Totalna komunikacija po 0 EUR!

MaTiCeKSI

Pripravnik
14. nov 2008
64
0
6
Citat:
Uporabnik Rokk pravi:
Zato, ker se pri mobitelu naročnina plačuje vedno za naprej. Torej on je mel že plačano naročnino (6eur) za november, zato se mu vrne delež recimo do 18.11 (datum ko spremeni paket). Torej morš plačat naročnino (delež 15ih evrov) še za november, s tem da verjetno ne dobiš vseh 1000 minut, ampak spet sam delež,... In plačaš še naročnino še za mesec december. Taka je politika (mislm da pri vseh ponudnikih)
lp, Rok

Aha, razumem. Sam ce v naprej placujem narocnino, zakaj pa potem placam se narocnino za nazaj za november?

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Za 1 EUR jih lahko pošlješ 25.
1 kava = 30 MMS
1 škatlica cigaret = 60 MMS
Če upoštevaš, da ima lahko MMS veliko več teksta kot SMS (+fotke itd) je cena povsem primerno nizka.

Rokk

Pripravnik
9. jul 2008
34
0
6
Citat:
Uporabnik MaTiCeKSI pravi:
Citat:
Uporabnik Rokk pravi:
Zato, ker se pri mobitelu naročnina plačuje vedno za naprej. Torej on je mel že plačano naročnino (6eur) za november, zato se mu vrne delež recimo do 18.11 (datum ko spremeni paket). Torej morš plačat naročnino (delež 15ih evrov) še za november, s tem da verjetno ne dobiš vseh 1000 minut, ampak spet sam delež,... In plačaš še naročnino še za mesec december. Taka je politika (mislm da pri vseh ponudnikih)
lp, Rok

Aha, razumem. Sam ce v naprej placujem narocnino, zakaj pa potem placam se narocnino za nazaj za november?

Odštel sem ti delež stare naročnine za preostalih 13 dni, ki jih ostane v novembru.
Ter prištel novo naročnino (delež) za preostalih 13 dni v novembru.
Seveda pa moraš prišteti še celotno novo naročnino za december

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
ok, ok, saj samo vprašam, da ne bo kakšne nejasnosti
smile-1.gif

MaTiCeKSI

Pripravnik
14. nov 2008
64
0
6
Rokk, torej velja pravilo da placujem narocnino za en mesec naprej, samo ce si izberem paket z vkljucenimi kolicinami?

Namrec, narocnino za mesec november sem ze placal oktobra, ali ne?
sprasujem se.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Neporabljeno naročnino dobiš nazaj oziroma se upošteva pri računu. Novo naročnino pa plačaš pri decembrski položnici in sicer za cel december ter tisti del novembra, ko si že imel vključen Džabest.
Brez strahu. Nobeden te ne bo prinesel naokoli.

MaTiCeKSI

Pripravnik
14. nov 2008
64
0
6
...Sam ni mi jasno, ali se ne bi bolj splacalo aktivirat đabesta komaj s prvim dnem decembra, se pravi, da bi tale mesec bil še čist navaden itakovec in plačal na klasičen način?

Rokk

Pripravnik
9. jul 2008
34
0
6
Je čist vseeno ali aktiviraš prvega v mesecu, 10., 15.,... Ker se računajo deleži. Toliko dni kot si itak boš plačal itak, in toliko kolikor boš nekaj drugega boš plačal pač tisto,...
Naročnino se plačuje za naprej, zato sem ti odštel 13dni novembra (kar si že plačal-oz.je trenutno na zadnji aktivni položnici), prištel pa 13 dni nove naročnine.

MaTiCeKSI

Pripravnik
14. nov 2008
64
0
6
Eh, prevec povrsno sem prebral racunico, sej je ok. Zdelo se mi je da bom se vseeno placal delez 6 evrov narocnine za mesec november. Mah, utrujenost in nezbranost.

Hvala.

urkec

Zelenc'
17. nov 2008
6
0
1
Bravo Mobitel

Mislm da nas je veliko navdusenih in da je bil ze cas da je Mobitel "vrgu" skupi en vec kot konkurencen paket.
Zanima pa me, ali bo obracunski interval za prvo minuto se vedno minutni, ali bo sedaj sekundni obracunski interval?

lp

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
tudi mene zanima interval...da ne bi tudi mobitel uporabljal (pol)minutnega intervala zaradi "lažje" racunice...
ze ve kdo?

urkec

Zelenc'
17. nov 2008
6
0
1
Ne, proti sedanjemu paketu je tole bomba, ampak vprasam pa vseeno loh ane?
smile-1.gif

Hvala za odgovor

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Seveda. Edino prav je da vprašaš in si seznanjen z vsemi pogoji. Najslabše je, če uporabnik nehote nasrka pri drobnem tisku. To ni nobenemu v interesu.

MaTiCeKSI

Pripravnik
14. nov 2008
64
0
6
Kako se pa potem izracuna kupljene kolicine do konca meseca, ce te dni prestopim? npr 1000 x 12/30 in 200 x 12/30 ?

darinkoman

Pripravnik
29. feb 2008
319
0
16
JP
Neporabljene minute, sporočila SMS in podatki se ne prenašajo v naslednji mesec. Po porabi vključenih količin minut, sporočil SMS in podatkov se storitve obračunavajo v skladu z veljavnim cenikom, po katerem se obračunavajo tudi vse ostale storitve v Sloveniji in v tujini.

Nazadnje urejeno: