Zamenjaj še ključavnico, ki itak ni nek strošek.Pri meni ne gre če je že en ključ v ključavnici - torej ostane samo tipkovnica.
Tukaj imate še vodič če je kopatibilno z vašo klučavnico.
Zamenjaj še ključavnico, ki itak ni nek strošek.Pri meni ne gre če je že en ključ v ključavnici - torej ostane samo tipkovnica.
Ja, najprej moram preveriti tole, če sta lahko hkrati dva ključa v ključavnici, če ne pametne ključavnice odpadejo trenutno in ostane ringolockNuki ti kot sem jaz gledal vse to pokrije bp.
Edino ključavnico moraš imeti tako, da lahko odkleneš tudi, če je ključ na notranji strani noter. Torej BSZ.
Pa če ne želiš nobene aplikacije in nič, vzameš še daljinec na PIN kodo.
Saj ne toliko zarad stroškov kot zaradi ostalih najemnikov in morebitnih sitnosti. Ampak mogoče bi tudi to v skrajni sili šlo skozi.Nov cilinder je 50 EUR ali še manj.
Imaš prav. Imaš torej PRO verzijo? Ker običajna ima kolikor sem gledal AA baterije, ali ne?jaz imam nuki in v tvojem primeri vidim težavo v bateriji. Veliko odklepanja zaklepanja bo tudi baterijo cuzalo. Baterija pa se polni nekaj ur. Tako, da bi moral imeti dve in boš to dokaj pogosto počel ob taki uporabi.
Dokler je nova bi še šlo, ko pa bo začela zgubljat kapaciteto pa boš ti zgubljal laseImam jaz sedaj doma to "težavo". Sem že nabavil nove polnilne, bom verjetno danes menjal. ) Samo jaz odklenem/zaklenem 2-3x na dan.