Totalna komunikacija po 0 EUR!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
greš na monitor in tam klikneš zakupljene količine mislim da in ti sproti piše porabi in koliko ti ostane!

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Naj me kdo popravi če se motim Naročnina je 15€ in pač je vručunano minute pogovore v lastno omrežje v drugo omrežje sms in podatki...in zdej moje vrašanje kje so tukaj MMS sporočila če jih ni to pomeni dodaten strošek..k naročnini....??
evil.gif

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
A ni očitno ?

V 15 EUR je vračunanih 1000 minut pogovora, 1000 SMS-ov (in še par malenkosti).
Pogovori v tujini, MMS-i ipd. pa pač niso.
Lepo piše.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Pa na to isti vprašanje smo že parkrat odogovorili. Dej preberite si kakšno stran nazaj, preden poknete vprašanje gor...

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Kaj misliš da bom bral vseh 20 strani da bom prišel do odgovora al kaj....A kot nazadnje to je tut zame nateg kot pri si.mobilu ko oglašujejo 0€ da je vse na koncu pa se izkaže čist nekaj drugega...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

subi92

Zelenc'
17. nov 2008
11
0
1
Ne vem a obstajajo ljudje ki pričakujejo zastonj naročnine in pogovore, da zapenjate za te reklame.

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Citat:
Uporabnik subi92 pravi:
Citat:
Uporabnik MihaM pravi:
Zakupljene količine so vidne na monitorju..

A tistem za katerega imaš certifikat... na pc-ju, a to preko gsm monitorja (ker men pokaže kolk sem porabil do 18-ega za itak paket...), danes zjutraj ob 07:20 sem pa dobil sms da imam dzabest spremembo urejeno
zmaga.gif

Najbrž še ne koristim tisočke ali pač
10.gif

Hvala
Tisočko in vse ostale zakupljene količine koristiš od trenutka, ko je sprememba urejena. Torej že sedaj.
wink-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.081
6.930
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
. Zakaj pa ne razmisliš, preden paket zamenjaš?
Nimam kaj razmišljat, moram iti k šlogarci ki mi bo povedala če mi bo šef dal služben telefon, ki mi bo povedala ali bom menjal službo, ki mi bo povedala...
wink-1.gif

Sicer pa ne se preveč sekirat sem 30+ tko da sprašujem za kolega ki ga mogoče kdaj kaj podobnega čaka....
Nekako predivedevam da če nimaš vzetega kakega telefona na dzabest paket potem lahko menjaš paket za kak bolj "poceni". Pač toliko da se ti izteče aneks ali pa odplačaš razliko do konca aneksa..

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
448
83
Mogoče lahko preveri kaj o tem meni urad za varstvo potrošnikov?

Zakonodaje ne poznam, ampak sumim, da ni vse čisto: gre za diskriminiranje na osnovi starosti, ki je v osnovi enako kot tisto na podlagi nacionalnosti, spola, rase... In odgovor, da to počnejo vsi, tule ni na mestu. Pomojem rabimo samo nekoga, ki bo napravil prvi korak. stein?

B.

rupa

Pripravnik
28. feb 2008
137
1
18
pa sej je Itak paket za študente in smo lahko hvaležni da ni treba vsak let s potrdilom se obremenjevat pa da podalšajo še par let, čeprav nisi študent. Lahko se bi striktno držali samo veljavnega potrdila.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
10 let sem bil na mobitelu , pa je v zadnjem letu postal resnično predrag.In sem zato šel pred slabimi 3 meseci na tušmobil. Evo zaj pa je zunaj taki paket, ki je popoln za moje potrebe in za polovično ceno.
jezen.gif

Razmišljam, da bom plačal caa.360 eur, kolikor imam pogodbene kazni in šel nazaj na mobitel. Ta pogodbena kazen pa je približno enaka razliki pri 24 mesečni naročnini TUŠ : Mobitel (30 eur vs. 15 eur). Po izračunih bom nekje 50 eur v minusu, vendar bom pri mobitelu dobil samsunga za 1 cent, vreden pa je recimo vsaj 50 eur... Torej naj grem na mobitel? Še to. Resnično pogrešam Moneto in 1GB free prenosa bi tudi super poleg pasalo. Sem kaj spregledal?? Prosim, za kaki nasvet, da nebom še bol premešal dreka.
redface-1.gif

***** za poštene odgovore
grin1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.482
6.986
113
in kaj potem, če bi se slučajno izkazalo, da gre za diskriminacijo? Pa reče urad ali sam Bog, da je treba izenačiti cene paketov. Bo šel itak / Orto ipd gor ali vsi ostali dol? Če ne drugega, bodo vsaj mladi plačevali več, če že ti ne moreš manj, kaj?

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik blazko pravi:

Zakonodaje ne poznam, ampak sumim, da ni vse čisto: gre za diskriminiranje na osnovi starosti, ki je v osnovi enako kot tisto na podlagi nacionalnosti, spola, rase... In odgovor, da to počnejo vsi, tule ni na mestu. Pomojem rabimo samo nekoga, ki bo napravil prvi korak. stein?

B.

Izvoli. Prijavi.

Še prej pa obišči psihiatra ker razmišljaš (čeprav brez pravnih možnosti) o tem, da bi zafrknil nekaj 100.000 ljudi, ki so na ITAK in Orto. In vse to samo zato ker si star bodisi 6, bodisi 60 let. Moje sožalje.

kvapazdej

Pripravnik
9. okt 2007
120
0
16
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Citat:
Uporabnik blazko pravi:

B.

Izvoli. Prijavi.

Še prej pa obišči psihiatra ker razmišljaš (čeprav brez pravnih možnosti) o tem, da bi zafrknil nekaj 100.000 ljudi, ki so na ITAK in Orto. In vse to samo zato ker si star bodisi 6, bodisi 60 let. Moje sožalje.

Ti ne znaš brat al pa se delaš budalo. V tem primeru ti rabiš psihiatra. Kje pa je napisal da bi rad zafrknu uporabnike. Tole je čista diskriminacija na podlagi starosti pa če se ti na glavo postavš. Pa ustavo si preber.

Tržna inšpekcija bo pravi naslov.

Boli me k.. za tale paket. Imam max 300 min pogovorov na mesec. Pr tem paketu me pride minuta pet centov, al pa še več. Jaka akcija.