Ne.Vsi, ki vozite (hibridne) Toyote: nosite na servis lastno olje ali ne?
Ne.Vsi, ki vozite (hibridne) Toyote: nosite na servis lastno olje ali ne?
Lahko le potrdim. In na daljših potovanjih imam jaz seboj tudi 5L kantico, ki jo dejansko še nikoli nisem potreboval, ker kot je povedal zakon, ko se odločim, da je dovolj vožnje "na tirih" in grem končno tankat, je to do 38L.
Hvala za odgovor. Meni namreč referentka na servisu tega ni znala povedat, ko sem to vprašal.
Zakaj tako jezen odziv? Sem pač z avtom tudi na poteh izven naše države, kjer vsaj 50 km ni črpalke (lahko tudi 100 km) in če se zakalkuriram pri eni, ki je recimo tisti dan ravno zaprta, ali pa je bila zadnja predraga ali ne maram firme itd. (recimo vedno se vozim čez celo Madžarsko z jasnim ciljem, da tam nikoli v življenju ne bom tankal ali sploh kaj kupil), bi lahko ostal na cesti. Logično da na vsake toliko časa izpraznim kantico in jo ponovno napolnim na daljših relacijah.Ma daj nehaj paničarit, pa kantico s sabo voziš, kaj ti je človek? Ko ti zasveti lučka, pač greš na naslednjo črpalko, ki jo vidiš ob poti, če je ta šele čez 100 km, pa naj bo čez 100 km.
A kantico imaš prazno? Kaj ti bo prazna kantica, imaš asistenco in ti vse zrihtajo če ostaneš brez bencina, zastonj. Oz. če imaš polno kantico, kako ti to kaj smrdi v prtljažniku, koliko lel star bencin imaš notri?
Kako si zadovljen s C-hr? Žena od brata se je zapičila in bolj mu pravim, da je slabši od korole, bolj rineVsi, ki vozite (hibridne) Toyote: nosite na servis lastno olje ali ne?
Katero olje se priporoča kot najbolj kvalitetno? Sprašujem pa za C-HR 1.8 hibrid.
Zakaj tako jezen odziv? Sem pač z avtom tudi na poteh izven naše države, kjer vsaj 50 km ni črpalke (lahko tudi 100 km) in če se zakalkuriram pri eni, ki je recimo tisti dan ravno zaprta, ali pa je bila zadnja predraga ali ne maram firme itd. (recimo vedno se vozim čez celo Madžarsko z jasnim ciljem, da tam nikoli v življenju ne bom tankal ali sploh kaj kupil), bi lahko ostal na cesti. Logično da na vsake toliko časa izpraznim kantico in jo ponovno napolnim na daljših relacijah.
Itak pa plačaš kazen, če ostaneš na AC brez goriva, tako da tudi tebi predlagam, da imaš s seboj na daljših relacijah to kantico
V bistvu sploh ne razumem tvojega komentarja, zakaj ti je bilo treba sploh pritisniti na tipko "Objavi odgovor"; najbrž si si odprl kakšen ventil al kaj jaz vem
kolk je slabši pa kolk ni, ne vem, ampak avto je konceptualno mimosun....nepregleden. utesnjen, mali, natlačen...Kako si zadovljen s C-hr? Žena od brata se je zapičila in bolj mu pravim, da je slabši od korole, bolj rine
Ko ženska torbica...torej....kolk je slabši pa kolk ni, ne vem, ampak avto je konceptualno mimosun....nepregleden. utesnjen, mali, natlačen...
Se pravi ,še bremz ploščic ne smeš doma menjati , pa tekočine za stekla od Jagra naliti...Izsek:
2. KRITJE, ZAČETEK IN TRAJANJE JAMSTVA TOYOTA
RELAX TER POGLAVITNE INFORMACIJE O NJEM
1. Podlaga za aktiviranje kritja jamstva Toyota Relax je vzdrževanje vozila v rednih,
predpisanih intervalih, kot jih je določil proizvajalec**, pri vašem izbranem pooblaščenem
servisnem partnerju Toyota.
Jamstvo Toyota Relax velja samo v primeru, ko je vozilo vzdrževano skladno s proizvajalčevim
programom vzdrževanja, pri vzdrževanju pa so uporabljeni izključno originalni deli Toyota,
dobavljeni s strani pooblaščenega servisa, ki je vzdrževalni poseg tudi opravil. Tako
zagotovimo da je vozilo vzdrževano zgolj z visokokakovostnimi deli znanega porekla v
skladu s priporočili proizvajalca in ob upoštevanju ustreznih servisnih postopkov. Toyota
Adria ne prevzema odgovornosti za uporabo delov, tekočin in drugega materiala iz drugih
virov, zato se v tem primeru jamstvo Toyota Relax ne aktivira.
To pomeni, da ne moreš uveljavljati jamstva na zavore, če jih nisi pri njih menjal. Čudno, aneSe pravi ,še bremz ploščic ne smeš doma menjati , pa tekočine za stekla od Jagra naliti...
ETo pomeni, da ne moreš uveljavljati jamstva na zavore, če jih nisi pri njih menjal. Čudno, ane
Jaz se parkrat letno peljem z njim gor pa dol po vasi, pa 1x letno na redni servis in mi to za moje živce več kot zadošča.Kako si zadovljen s C-hr? Žena od brata se je zapičila in bolj mu pravim, da je slabši od korole, bolj rine
OK, vidim, da si nima smisla grenit življenja zato, da bom prišparal kakih 100 € letno.Izsek:
2. KRITJE, ZAČETEK IN TRAJANJE JAMSTVA TOYOTA
RELAX TER POGLAVITNE INFORMACIJE O NJEM
1. Podlaga za aktiviranje kritja jamstva Toyota Relax je vzdrževanje vozila v rednih,
predpisanih intervalih, kot jih je določil proizvajalec**, pri vašem izbranem pooblaščenem
servisnem partnerju Toyota.
Jamstvo Toyota Relax velja samo v primeru, ko je vozilo vzdrževano skladno s proizvajalčevim
programom vzdrževanja, pri vzdrževanju pa so uporabljeni izključno originalni deli Toyota,
dobavljeni s strani pooblaščenega servisa, ki je vzdrževalni poseg tudi opravil. Tako
zagotovimo da je vozilo vzdrževano zgolj z visokokakovostnimi deli znanega porekla v
skladu s priporočili proizvajalca in ob upoštevanju ustreznih servisnih postopkov. Toyota
Adria ne prevzema odgovornosti za uporabo delov, tekočin in drugega materiala iz drugih
virov, zato se v tem primeru jamstvo Toyota Relax ne aktivira.
A te to pomeni, da na Toyotah tudi zavore zastonj menjajo znotraj jamstva?To pomeni, da ne moreš uveljavljati jamstva na zavore, če jih nisi pri njih menjal. Čudno, ane