Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Meni je v živo prejebena. Dobr zgleda
Tak avto bi zažgal enih 30 let nazaj- meni ne potegne ne oblika ne notranjost, pa še en švoh motor je imela..Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
daleč od tega, da bi bil plastik fantastik. to, da je ekran tako visoko gor, pa je, vsaj zame, velik plus, ker je bolj v vidnem polju vožnje, kot nekje dol sredi konzole ...
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Toyoti so zdajle dizajnersko ratli trije avtomobili, oba priusa, vmes pa še C-HR.
Citat:
Uporabnik Fly pravi:
To ti resno glede priusa?
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Citat:
Uporabnik Fly pravi:
To ti resno glede priusa?
Čisto resno. Priusov zadek je fantastičen, od spredaj pa tudi ni veliko slabši.
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Toyota CH-R je meni všečna zunaj notri pa je katastrofe od katastrofe. Modra osvetlitev je bila cool enih 20 let nazaj..... Ponoči mora bit žurka se voziti s plavo notranjostjo. Da bi imel vsaj možnost prilagajanja v kako drugo barvo ob pomoči ledk recimo. Ampak neeee Toyota je enih 30 let za kameno dobo pri oblikovanju avtov in naprednih tehnologij. Ja ja hibride so izumil ampak v osnovi so še vedno isti kot prvi priusi..... Nobenih povečanj razdalje vožnje samo na elektiko. Par majhnih baterij in to je to Toyota hybrid....... Smešno
Citat:
Uporabnik koliko pravi:Toyoto prius sem vozil že takrat, ko večina vas še ni imela izpita za avto. in pa 4l porabe ni glih neki ekstra dosežek... Toliko je porabila prva generacija priusa in toliko po 15 letih porabi tudi 3 ali 4 ali 5 generacija priusa. S tega vidika pravim, da ni napredka. Sicer pa tudi moj 120 konjski 1.8l bencinar(zelo stara zadeva) v idealnih pogojih porabi 5.6 l bencina.
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
oyoto prius sem vozil že takrat, ko večina vas še ni imela izpita za avto. in pa 4l porabe ni glih neki ekstra dosežek... Toliko je porabila prva generacija priusa in toliko po 15 letih porabi tudi 3 ali 4 ali 5 generacija priusa. S tega vidika pravim, da ni napredka. .