Totalna komunikacija po 0 EUR!

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik subi92 pravi:
Superca da smo razjasnili pojme, razumem da se velikanu kot je Mobitel j..e zame
hysterical-1.gif

Skratka paket je videti zanimiv, če še aparati me zanimajo, to bomo pa izvedeli zjutraj
aplauz.gif

Ne pričakuj najdražjih telefonov po najnižjih cenah... Če iščeš to, imaš tušmobil.

In Simobil
smile-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Bero1: poglej par strani nazaj ker je vse že napisano glede telefonov. Štirje so, 2 GSM in 2 UMTS. UMTS staneta po 1 cent, GSM pa po 49 EUR. Seveda pa lahko izbiraš tudi med vsemi ostalimi telefoni, ki so pri Mobitelu. Jutri izide nov katalog in si lahko tam pogledaš zadeve, so pa tudi na spletni strani v glavnem vsi aktualni aparati.

Daniel: neporabljene količine zapadejo, da.

Maticeksi: Ne vem. Preveri jutri na 041 700700 ali v Mobitelovem centru.

urkec

Zelenc'
17. nov 2008
6
0
1
coolpower ali morda ves, ce se bo dalo preostale minute in smse preverit tako kot pri tusu in mobi paketih (*123#) ali pa bo ostalo nespremenjeno ( sms PORABA) ?

tnx

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Planet, Moj Mobitel. Tam imaš vse podatke, tudi grafično prikazane. Seveda je vse to zastonj ker je dostop in browsanje po Planetu že celo večnost for free - ne zaračunava se "vstopnine" ali prenosa podatkov v Sloveniji.
Potem imaš te podatke tudi na www.planet.si (po registraciji), preko SMS PORABA, preko aplikacije M:Namiznik (for free si jo lahko namestič na PC (WIn XP in Vista) preko moj. mobitel.si). S to zadnjo aplikacijo lahko s PCja pošiljaš tudi SMS-e.

Verjetno sem še pozabil kakšen način preverke porabe pa saj jih je dosti.

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.915
115
63
mb+ -20km
sem mislil,da so navedeni le doloceni modeli.mene izrecno zanima n79
cheer.gif
,na mobitelovi strani sploh nima cene,razen pri paketu povezani44 za ceno 1eur.
lp.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Potem je samo v paketih Povezani 44 ali Povezani 77. Cena 1 EUR ob 24 m vezavi.
Te stvari se spreminjajo, mogoče bo kdaj kasneje tudi v ostalih paketih, le da ne tako poceni kot v Povezani 44 in 77, ki sta najboljša paketa glede najnižjih cen top telefonov.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Dobra odločitev. Privošči si še kak nov telefon, če imaš prost GSM ali UMTS aneks.
Priporočam še Instant Internet (24 mesecev po 29 EUR). Unlimited mobilni internet, free dostop do omrežja NeoWLAN in možnost nakupa prenosnika Lenovo ThinkPad z vgrajenim HSDPA / HSUPA modemom za 150 EUR.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Hmmm. A veš, da so pri Mobitelu telefoni nezaklenjeni na operaterja?
A veš, da ti z naročniškim razmerjem (če nisi zabit z veljavnimi aneksi) pripada nakup subvencioniraega telefona, recimo za zgolj 1 cent?
Potem veš, kaj lahko s takšnim telefonom (ki je vreden krepko več kot 1 cent) narediš na, npr Bolhi.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Koliko časa pa traje zadeva, da se prenese cifro iz simobila na mobitel?

A si določen čas nedosegljiv na lastno številko in koliko časa?

jutri grem menjat paket. Upam, da še ne bo gužve na mobitel centrih.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Sem pri mobitelu že 7 let. Od tega mam 5 let naročnino.

Tudi za telefone vem, da so nezaklenjeni
tongue-1.gif

Sej vse telefone do zdaj sem tudi kupil samo preko aneksov. Razen iPhona, ki sem ga menjal z P1i, ki je bil kupljen preko aneksa
grin1.gif

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
coolpower: daj to prosim še enkrat razloži...

Koliko telefonov in katerih (GSM/UMTS) lahko kupiš in za koliko časa se potem zavežeš? Pa naj gre za laastne potrebe ali bolha.com namene.
wink-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
coolpower: daj to prosim še enkrat razloži...

Koliko telefonov in katerih (GSM/UMTS) lahko kupiš in za koliko časa se potem zavežeš? Pa naj gre za laastne potrebe ali bolha.com namene.
wink-1.gif

Ti bom kar jaz odgovoril: v 2 letih lahko kupiš 3 telefone, 1 prek UMTS aneksa ki traja 24 mesecev, ter 2 preko GSM aneksa, vsak aneks traja 12 mesecev. GSM in UMTS aneks tečeta vzporedno, vsak zase in se meseci teh dveh ne seštevajo. Teoretično torej vsakih 8 mesecev nov telefon
smile-1.gif