Malo obujam temo, vidim da ste z Nuki precej zadovoljni? Kaj pa danalock?
Pokriti moram scenarije:
- žena oddaja prostor in hodijo notri razni najemniki (vadbe) - idealno bi bilo deljenje elektronskih ključev oz da bi bila vrata potem v času prihoda na vadbo recimo odprta - ali pa ves čas najema 1-2,3 ure recimo. Idealno bi bilo, če ne bi bilo potrebno nameščati aplikacije na telefon.
- ostali najemniki morajo uporabljati isti ključ kot ga imajo - med njimi so tudi penzionerji in ti so tečni ko hudič. Se prav, da se vrata odklenejo kot dosedaj na ključ, ali pa pač na malce bolj sodoben način
- za čas ko je v prostoru nek drug najemnik morajo spet vrata biti nekako odprta, da ti lahko sprejmejo svoje goste.
V kontaktu sem bil že z ringolock, samo tam je težava, ker vrata ne merejo biti odklenjena v času vadbe oz je neka finta z nekim zatičem na kljuki, če sem prav razumel, ampak tisti zatič mora najemnik prostora potem nastaviti nazaj, da se vrata spet elektronsko zaklenejo. In temu se skušam izognit.
nekako so mi predlagali tudi pametno ključavnico, vidim da obstaja Nuki in Danalock, za slovenski startup teodor pa ne najdem več nekih info na netu, ali sploh še obstaja ali ne.