Tisočko in vse ostale zakupljene količine koristiš od trenutka, ko je sprememba urejena. Torej že sedaj.Citat:
Uporabnik subi92 pravi:
Citat:
Uporabnik MihaM pravi:
Zakupljene količine so vidne na monitorju..
A tistem za katerega imaš certifikat... na pc-ju, a to preko gsm monitorja (ker men pokaže kolk sem porabil do 18-ega za itak paket...), danes zjutraj ob 07:20 sem pa dobil sms da imam dzabest spremembo urejeno
Najbrž še ne koristim tisočke ali pač
Hvala
Nimam kaj razmišljat, moram iti k šlogarci ki mi bo povedala če mi bo šef dal služben telefon, ki mi bo povedala ali bom menjal službo, ki mi bo povedala...Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
. Zakaj pa ne razmisliš, preden paket zamenjaš?
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Mogoče lahko preveri kaj o tem meni urad za varstvo potrošnikov?
Zakonodaje ne poznam, ampak sumim, da ni vse čisto: gre za diskriminiranje na osnovi starosti, ki je v osnovi enako kot tisto na podlagi nacionalnosti, spola, rase... In odgovor, da to počnejo vsi, tule ni na mestu. Pomojem rabimo samo nekoga, ki bo napravil prvi korak. stein?
B.
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Mogoče lahko preveri kaj o tem meni urad za varstvo potrošnikov?
Zakonodaje ne poznam, ampak sumim, da ni vse čisto: gre za diskriminiranje na osnovi starosti, ki je v osnovi enako kot tisto na podlagi nacionalnosti, spola, rase... In odgovor, da to počnejo vsi, tule ni na mestu. Pomojem rabimo samo nekoga, ki bo napravil prvi korak. stein?
B.
Izvoli. Prijavi.
Še prej pa obišči psihiatra ker razmišljaš (čeprav brez pravnih možnosti) o tem, da bi zafrknil nekaj 100.000 ljudi, ki so na ITAK in Orto. In vse to samo zato ker si star bodisi 6, bodisi 60 let. Moje sožalje.