Jaz sem imel enkrat nadomestnega aurisa. Poraz od avta. Estetski, ergonomski, res vse mi je šlo na živce.Ne vem kaksen je Auris. Ga ima kolega in ga ne hvali niti klinca. Kupil novega, vozi ga ze skoraj desetletje. Rekel bi da mu nintak jajc (drugace bi se ga resil). Za vse ostalo (Vincent) pa ne se uzigat. Alter...
Gledam za corollo 2.0 hybrid in ni slike zraven:Poglej priponko 63100
Predvidevam, da isto kot corolla?
Sem opazil, tudi v živo zgleda......kr neki, kot kakšna zasilna varianta, ali pa neoriginal aftermarket skropucalo.Je mogoče kdo opazil, da če gledaš novo Corollo Cross (mislim da rav4 tudi) od zadaj ima auspuh čudno speljan, in je dokaj blizu tlem.
recimo na tej sliki se lepo vidi:
zakaj ne morejo tega skonstruirat tako, da ne bi "gledalo ven"?
ker to je kr smotano, hitro nabašeš kaj z auspuhom.
Nič fantje, ko so konstruirali auspuff je bil ravno čas za suši in so pozabili kje so ostali.Sem opazil, tudi v živo zgleda......kr neki, kot kakšna zasilna varianta, ali pa neoriginal aftermarket skropucalo.
Večina kupcev tega ne bo opazila ali pa da bi jih motilo ker pod avto malokdo pogleda......razen če/ko bodo zaradi SUV visokega občutka kaj zagrabili.
Jaz sem imel enkrat nadomestnega aurisa. Poraz od avta. Estetski, ergonomski, res vse mi je šlo na živce.
Ravno zato stalno povdarjam kak preskok je corolla proti aurisu.
Auris je bila 2 generaciji karjola za eu trg ja.. Kao Corolla z drugim imenom za nas trg.
Je pa glede ogrevanja masine res, napram prejsnjim avtom se tole segreje zelo hitro.
men je avto všečen, sploh za drugi avto oz. za ženo, da se fura na šiht ker ga ma blizu.Sem opazil, tudi v živo zgleda......kr neki, kot kakšna zasilna varianta, ali pa neoriginal aftermarket skropucalo.
Večina kupcev tega ne bo opazila ali pa da bi jih motilo ker pod avto malokdo pogleda......razen če/ko bodo zaradi SUV visokega občutka kaj zagrabili.
Pol pa kar € na mizo, ker vidim da te mika.men je avto všečen, sploh za drugi avto oz. za ženo, da se fura na šiht ker ga ma blizu.
sam sem zadnjič opazu ko sem se furu za enmu pa sem pol šel slike guglat sem mislu, da je kj narobe, pa sem pol vidu da auspuh dol visi. prav grdo zgleda.
cel izgled avta uničijo. ampak 90% ljudi tega ne bo opazlo, men je pa takoj v oko padlo.