Trenja - Kadilci

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik Blimpe pravi:
Mene pa švic ne moti tako, bl mi grejo v nos prdci.
smile-1.gif
no pa še cigaretni dim manjka-pa bo paleta vonjav popolna
bonk.gif

@Tamara, se mi je zdel da zahajaš v zakotne pajzle, glede na to, da tipi še niso odkrili dezodorantov
uf-1.gif

Vonj cigaretov prežene te ogabne vonjave, ki jih nekateri ljudje širijo in ravno zato so zdej te stvari toliko bolj opazne. Kar se tiče pajzlov, kjer tipi še niso odkrili deodorantov, je to pravzaprav povsod - tudi v lokalih za namišljeno ljubljansko smetano in kvazi japije .... Pač je večini tipov izpod časti, da bi se pobrili ali stuširali več kot enkrat na dva dni
bonk.gif
Pa prištejmop še adolescente iz Horjula in okolice ter štajerske študente pa je mera polna
uf-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Kar se tiče pajzlov, kjer tipi še niso odkrili deodorantov,
Ga ni hujš smrada kot z deodorantom našprican švic.
Nekateri se samo špricajo pa bolj malo ali nič ne umivajo. Topla voda pa žajfa, delata čudeže.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
seveda ja..eni se pa res oklepate vsake rešilne bilke ali izgovora, da bi se dim vrnil v lokale-pa se ne bo, če imajo v vladi kaj jajc..

@ stardec-seveda, topla voda in milo, pa tudi šampon.
smile-1.gif

Citat:

Pač je večini tipov izpod časti, da bi se pobrili ali stuširali več kot enkrat na dva dni

@biæ-ne vem s kakimi tipi se ti družiš, ampak nekateri nimamo problemov s higieno
rolleyes-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
@ stardec-seveda, topla voda in milo, pa tudi šampon. pa kanček dezodoranta tudi
Se bojim, da zadnje čase ljudje ne vedo kolk je to kanček. Nekaterim se ta deodorant voha še 100m za njim.
Pa še neke ogabne in močne nenormalne in nenaravne vonjave se pojavljajo zadnje čase, da gre človeku kar na kozlanje
Priznam, da če bi lahko izbiral, bi marsikje raje izbral cigaretni dim kot pa kakšen parfum.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
@ stardec-seveda, topla voda in milo, pa tudi šampon. pa kanček dezodoranta tudi
Se bojim, da zadnje čase ljudje ne vedo kolk je to kanček. Nekaterim se ta deodorant voha še 100m za njim.
Pa še neke ogabne in močne nenormalne in nenaravne vonjave se pojavljajo zadnje čase, da gre človeku kar na kozlanje
Priznam, da če bi lahko izbiral, bi marsikje raje izbral cigaretni dim kot pa kakšen parfum.
ti dam čist prav...se najdejo ultrahigh damice in "dame", ki prav smrdijo po parfumih..samo vem da take nerade prisegajo na vsakodnevno kombinacijo tople vode in mila
tongue-1.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.218
857
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
@biæ-ne vem s kakimi tipi se ti družiš, ampak nekateri nimamo problemov s higieno
rolleyes-1.gif

očitno se druži s takimi, ki raje prižgejo čik, kot da bi uporabili žajfo
evil.gif

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Vonj cigaretov prežene te ogabne vonjave, ki jih nekateri ljudje širijo in ravno zato so zdej te stvari toliko bolj opazne.

Vonj po starih ribah tudi prežene vonj po parmezanu, brez dvoma. Je zato objektivno bolj prijeten? Verjamem, da ribičem je, a vsi pač nismo ribiči (kadilci). Ergo, smrdiš, le na drug način. Da bi ti pa to kdo končno dopovedal, bi pa verjetno bilo potrebno toliko časa kot pri enem dalmatinskem ribiču, ki je ves dan sortiral orade po velikosti na žgočem soncu.

Lahko si pa tudi zjutraj namesto tuširanja dahneš nekaj cigaretnega dima pod obleko in vsa sveža, čista in dišeča odkorakaš v nov dan. Ti nihče ne brani, le nekaj ljudi se te bo verjetno izogibalo.

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
No rešitev teh težav, bi bili lokali, kjer bi se kadilo in bi se ustrezno prezračevalo + ustrezen podtlak. Primer si lahko pogledate v biljardni hiši na Parmovi.

Nekdo si sedaj misli - zakaj pa ne primerno prezračevanje brez, da bi se kadilo.
Može, samo prepričaj gostinca, da to naredi, če mu ni potrebno...v primeru, da bi se notr kadilo pa bi to bilo obvezno.

Torej. Ne bi bilo zakajeno, nebi smrdelo po švicu pa še folku se ne bi blo treba umivat vsak dan
evil.gif
.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Cigaretni dim se ne prezrači kar tako. To stane. Če pa bi že komu uspelo to kvalitetno prezračit, bi pa iz takih prostorov odhajali vsi prehlajeni. Prehladijo se pa lahko ceneje, ko zunaj v mrazu kadijo.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Stardec...očitno prestar, da bi vedel, da obstajajo tudi druge možnosti prezračevanje kot z odprtimi okni in prepihom...

npr...?

Nazadnje urejeno:

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Stardec...očitno prestar, da bi vedel, da obstajajo tudi druge možnosti prezračevanje kot z odprtimi okni in prepihom...

ne-ne-1.gif
Dobro preberi. Napisal je, da je takošno zračenje drago. Kolikor jaz vem, odpiranje oken ni kakšen hud strošek.
Pa saj trenutno stanje je kar v redu. Nekadilci nismo prekajeni, kadilci pa vseeno kadijo (zunaj). Sem pa danes zjutraj bil na kavi in so se mi kadilci kar malo zasmilili. Zunaj so vlekli tiste svoje rakove palčke in zmrzovali. V ušesa so bili že kar malo vijolični, od mraza jih je vleklo skupaj, pa so še vseeno morali vlečt čike. Pravijo da ni užitka, če piješ kavo brez čika (a če zmrzuješ je pa res hud užitek?). Bogi so.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Vseeno me tud zanima kako bi burek prezračil prostor brez, da bi zrak krožil.
Dejmo počakat, da bo povedal, ker on to ve, saj je še mlad.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Ionizatorji bistveno izboljšajo stanje, nekateri prižigajo sveče, ki naj bi "čistile" cigaretni dim. Ampak če v nekem prostoru naenkrat kadi 50 ljudi, je vse skupaj zaman.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Ampak če v nekem prostoru naenkrat kadi 50 ljudi, je vse skupaj zaman.
Jaz tud tako mislim, nevem kako to misli burek prezračit?
Me res zanima, ker nekaj okol tega prezračevanja pa tud jaz vem. Bi rad zvedu kaj novga.

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
V osnovi me boli kita, kaj za ene mašine so potrebne, kako so sestavljene, kako deluje podtlak in ostalo...

Dal sem primer, kjer je to urejeno in funkcionora in ni prepiha in ni prehlada in ne zakajeno in ni kadilca, ki bi raje ven hodil...in je rešitev tudi za nekadilca če noče vohati švica...

Prostor ima napis, da sprejme 40 ljudi.

Ne rabim biti matematik, strojnik ali znanstvenik, da bi ugotovil, da bi se dalo narediti tudi za 50 ljudi s linearno višjimi stroški.
Več kot očitno pa se lastniku splača.

gretzky: Ne skrbi zame...še znam brati, raje se nauči brati med vrsticami in ne dobesedno vsega...

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
Ljudje ki so redni gosti Biljardne na Parmovi trdijo da že nekaj časa skoraj tako kot bi prezračevanje ugasnili in je smrad za nevajene nevzdržen, od začetka je pa vleklo kot da si bil pod sesalcem, je bil pa menda res fajn zrak.