Citat:
Uporabnik enik14 pravi:
pumaX, če boš tako nadaljeval, ne boš daleč prišel. Sardinija je čudovita, je pa pač daleč. Zato je treba nekaj narediti.
Najprej klikni desno v zgornji vogal na nemško zastavo in potem klikni na zastavo npr. angleško. Jezik se ti bo spremenil, potem pa srfaj po strani. Vse imaš napisano, obrazloženo, dokumentirano, razjasnjeno......., da ne naštevam dalje. Če ti pa to na rata, ostani raje doma !! Nihče ti ne bo namesto tebe rezerviral vožnje z avtodomom na Sardinijo!! Tudi rezervacije za avtodom boš lahko opravil. Osebni avto pa nikoli ne bo avtodom!!
Vidiš, takšnih odgovorov in takšnih LJUDI tukaj ne maramo!
1. sem ženska in ne moški.
2. če bi ti bil malo pametnejši bi preveril in videl, da na tej strani NE dela "gumbek" angleška zastava. Torej ko klikneš na angleški jezik STRAN NE DELA!!
Ker če bi, ne bi spraševala tukaj.
Tako pa sprašujem, ker nemško pa ne znam.
Sem se malo sicer prebijala skozi, ampak res ne najdem (ali ne razumem) dela, kjer bi kaj pisalo o ceni avto-avtodom,...
3. če bi vsi vse sami našli na internetu, potem taki forumi NE BI obstajali. Forumi so zato, da se vpraša za osebne izkušnje, za pomoč,...
in še:
4. TO NE sprašujem zame! Ne grem jaz na to potovanje. Pomagam osebi, ki se najbolj ne spozna na internet. Mogoče se tudi zato nisem najbolj poglobila v vse skupaj.
Pa Sardinija NI daleč
Jaz potujem vsaj 3x na leto v Azijo, Avstralijo,... Sama, da ne bo zopet tega, kako nekateri ne znamo česa prebrati