sej teli temi pa ne kaže konca! to se boste še 2 leti kregal al kaj?
jest sm nekadilc in zihr obiskujem lokale več kot ti BurekM... in me ne moti tisoč stvari! ne moti me niti cigaretni dim, saj če si hotel biti v lokalu si se pač navadil na njega. Motijo me zakajeni prostori! Zato ker lastnik noče odštet par 1.000€ (katere smo mu mi prinesli) za kvalitetno prezračevanje, ker mu jest kot posameznik ne pomenim nič, čeprav mu jest dajem €! In zakajeni prostori motijo tud kadilce, priznajte! In so imeli gostinci možnost - prejšnji zakon je velel da mora imeti vsak prostor prezračevalni sistem! in kaj so gnoji nardil? našraufal tiste škatle gor, vetrnica je pa k moja na WC! spuca jo itak nikol ne, tko da marsikje sploh ne dela! In zdej majo... sej je prov! a zdej pa imajo dnar za IR grelce, pa za tiste barake okol lokalov delat?! pa ti grelci so itak en k...! u noge te začne zebst, pa če imaš 6 grelcev k ti v glavo sekajo!
in ja, večina kadilcev hodi v te lokale, k imajo kao privat... smešno mi je, ko vprašam kakšnega kolega če gremo kej spit, kam? tja., ne tja pa ne, ne morem kadit... jest mu rečem, jest pa tm k ti hočeš ne morem normalno dihat, in to je to... preložimo pijačo za nedoločen čas... Mislim, res se pojavljajo razhajanje v družbah, zato ker se kadilci nočejo prilagodit nekadilcem, in bi za tist cigaret tud ne vem, kaj, v -50 sli stat! a ni žalostno da si tok odvisen od nečesa, da rečeš prijateljem, ne greš z njimi, ker ne moreš kadit??? vam cigaret res toliko pomeni?
so pa tud slabe strani zakona...
kolikor zdej smrdi v lokalih tud takrat ni! ampak smrdi po švicu, po postanem zraku, oblekah,... prej je to cigaretni dim zakril... in kjer še vedno ni dobre ventilacije, tko nagraužn smrdi, da res ni! ampak to vsaj zdravju ni škodljivo, razen če se šteje obračanje želodca pod škodljivo...
Vglavnem, kompromis z min. za zdravstvo - bomo naredili kvalitetne ventilacijske sisteme, vi pa pustite spet kadit in to je to!!! čist enostavno!