Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
U super,.. bom šel. Sem imel v petek hybrida v, soboto bi pa moral dobiti bencinca, pa ga nazalost pri Lovšetu v Kranju ni bilo, čeprav smo bili zmenjeni.
C-HR bo deležen facelifta:
- Na voljo bo 2.0 hibrid
- Android Auto in Apple CarPlay, OTA update za mape v navigaciji
- Nove boljše LED luči in nekaj rahlih sprememb zunanje podobe
- Vse izvedenke dobijo boljšo zvočno izolacijo
More Hybrid, More Connected and More Iconic New 2.0l 184hp Hybrid joins Improved 1.8l 122hp Hybrid New Multimedia System with Apple CarPlay™ and Android Auto™ Visual Refinement to Front and Rear Designs
Hardware-ski del infotainmenta je zgleda ostal isti (display in knofi), tako da mi daje upanje, da se bo v corolli res zamenjalo samo modul in bo dobila aa in ac.
Drugače pa sem zadnjič sedel v enem chr v salonu... A se samo meni zdi dosti slabše izdelan kot corolla? Vsaj gumbi na volanu so bili porazne kvalitete, vse se podaja ob pritisku in škripa. Da klavstrofobične zadnje klopi sploh ne omenjam.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.