Totalna komunikacija po 0 EUR!

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Tel. zapakiraj in zahtevaj stornacijo aneksa ter vracilo aparata.

na podlagi česa? Ker mu telefon ni ušeč? Vsi ti telefoni so videno-kupljeno. Reklamacije v tem primeru ne veljajo. Pa če se že reklamira telefon, se ga reklamira za isti model oz izrecno drugi model (oz. znamka nasploh-kar pomeni, da xy mesečna vezava še vedno velja). nemorš pa ti kr prekint aneksa...

p.s. jutr zjutri sm v tvojmu koncu...
smile-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Tukaj se gre na taktiko lepa beseda lepo mesto najde.

Res da referent mu tega najbrs nebo naredil,tako da bi bilo smiselno poklicati kakšno inštanco višje in razložit situacijo. Uspeh nikakor ni zagotovljen, probati pa tudi ni greh.

zmaga.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Jutri izide tudi nov Mobitelov katalog še z vso ostalo ponudbo telefonov. Da ne bo kdo mislil, da so v ponudbi samo prej našteti.

Priden
cheer.gif

Eno vprašanje samo: Kako je pa z pogovori v tujini? Se obračunajo še posebej ali kako?

KejsiStoner

Pripravnik
15. nov 2007
180
6
18
Cabo Verde
Mogoče rahlo bedasto vprašanje, ampak jst osebno ne poznam teh paketov z zakupljenimi količinami.

Kako pa uporabnik preveri koliko minut je že porabil, oziroma koliko jih ima še na voljo? Se to da in kako?

rupa

Pripravnik
28. feb 2008
137
1
18
Končno super akcija. takoj drugo leto bi mi potekla naročnina pa sem se oziral po drugih operaterjih, za to ceno pa ni nobenga dvoma več

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.482
6.986
113
Na Monitorju - vsaj za prenos podatkov to velja, verjetno tudi za druge zakupljene količine.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.082
-8.781
113
Malo me moti, ker ni nič zakuplenih MMSov. Tukaj so potem 4x dražji, kot sedaj na itak+

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Kot prvo jaz mam vedno samo mobitel ker jaz moram da sem dosegljiv 24 ur na dan in razni SiMobil in ostalo to meni odpade. Ampak mam vprašanje kdo izbira imena za pakete ? Odkar je tu SiMobil zgleda da tekmujejo kateri izbere bolj osladno ime.

Zdaj pa resno vprašanje. Kaj ta paket je to kaka študentska varjanta ali moze da jaz to tudi vklopim mam številke na firmo ?

In še za tiste ki ste šli k TUŠu in zdaj pravite da ste se zajebali. Jaz se ne zajebem, ker sve što kupim u TUŠu so banane i skute.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Na firmo ne moreš tega imeti, le privat in če si star 30 let ali manj. Ali pa imaš fračo oz. hčerko mlajšo in ju "izkoristiš"
smile-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
grin1.gif
. Če bi se šlo za kako podjetje, katero nabije na eno številko xyx € računa, potem bi se dalo menjati telefon ko nč.
Za fizično osebo bi pa šlo samo, če imaš poznanega v centrali. Drugače bo zlo-zlo težko zamenju/vrnil telefon...

Kokr si pa reku-probat ni greh
wink-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik upiwaly pravi:
To pa enostavno ni fer za mlade prehodnike na pakete povezani. Cca 10 dni sem uporabnik 44 paketa. In sedaj za 3x nižjo ceno dobim 2,5x več pogovorov v mobitel in 5x več pogovorov v druga omrežja in 1giga podatkov
rolleyes-1.gif

Zanima me sledeča stvar. Kupil sem tudi telefon v paketu.

Glede na to, da sem šele 10dni na novem paketu - ali je možno telefon nekako nazaj dat v odkup in s tem poplačat vsaj del pogodbene kazni? Če to ni možno - koliko je potrebno plačat kazni? Vzel sem omnio za 70eur.

Teta na 700700 mi je sicer rekla, da naj nebi bil problem prešaltat nazaj na itak, tudi če sem kupil telefon(naj bi se dalo zmenit).

Tvoja želja je bila dobiti telefon po nižji ceni od ostalih paketov. Plačaš manj za telefon, plačuješ višjo naročnino...

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.482
6.986
113
a zna kdo točno povedati, a je bolje čakati do decembra (da ne plačujem dveh naročnin in še paketa za paketa L za prenos podatkov) ali je možno, da jutri tisto dvoje prekinem in grem na ta novi itak paket (ne morem se pripraviti, da bi dejansko izgovorila ime).

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Na firmo ne moreš tega imeti, le privat in če si star 30 let ali manj. Ali pa imaš fračo oz. hčerko mlajšo in ju "izkoristiš"
smile-1.gif

pa ni potrebe po nobenmu potrdilu o vpisu?

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
Citat:
Uporabnik schalko pravi:
Citat:
Uporabnik erazem12 pravi:
a to pomeni da je to "nadgradnja" itak paketa?? ali samostojen paket....mogoce se neumno sliši, pa vendar je bolje prej vprasati...
hvala
Paketa Itak in Itak Plus se z jutrišnjim dnem poslavljata. Obstoječi naročniki paketov Itak in Itak Plus ohranjajo izbrani naročniški paket, novih naročniških razmerij pa s tema dvema paketoma ne bo več moč sklepati. Naročniki paketov Itak in Itak Plus si Itak Džabest aktivirajo hitro in enostavno s poslanim sporočilom SMS. Ključna beseda je DZABEST, pošlje se jo na številko 1918.

A to pomeni, da ce nisi bil prej lastnik Itak paketa, ne bos mogel na novo odpret niti Itak, niti Itak Plus nit Dzabest paketa ? Ali se bo dalo "na novo" odpret le Dabest paket ?