Totalna komunikacija po 0 EUR!

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Evo tu sem samo 90% ampak mislim da se pač meseci seštevajo, recimo 3 mesece pred koncem skleneš nov UMTS aneks in imaš potem veljavnost 3+24 mesecev. Če ne pa me naj kdo popravi pa se raje ne oglašam več če nisem 100 %
smile-1.gif

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Citat:
Uporabnik schalko pravi:
Evo vam:
1000 minut pogovorov znotraj Mobitelovega omrežja (Debitel, Voljamobil in Mobitel GSM/UMTS) preko storitve telefonija, videotelefonija, M:Komunikator in M:Stik,

1000 poslanih SMS–ov (velja tudi za storitev M:Stik, M:Komunikator, M:Namiznik)
200 min pogovorov v druga slovenska omrežja ( velja za storitve telefonija, videotelefonija, M:Komunikator in M:Stik) in
1 GB prenosa podatkov za brskanje po spletu in e-pošto (velja tudi za APN: BlackBerry.net)

15€
cheer.gif

Si z Voljamobil mislil na IziMobil, Tušmobil ali kaj drugega?

Moram reči, da je to res odličen paket... od Mobitela tega nikoli ne bi pričakoval, ampak je bolje ko ne pričakuješ pa te preseneti v pozitivnem kot pa obratno
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

darinkoman

Pripravnik
29. feb 2008
319
0
16
Nov aneks se lahko sklene manj k mesec dni pred iztekom, kar pomeni če je aneks veljaven npr. do: 20.12.2008 lahko novega podpišeš 21.11.2008, so pa tudi izjeme.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Hvala. A potrdilo o šolanju je potrebno pri sklenitvi Džabest paketa? Da ne iščem zjutraj po omarah po nepotrebnem.

sicer ne vem, kje je logika, glede na to, da se baje ta paket veže na starost in ne na status. Sodelavka je mesec dni pred 30. roj. dnevom sklenila itak paket, pa ni rabila potrdila o vpisu (niti ga ni imela) včeraj pa, ko sem klicala za sklenitev na novo, mi je pa na informacijah rekel, da moram imeti s seboj potrdilo o vpisu.

Potrebuješ pa še osebni dokument, davčno številko in certifikat cifre, če jo boš prenašal, če nimaš certifikata, je ok tudi obrazec na katerem sta pin in puk koda, če pa še tega nimaš, pa na mobitelovem centru podpišeš izjavo, da si res ti lastnik te številke (seveda moraš imeti osebni dokument).

jst sm pa prespala in se odločila, da ne grem na naročnino, še vedno ponucam premal v predplačniškem paketu
grin1.gif
peteurov.press

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Še eno vprašanje. Se po prekoračitvi zakupljenih količin še vedno upoštevajo "moje tri številke", na katere lahko kličeš ceneje?

urkec

Zelenc'
17. nov 2008
6
0
1
Ali kdo ve ce se lahko danes ze poslje sms DZABEST in ti vklopjo, ali je treba pocakati do uradne objave na internetu?
Oz. je kdo ze poslal in dobil kak potrdilen sms odgovor?

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
mislim, da nas bo kar veliko preklopilo na tale paket.
aneks pa mi je potekel ze zdavnaj, ampak cakam na boljse aparate da podpisem:D

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.082
6.932
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
sem preveril namesto tebe in jaz nisem kaj konkretnega našel! (še)
evil.gif
Nisem tako len, ampak vprašam zato ker tudi sam nisem nič našel niti na mobitel. si niti tisti link ki je nekje naliman še ni č ne pokaže, ampak pravi da naj počakamo ali nekaj v tem stilu....
očitno tisti ki na mobitelu skrbijo za spletne strani še niso v službi ali pa še ni čas za objavo
rolleyes-1.gif

Narkotik

Pripravnik
17. sep 2007
507
0
16
Poslal zdaj in so mi odogovorili da je zahteva za spremembo sprejeta, in zacne veljati 19.11.2008!
cheer.gif

Si poslal DZABEST na 1918?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Ok, zdaj sem dobil povratni sms s vsebino: "Zahtevate spremembo v ITAK DZABEST paket. pogoji so na www.mobitel.si. Za strinjanje s pogoji in potrditev odgovorite z besedo DZABEST DA na 1918. Mobitel d.d."

Tak da očitno na mobitelovi strani že nekaj piše o tem
smile-1.gif

Nazadnje urejeno: