Zavore so pri toyoti hybrid pri 100tkm praktično kot nove. Niti diski niso rjavi. Pri škodi sem že 2x menjal komplet v isti kilometrini (jih je požrla rja).A te to pomeni, da na Toyotah tudi zavore zastonj menjajo znotraj jamstva?
Zavore so pri toyoti hybrid pri 100tkm praktično kot nove. Niti diski niso rjavi. Pri škodi sem že 2x menjal komplet v isti kilometrini (jih je požrla rja).A te to pomeni, da na Toyotah tudi zavore zastonj menjajo znotraj jamstva?
Živim 700m nad morjem. Tako da... Ja pri 120 tkm bo treba nove.Tole ni res, odvisno kje in kako voziš, če imaš kaj vožnje po hribih bodo ploščice šle po 100k km.
Pusti motor kot tak (še najmanj moteč dasiravno anemičen za 130 PS). Vse ostalo je katastrofa. Dodatna oprema nima tu nikakršne veze. Osnova, ki je enaka pri vseh modelih, je zanič-.-od zvočne izolacije, do rosenja (komplet zanič prezračevanje), do cenenosti, do zanič infotinmenta, do zanič audi izhoda z zvočniki vred..nebroj malenkosti še tu zraven (sem se ravno prej spomnil na postavitev USB vhoda..pri sovoznikovih nogah - ko imaš noter ključek zgleda ko pozabljen falus v katerega slej kot prej nekdo nabije z nogo ali s kakim predmetom ukriviš vse skupaj (iz izkušenj))....in to je skupno vsem modelom opreme, vsem izvedenkam motorjev.
Roko na srce..na zunaj, z led lučmi odsekan ali karavan zgleda všečno (govorim zase), samo...ko se noter vsedeš...in začne to čudo uporabljat. Jao meni (no..onemu, ki si ga je omislil).
Včasih ko vas nekatere berem se vprašam ali ste direkt iz Zastave uleteli v Corollo...pa prosim, brez zamere a zadeva je res skropucalo.
Ko ti kaže range 0 je še 5l notri. Tako ima rav 4 hybrid. Spet neka fora od toyote
To pa ne vem, ker najbrž nas je bolj malo lastnikov, ki bi jo danes kar prodali. Sploh glede na to, da so se cene tako dvignile.
Ja samo oglašujejo da ima 55l tank. Torej bi ga normalo lahko koristil. Ne pa da jih koristiš 40l.Pojdi tankat ko ti prizge lucko, ne cakaj na range 0. Oz cakaj, amo vedi da ti pumpa trpi. Zaradi hlajenja je locirana v tanku, potopljena v bencin. Ce je bencina premalo... saj si dovolj star, najbrz ves da ni ok.
Kaj pa vem. Pri meni je oboje (ploscice in diski) se kot novo. Delam pa slabih 20k/leto.Tole ni res, odvisno kje in kako voziš, če imaš kaj vožnje po hribih bodo ploščice šle po 100k km.
Ja samo oglašujejo da ima 55l tank. Torej bi ga normalo lahko koristil. Ne pa da jih koristiš 40l.
Ni problema dokler benz leti čez pumpo.Zaradi hlajenja je locirana v tanku, potopljena v bencin. Ce je bencina premalo... saj si dovolj star, najbrz ves da ni ok.
Kupi pravo verzijo (ne Erdogana), mogoce bo bolje. Hudo je, ce si picky, a punco mas?