Totalna komunikacija po 0 EUR!

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Na http://m.itak.si še vedno kaže "Kmalu" ...
wink-1.gif

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
mogoče čudno vprašanje. Kaj je pa s pogovori v tujini. Se ti prištevajo k tistim 15EUR (kar je bolj verjetno), al je tud to že vključeno?

Nazadnje urejeno:

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Seveda. Tujina se računa posebej. Malce nerealno je pričakovti, da bo 15 EUR naročnine, poleg vsega ostalega, vsebovalo še pogovore v tujini, ki stanejo cca pol EUR po minuti.

Če bi bilo tko fino bi v Renaultu prodajali nove Megane po 499 EUR, Mercator pa Laško pivo po 5 centov za pikslno
smile-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Vseeno poglej aktualni katalog, ki je izšel danes. S paketom Džabest niti slučajno nisi omejen na tiste 4 aparate, ki so izpostavljeni v akciji. Ti so del tega offerja, seveda pa lahko kupiš tudi druge telefone iz ponudbe.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
še nekaj. Če sem jst bil zdej pod očetom in bi še rad na svoje... lahko vse jst zrihtam, al mora on tud bit zraven?

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
Spremembo naročniškega paketa lahko zahtevate polnoletni naročniki paketov Itak in Itak plus, in sicer največ enkrat v sedmih dneh.

Kaj to pomeni? Je možno potem preiti nazaj na Itak?

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Alcazar, ne vem če lahko greš nazaj na klasični ITAK paket. Tudi ne vidim dobrega razloga za takšno početje.
Glede očeta. Če je oče naročnik mora on urejati svoje naročniško razmerje. Če želiš iti na svoje in si 18 ali več let star, urediš vse potrebno v Mobitelovem centru ali pri posrednikih. Če želiš ohraniti sedanjo številko (ki spada po d očetovo naročnško razmerje) bo moral oče s tem soglašati.
V vsakem primeru pokliči prej na 041 700700 in se pozanimaj glede vseh podrobnosti. Če te prav razumem tvoj primer vpleta spremembo pri očetovem naročniškem razmerju (odhod ene izmed številk - to sedaj uporabljaš ti, soglasje za prenos številke drugemu naročniku - tebi) in ureditev tvojega lastnega naročniškega razmerja. Zna biti, da bosta morala oba priti na prodajno mesto.
Mogoče ti lahko kdo drug pove kaj bolj konkretno, a povsem 100% odgovora ne boš dobil. Tukaj so še morebitne aktivne vezave na tej številki, ki bi jo odnesel v svoje naročniško razmerje itd.

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
A se mi splača počakat za vklop Džabesta do decembra (pride dražje, če vklopim sedaj) glede na to, da imam Itak plus?

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Presodi sam. Če preideš prej iz ITAK na ITAK Džabest se ti pri Držabest zaračuna proporcionalni del naročnine za november (izkaže se na računu v decembru, tam pa bo poleg tega še cela naročnina 15 EUR za december). Po drugi strani pa se ti pri tem računu odšteje znesek neporabljene naročnine za november pri paketu ITAK. Skratka, za Džabest boš npr plačal za 10, 11 dni naročnine (npr 5 EUR) za november, pri neizrabljenem delu ITAK pa se ti bo odštel znesek npr 2 EUR.

Po moje se ti splača. Konec koncev verjetno tudi telefoniraš, pošiljaš SMSe itd. Zdaj pri ITAK to plačaš poleg naročnine, pri Džabest pa boš imel določeno spodobno količino že zajeto v teh 15 EUR naročnine.

MaTiCeKSI

Pripravnik
14. nov 2008
64
0
6
Ali kdo ve, ce se bo vklopil DZABEST paket ze takoj po polnoci ali kaj je pomenil tisti SMS. Moram cakat, da dobim se en SMS, da je sedaj paket vklopljen, ali je po polnoci avtomatsko vklopljen?

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Poglej Monitor na mobilnem Planetu (sklop Moj Mobitel). Videti bi moral stanje zakupljenih količin.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
jaz sem si prej aktiviral DZABEST in v zadnjem prejetem SMS-u piše:

Zadeva za spremembo paketa je sprejeta. Paket ITAK DZABEST velja od 19.11.2008. Za vec info poklicite tralala ...