseh operaterjih se presežene količine drago plačujejo.
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Ne nabijaj... ko na Bobu prekoračiš zakupljen 1GB, imaš avtomatsko še enega, pod istimi pogoji...Citat:
Uporabnik kegelj pravi:
Pri vseh operaterjih se presežene količine drago plačujejo.