Citat:
Uporabnik hermann pravi:
na avto.net so že v salonih
tud jaz bom šel pofirbcat, čeprav mi je 30 jurjev zaenkrat malo preveč za to kar ponuja (brez 4x4 in prepočasen za moj okus)
prvo kot prvo, 30 jurjev bo najvišja oprema, torej polno založen. že drugi nivo opreme pa je super lepo založen (sam sem precej izbirčen oz. priznam, da me je Prius razvadil in imam kar nekaj želja in je drugi nivo vrh glave). če ne gledaš hibirdne motorizacije, mislim, da ga dobiš pod 25k. s hibridno motorizacijo bo tam tam. 4x4 varianta, sploh, kot je izpeljana v RAV4 oz. Lexusih, je vrhunska, in bi si jo želel tudi sam, vendar je potem zaradi kompleksnosti cena lahko precej precej višja.
sam tudi čakam na prvo vožnjo, sedel sem not že, in je res okej, kar se mene tiče, mi je vse kot mora biti, ampak za tisto pravo potrditev je avto potrebno še zapeljati. glede na to, da se pri naju zdaj išče še en avto, je opcija, da bi CH-R prišel k hiši, po drugi strani pa sem zdaj imel nadomestno vozilo Auris TS in moram reči, da sem bil res pozitivno presenečen ... bi pa takoj Priusa novega, ampak roko na srce, mi je res predrag, sploh z mojimi željami ...