Citat:
Uporabnik Gox pravi:
A navadni Itak+ paket bo imel še vedno 10MB GPRS/UMTS popusta ? Oziroma ostane nespremenjen?
Jaz še vedno pridem z vsem skupaj skozi z nekje 10€ mesečno, tako da Ðabest mi zaenkrat še ne pride v upoštev
Lp
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Zakaj se pa stari Itak ukine? Jaz poznam tudi kup ljudi, ki porabijo cca 10€ z naročnino vred... Sploh pri študentih je tako...
Sem pa jaz navdušen. Sem primerjal svoje stare izpiske. Račun bo padel iz 40+€ na 15€ pa še vedno bom izkoristil samo polovico vključenih storitev
Koliko uporablja mobilnik nekdo, ki nabere sporočil in pogovorov za komaj 4€ v enem mesecu? Skoraj nič! In kaj naj potem tak počne z 1200min free pogovorov, 1000sporočili in 1gb podatkov?Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Sicer pa se mora nekdo, ki zapravi 10 EUR vprašati, če ne bi raje plačal še 5 EUR (4 kave) in s tem pridobil ogromno storitev v tej ceni, vključno z mobilnim internetom, kjer 1 GB več kot zadošča za mejle in običajno surfanje po internetu. Za to pa zadošča tudi povezava telefon + prenosnik.
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Koliko uporablja mobilnik nekdo, ki nabere sporočil in pogovorov za komaj 4€ v enem mesecu? Skoraj nič! In kaj naj potem tak počne z 1200min free pogovorov, 1000sporočili in 1gb podatkov?Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Sicer pa se mora nekdo, ki zapravi 10 EUR vprašati, če ne bi raje plačal še 5 EUR (4 kave) in s tem pridobil ogromno storitev v tej ceni, vključno z mobilnim internetom, kjer 1 GB več kot zadošča za mejle in običajno surfanje po internetu. Za to pa zadošča tudi povezava telefon + prenosnik.
MMS ni nikjer omenjen, tako da predvidevam, da ne spada med zakupljene zadeve.Citat:
Uporabnik monaco pravi:
a ni cena za SMS in MMS pri M@ vedno enaka? Torej teh 1000 so samo smsji in ne sms ali mms? hm... očitno gremo nazaj na smsje
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
a ni cena za SMS in MMS pri M@ vedno enaka? Torej teh 1000 so samo smsji in ne sms ali mms? hm... očitno gremo nazaj na smsje