dejstvo je da ima topla bela lepši odboj svetlobe. Bolj naravne barve, boljša vidljivost, boljši prodor svetlobe skozi meglo, dim, kot bela ali bog ne daj tista modrikava led.
Drži. Saj to je znano že iz xenona ven, korelacija med kelvini in lumni ter obratna sorazmerja ki veljajo do določenih točk. Jaz sem se pač obregnil ob tisto sliko ker mi izgleda res žuto-rumeno.dejstvo je da ima topla bela lepši odboj svetlobe. Bolj naravne barve, boljša vidljivost, boljši prodor svetlobe skozi meglo, dim, kot bela ali bog ne daj tista modrikava led.
Ni letelo nate temveč na onega nad taboSem kaj narobe povedal, kaj ti ne štima?
Pa kaj če so halogenke na izbiro? Verjetno boš lahko izbral tudi kaj drugega, glede na to, da je Avensis imel že leta 2009 prilagodljive ksenonke (AFS)...A to prav vidim? Camry 2019 s halogenkami, kao Toyotin top model???? Ne mi prosim rečt da je ta "žuta" barva LED?
Ja, se strinjam. Meni je tudi hecno. Še bolj hecno pa bo, če avto za evropo ne bo imel android auto / appla carplay za povezljivost s telefonom.Ja, E je edini od trojice ki nudi še halogen. Ampak E je prišel ven 2016. Saj nic hudega ce si kdo zazeli halogen pac zdelo se mi je malo smotano ker v teh videjih ponavadi predstavijo "naložene" modele...
Bom, sproti komentiram da ne pozabim kajPoglej do kraja
Saj to jaz govorim, ni najjačega...kr nekako realno. vsak ima svoje hibe in prednosti, razlike minimalne, kar koli kupiš je OK, vse je samo stvar okusa.