Ne vse skupaj bo 15 orjov, tud jest sm mislu da kej manjka pri tej evforiji ampak je za 15 to to (če koga zanima moj kratek izračun ga lahko objavim na keterem bi do sedaj kar naenkrat privarčeval kar 54 eurov v 4 mesecih v kolikor bi bil đabest pred 4 meseci) Pri Simobilu bi privarčeval cca 10 orjov s tem da na začetku pušim 35EUrov za oba za vklop številk, prenos iz Mobitela...
Evo pred kako urico sem bil v City parku in sklenu zase Ðabest in za ženko (jest sm bil že pred tem Itakovc tko da sm samo SMS poslal). Jest sem si privošču E51-ki mi od prodaje E50 ne da miru
, za ženo bom pa z vezavo še malo počaku če nam s kakšnimi cukrčki postrežejo od Nokij (samsung za 1 cent mi nekak ni bil všeč, tud ženi ne).
V kolikor pa decembra ne še vedno ne bo kaj všečnega na mafni v ženinem primeru bom pa kupil kaj najboljšega za mal dnar in prodal v oglasih, njej pa postregel s kakšno 3600, 6600 slide
Evo pred kako urico sem bil v City parku in sklenu zase Ðabest in za ženko (jest sm bil že pred tem Itakovc tko da sm samo SMS poslal). Jest sem si privošču E51-ki mi od prodaje E50 ne da miru
V kolikor pa decembra ne še vedno ne bo kaj všečnega na mafni v ženinem primeru bom pa kupil kaj najboljšega za mal dnar in prodal v oglasih, njej pa postregel s kakšno 3600, 6600 slide