Trenja - Kadilci

MackaGrrr

Pripravnik
4. nov 2007
376
0
16
ksz.

Osebno se mam za nekadilko ki sem in tja kaksnega przge ce mi ravno zadisi. Kolege mam 50:50, kadilce in nekadilce... Ce bojo uvedli tisto da se bojo lokali opredelili ali so kadilski ali ne -ja, le kdo bo sel v nekadilskega ce bo druzba skupaj in bojo trije od petih kadili?
Zdi se mi, da je ta zakon posegel v pravice drzavljanov, v njihovo zasebno sfero -njihova stvar ce kadi ali ne...Skoda ker ni nikjer v Ustavi napisano, da lahko drzavljan prizge cigareto kjer hoce; v lokalu ali zunaj
hysterical-1.gif

Lokali so dolgocasni, okay so nekateri kamor grem tudi ce je prazen ali nabito poln (recimo Zvezda, Atelje)... Ljudje zgledajo bedno zunaj na mrazu s pomodrenimi prsti cuzajo tisto cigareto al se pa grejejo ob gobicah. K v ksnem filmu kjer kazejo tiste klosarje ob sodih (al kaj je tist
grin1.gif
) iz katerih gori ogenj, da se malo pogrejejo... Bedno res.

Ampak okay, sej kadilci bojo prezivel zimo nekako, potem bo pa itak kmalu spet toplo in sonce in bomo lahko kofetkal zunaj.

V glavnem, podpiram mnenje vecine -da se ukine ta zakon.

Shando

Pripravnik
21. avg 2007
287
0
16
LJ
Citat:

Ali so bili prej kadilski in nekadilski lokali?
SO BILI ! V večini slaščičarn in nekaterih čajnicah ter tudi v precej restavracijah se ni kadilo.
tongue-1.gif

Nekadilci ...... namesto jambranja tukaj raje pojdite takoj in večkrat dnevno v lokale da VAŠ zakon ne propade ................
grin1.gif

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Ni važna večina ali manjšina (glej referendum o odpiralnem času trgovin) ampak glasnost.

Naša, kadilska Perestrojka se bo slišala do neba in uslišani bomo.
zmaga.gif

MackaGrrr

Pripravnik
4. nov 2007
376
0
16
Eh js ne poznam malo ljudi, in od nekadilcev ni skoraj nobenega ki bi bil 100% za to, da se zakon obdrzi in tud tko kot spremljam drugje debate je folku al vseen al pa je kadilc. *Off.

Fly

Guru
21. jul 2007
2.642
508
113
Zanimivo da velika večina mojih zancev absolutno podpira ta zakon

zgleda da se odvisneži kar povohate med sabo in ne vidite 5 metrov pred sabo, mogoče zaradi dima?

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
morala bos menjat kolege, vejretno mas bolj tako "levo" druzbo zakajeno, narkomansko itd...noben nic ratalo v lajfu, al pa jim ne bo...bodo pa vsaj cike meli...zdej ma jim se lokale zapirajo vueeeeeeeeeeeee
hysterical-1.gif

MackaGrrr

Pripravnik
4. nov 2007
376
0
16
Hja ne vem, ocitno ti je asociacija na kadilce prva ta, da pomisls da so zihr narkomani in jim ni u lajfu nc ratal?
smirk-1.gif

Brez komentarja res.

bounty

Pripravnik
3. sep 2007
44
0
6
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Itak kadim v lokalih
hysterical-1.gif

Pa sem že mislil, da je to samo na našem koncu... Razen, če ti na naš konec hodiš na kofe.

Se pa strinjam tudi s Cifro: V mojem okolišu sta 2 gostilni, v katerih se lahko kadi prosto po prešernu. V eni šele od 22. naprej (zgornji prostor trenutn zaprt
grin1.gif
), v drugi pa lahko prižgeš cigaret kadar ti je volja. Samo takrat ne, kadar je glava živine na pivičku (beri: poslanec). Drugače pa, raufaj kadar želiš.

Tako je, in tako bo ostalo. Še vsako jutro sem šel na kavo ter cigareto ali 2, pa še vsako bom šel.

sass

Guru
1. sep 2007
5.218
857
113
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Grešiš.
grims-1.gif

Ugaševanje čikov na plastiki kotličkov je diverzija nekadilcev, da bi nas očrnila.
write.gif
ne bo šlo, cifra. noben nekadilec ne bo šel z rokami držati prižganega čika, da mu potem še cel dan prsti smrdijo
evil.gif

0237.gif

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
To si ti samo misliš.
tongue-1.gif

Že v tem topicu je "jeza" kadilcev nenaravna in ne vidijo prst dlje od svojega nosu. Zatorej to ne bi bilo nič čudnega.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.548
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net
Jaz pa pravim, da bi morali gostinci imeti pravico sami izbirati:
- odpiralni cas, ker zagotovo bi marsikdo vec prodal, ce bi lahko imel odprto dokler bi hotel
- kaj in kdaj bodo prodajali alkohol, ker to, da ne morem dobiti šnopsa zjutraj je res obup, in mislim, da bi tisit, ki bi se odločili, da točijo žganje že od 6.00 imeli več prometa kot ostali
- morda bi jim lahko dovolili prodajati tudi zdravila, ker če preveč spiješ, ti apirinček takoj po pivu najbolj pomaga, nasednje jutro je že prepozno
- pa če bi lahko prodajali (najemali) še dečve bi pa sploh bilo super.

A ja, to je tudi prepovedano? Pa zakaj, saj vendar gostincem kradejo iz žepa:)

Kadilci saj vem, da ne znate brati (črke že, razumevanje je pa težko), ampak:
- vi se borite za profite gostincev in multinacionalk.
Če bi se za svoje riti (pljuča), potem bi rekli, da mora biti dovoljeno kaditi povsod, pa še cenejše bi cigarete morale biti.
Tako ste pa nasedli kot ovce in tulite v isti rog s tistimi, ki vas že tako lupijo.

sass

Guru
1. sep 2007
5.218
857
113
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
To si ti samo misliš.
tongue-1.gif

Že v tem topicu je "jeza" kadilcev nenaravna in ne vidijo prst dlje od svojega nosu. Zatorej to ne bi bilo nič čudnega.

se pravi, da tudi to ni res, da je nekaterim kadilcem še lasten švic začel smrdeti, odkar ne morejo več cigaretnega dima vohat v lokalih
evil.gif

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Kaj pa vem, tako daleč še nisem utegnil razmišljati, sem moral eno pokaditi.

V notranjosti gost. lokala že kar nekaj časa nisem bil in tudi kakšne pretirane želje nimam, moram povedati, da sem malce strašljiv in me je strah samote, zato sem raje zunaj, z ostalimi kadilskimi kompanjoni.
125848-prazno.jpg

Priponke

• 125848-prazno.jpg
    125848-prazno.jpg
    18,6 KB · Ogledi: 203