Aleluja.Pa tu na tej sliki je infotainment zamenjan.
Aleluja.Pa tu na tej sliki je infotainment zamenjan.
Zanimivo, meni range nič ne skače gor in dol. Samo dol z vožnjo vred. Bom pogledal če je kak software update na voljo.Mirno lahko greš do tam ko ti range kaže 0 km, bo vsaj 3 l goriva še v tanku.
Za izračun range-a pa ponavadi ne vzame povprečja več 1000 km nazaj, ampak veliko manj, kakih zadnjih 20-50 km. Moram rečt da pri Toyoti tega ne gledam kaj preveč, sem pa na avtodomu to zadnjič v IT precej gledal in računal ali pridem v Slo. Tam je Range skakal močno gor dol glede na trenutno vožnjo, je v klanec že kazal 0 km, po malo bolj ravninske vožnje pa je spet pokazal nekih 10 km. Na koncu sem natočil 85 litrov, tank naj bi bil 90 l.
Ko ti kaže range 0 je še 5l notri. Tako ima rav 4 hybrid. Spet neka fora od toyoteZanimivo, meni range nič ne skače gor in dol. Samo dol z vožnjo vred. Bom pogledal če je kak software update na voljo.
Čisto enako bi lahko napisal zase za nakup swifta...Možno, po slikah drugih uporabnikov očitno tudi Made in 'nekje drugje' nima zvočne izolacije, ventilacija je na vseh zanič, infotainment tudi, zvok tudi, cenena plastika tudi in še nekaj deset zadev tudi - kaj ima tu država porekla, priznam da ne vem, a recimo temu tako, da to ni enak avto.
Zakaj sem ga kupil? Dobil sem preblisk, da pač ne rabim avta za 40 jurjev (zdaj bi bil takratni še precej več) ker sem socialec in sem si rekel, da bom nabavil nekaj cenejšega. In ker je Toyota tako opevana kako je oh in sploh sem pač predvideval, da bojo zadeve funkcionirale tako...recimo: letu proizvodnje primerno (npr. z rošenjem prednje šipe zjutraj sem se ukvarjal leta 1993 v Uno.tu, kjer se je šipa zarosila, si vklopil ventilacijo in je naredila spodaj v sredini krogec skozi katerega si gledal do šihta...malo nagnjen in si peljal, ni za verjet, a tu je bilo enako (vem, avto je imaš še klimo..a ni point v tem da jo ima, point je, da je prezračevanje avta povsem zgrešena). Zato se ob nakupu niti nisem ukvarjal s temi stvarmi (sem bil vajen da so funkcionirale).
Eemmm. Kaj je pa s tem narobe?Ker ravno tojota....kolega je vceraj dal na avtonet aurisa. Ona cudna 1.33 masina al kaj je. Meni avto ni, ampak je njegov kot nov, se v garanciji in ga prodaja ker ga ne rabi vec. Ce kakega cudaka zanima...mislim da je 2018
Hvala za odgovor. Meni namreč referentka na servisu tega ni znala povedat, ko sem to vprašal.Meni je bilo rečeno, da lahko prinesem lastno olje, ampak mi potem velja zgolj 3. letna garancija. To relax jamstvo 10 let, pa je pogojeno s tem, da vse tekočine da pooblaščeni serviser.