Jaz kadim zunaj,ne hodim v lokale, ne zdaj, ko je prepovedano kajenje v njih, niti prej, ko je bilo dovoljeno.
V gostilno grem v skrajnem primeru, če je tam kaka obletnica,srečanje, poroka ipd. Sicer ne vidim poante, da bi morala it vsak vikend ven s prjatelji in znanci na pijačo, ki jo lahko spijemo pri meni ali kom drugem doma, pridemo cenej skozi pa še oblačila nam ne smrdijo po čikih, za smrad iz ust pa zvečilke uporabljamo, volk sit koza cela, prekajam samo sebe, ker še nimam dovolj volje za prenehanje kajenja.Omejila sem ga za tretjino, prenehala še nisem, morda kdaj bom , kadilcev ne bom grdo gledala, saj vem zakaj kadijo, ker se še niso prepričai, da lahko živijo brez cigaret.
No pa še nekaj kar se kajenja tiče, odnosno vaših stavkov:" a ne more zdržat une pol ure brez čika".
Kdo pa gre ven za pol ure, ko se gre ven si zunaj več ur skupaj, za pol ure in za en deci vode, en deci juica se pa ne splača od doma hodit.
Podpiram predlog, da se lastniki/ce lokalov sami opredelijo, ali bodo imeli goste kadilce ali nekadilce.