Trenja - Kadilci

sass

Guru
1. sep 2007
5.218
857
113
Citat:
Uporabnik MackaGrrr pravi:
Ljudje zgledajo bedno zunaj na mrazu s pomodrenimi prsti cuzajo tisto cigareto al se pa grejejo ob gobicah. K v ksnem filmu kjer kazejo tiste klosarje ob sodih (al kaj je tist
grin1.gif
) iz katerih gori ogenj, da se malo pogrejejo... Bedno res.

he he, a kadilce se zdaj že s klošarji primerja?
sicer pa me zanima, tistih nekaj metrov peš od avta do kafiča, a takrat pa nobenega ne zebe?

sass

Guru
1. sep 2007
5.218
857
113
škoda da si raje zunaj. mi notri na toplem se imamo prav fino. no, če bš kaj rabil, potrkaj po oknu, da ti pošljemo kelnerco. saj veš, nočemo da za brezveze hodi ven, se bo še prehladila revca
smile-1.gif

mpty01.jpg

Nazadnje urejeno:

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Še vedno me boš. Saj cigarete niso tista stvar, zaradi katerih bi se mi spremenil stil pisanja.
grims-1.gif

V demokraciji je pa itak dovoljeno imeti svoje mnenje in veselje, če sta v skladu z veljavno zakonodajo.

To je moje privatno življenje. Kot kadilec sem bil vedno toleranten do nekadilcev in nisem kar kadil tam kjer ni dovoljeno.
A če je v lokalu dovoljeno bom kadil. Dokler bom na tej strani marginalizirane skupnosti (saj ko plačujemo davke na razvado jim pa pašemo)
Izbira nekadilca pa je, ali se bo v tem lokalu zadrževal ali pa ne. In to izbiro so nam kadilcem vzeli.
Še vedno pa pravim, da bo pravično za vse. V vsakem okolišu (itak je bifejev kot listja in trave) določiti nekaj takih kjer se kadi in mirna Bosna. Sam bom zahajal v take. Je pač moj stil življenja in zavedam se, da ni zdravo, a kaj vse še tudi ni.
Stres se mi zdi hujša postavka uničevalca življenja, ravno tako biološko obdelana hrana, ozračje (ne mi, da tudi mi kadilci onesnažujemo okolje, ker se mi tedaj poraja podobna mislel, kot sem jo slišal, ko se je "velepodjetnik" pripognil in pobral sponko za papir, ki jo je videl na stopnicah, rekoč, tudi to je naše in je potrebno varčevati, po drugi strani se je pa spustil v take naivno tvegane posle, da je kmalu bankrotiral)

Poglej, kadim od rane mladosti in če bi me tedaj nekdo po prstih bi bil verjetno danes med vami, tako pa po 35 letih ni tako enostavno reči, ne bom več kadil. Sam nisem med verižniki, da bi imel eno v ustih, eno v roki in eno v pepelniku. So momenti v vsakdanjiku, ko ga rad prižgem.
Predvsem pa:
- ob jutranji kavici doma (na balkonu) (vsak dan)
- na kavici s sodelavci v bližnjem lokalu (vsak dan)

- po kosilu (vsak dan)
- kakšne 2-3 med dopoldanom in večerom
- po večerji (vsak dan)
- po seksu ( 2 x na mesec - sem že v letih
redface-1.gif
)

In to je to. Torej sem in nisem.

Je pa debata itak črno-bela, kadilci vs nekadilci. Rezultatov itak ni. Samo prepucavanje. Zato pe je internet in forum. In ob kateri temi bolj zapnemo, tudi za hec, ob drugih pa manj.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
seveda te bom brau naprej,...z veseljem

ja, cifra, s tabo bi blo dobr mnenja menjat tut u real lajfu

pa ceprau u lokalu kjer ob kavi tut przgete (kadil skor 10 let, zaj ze 3 leta brez)

supafly

Pripravnik
30. sep 2007
204
0
16
Knežje mesto
www.nrghouse.org
No, tale zakon in "trenja" med kadilci in nekadilci so brezploden posel... Kar se mene tiče:

a.) sem kadilec
b.) zaradi zakona ne bom nehal kaditi
c.) če se zakon ukine, mi bo gut, če se ne pa kaj čem, ne gre nič narest
d.) če bom kdaj nehal kaditi bom nehal zaradi zdravja,sebe in še enkrat poudarjam, ne zaradi zakona...
e.) vlada je bedna in bo bedna tudi ostala
f.) nekadilci lahko nehajo "obsojati" kadilce, ker zaradi njih ne bojo/bomo nehali kaditi

g.) če bo šlo tako naprej se bo človeštvo skregalo in use bo šlo u tri p.izde m.aterne
grin1.gif

LP

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
650
8
18
50
Sem bil včeraj v enem lokalu v Ljutomeru in sem se pogovarjal z šefico.
Čeprav je sama kadilka je rekla da ji ta zakon paše.
Zakaj: ker dela vsak drug dan cel dan je rekla da so jo prej večx ob večerih pekle oči od dima bolela glava ipd.
Če pa bi imela izbiro ali kadilski ali nekadilski lokal bi pa morala imeti kadilskega.
Če ne bi imela nekadilskega bi redne stranke kadilci odšli v drug lokal.
Njene besede naj le tako ostane kot je,moje pa iz tvojih ust v božja ušesa

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
- ob jutranji kavici doma (na balkonu) (vsak dan)

Ej tastar, zakaj doma kadiš na balkonu in ne raje v dnevni sobi ali še bolje v spalnici po dobrem sexu?

Hehe, a to mogoče pomen, da se boš sexa prej odvadu kot pa cigareta?

Nazadnje urejeno:

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
V sredo v Ljubljani

[kolega A] - Greš z nami v _____________ tam ob Ljubljanici, se lahko mirno kadi, se jim slika za inšpekcijo, menda je mal gneče ampak nima veze, je vseen čist drugač pokadit cigaret na toplem v lokalu ob pijači.

(čez dobre pol ure)

[kolega A] - Halo, v bistvu gremo mi naprej, tam smrdi da ni za živet, gremo nekam ven pod gobice.

V soboto v Zagrebu:

[kolega B] - Uaaa... končno bom lahko v miru v lokalu pokadil cigaret, mi ne bo treba it ven kot kakšnem klošarju

(3 minute pozneje)

[kolega B] - hudič kolk tuki smrdi po čikih, ni z verjet... gremo raje kam kjer se ne kadi, pa bom zuni enga pokadu.

cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
v kakšne pajzle pol hodite, da vsi nekaj nabijate od švica? a mate fitnes naprave po kafičih al kaj ? jaz voham samo svež zrak, brez kakšnega švica
confused-1.gif

Audio

Pripravnik
6. avg 2007
247
15
18
A tok švicaš, al kaj?
priden.gif

Saj lahko uporabiš nekaj ala Old Spice, oz nekaj ženskega

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Blimpe pravi:
Mene pa švic ne moti tako, bl mi grejo v nos prdci.
smile-1.gif
no pa še cigaretni dim manjka-pa bo paleta vonjav popolna
bonk.gif

@Tamara, se mi je zdel da zahajaš v zakotne pajzle, glede na to, da tipi še niso odkrili dezodorantov
uf-1.gif

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Doma kadim na balkonu zato, ker je domači zakonodajalec tako odredil in ne v dnevni sobi. Sem se bunil, a sem jih po nosu dobil
redface-1.gif
, doma ne priznavajo demokracije kot na splošno v ostalem javnem in pravnem življenju. Zgolj vzemi ali pusti.
V "jebalnici" imam pa odvezo, da ga lahko občasno obrišem ob zaveso in to se mi, kar se mojih sindikalnih pravic tiče, zdi dovolj in sem hvaležen.
zmaga.gif

Bi pa vseeno v gostilni bil eden od enako mislečih in kadečih, samo toliko, nisem napisal, da bi se morali družiti z zdravoživljenstveniki.
priden.gif

Iste sorte ptiči skupaj letajo.press
cool-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
v kakšne pajzle pol hodite, da vsi nekaj nabijate od švica? a mate fitnes naprave po kafičih al kaj ? jaz voham samo svež zrak, brez kakšnega švica
confused-1.gif

Od frenda kolega je izjavu, da si prej v klubih vohal čike, zdej pa sam švic & menstro
hysterical-1.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
confused-1.gif

Od frenda kolega je izjavu, da si prej v klubih vohal čike, zdej pa sam švic & menstro
hysterical-1.gif
Jaz mislim, da če sediš za svojo mizo, bolj težko zavohaš nekoga pri sosednji, se pa lahko vsaj potolažiš, ko greš ven, da se tega vonja ne nalezeš, tako kot se dima od cigaret.