Totalna komunikacija po 0 EUR!

Ales

Pripravnik
7. avg 2007
403
3
18
Lichtenwald
ksz

Ob 14h sem bil na enem M@ centru, pa sem malo povprašal o tej novi akciji. Žal nimajo še nobenih informacij, več naj bi bilo znanega enkrat v tem tednu...
tongue-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Vse info bodo vsi, ki jih rabijo, dobili pravočasno. Takrat, ko jih bodo dejansko potrebovali in nič prej.

vesolc

Zelenc'
15. nov 2008
8
0
1
nono...kot je že nekdo napisal...dan se zaključi ob 23:59
wink-1.gif

pa nateg je če se trese gora pa ni niti miši ali je preveč nerazumljivega drobnega tiska kje
smile-1.gif

subi92

Zelenc'
17. nov 2008
11
0
1
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Vse info bodo vsi, ki jih rabijo, dobili pravočasno. Takrat, ko jih bodo dejansko potrebovali in nič prej.

Oprosti ampak ne razumem tega odgovora, jest to informacijo rabim, nisem zastonj vložil 6 ur v razne razčlenitve mobitelovih računov v mojem in ženinem imenu, da bi ugotovil da v kolikor želim hud aparat - moram k Tušu, če hočem manjše naročnine in solidne aparate moram k Simobilu, lahko pa ostanem na brezveznem operaterju s kao meni nič pomembnim najboljšim omrežjem.
Ker pa me osebno stane najmanj (ne potrebujem plačevat raznih vklopov- prenosov številk) če ostanem kjer sem v kolikor so se pri mafnah kaj stegnil in dal kak pametn paket s pametnim telefonom, bi želel to info čim prej!!!

Ne bom pa hodu na MC da bom slišu - hehe ni še informacije nič ne vemo.... hehe MARŠ
10.gif

Danes sem bil neučakan, če se jutri zjutraj zgodba ponovi me boli K za mafno enkrat za večno
write.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.477
6.982
113
Citat:

točno tako! ko bo, bo! ne vem pa, zakaj ste, v kolikor stojite za to logiko, nadlegovali ljudi že v soboto.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Lahko se prepustič čustvom ali razmišljaš racionalno - z denarnico.
V prvem primeru bo tvoj ego zadovoljen, v drugem pa bo zadovoljna tvoja denarnica.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik subi92 pravi:
Citat:

Oprosti ampak ne razumem tega odgovora, jest to informacijo rabim, nisem zastonj vložil 6 ur v razne razčlenitve mobitelovih računov v mojem in ženinem imenu, da bi ugotovil da v kolikor želim hud aparat - moram k Tušu, če hočem manjše naročnine in solidne aparate moram k Simobilu, lahko pa ostanem na brezveznem operaterju s kao meni nič pomembnim najboljšim omrežjem.
Ker pa me osebno stane najmanj (ne potrebujem plačevat raznih vklopov- prenosov številk) če ostanem kjer sem v kolikor so se pri mafnah kaj stegnil in dal kak pametn paket s pametnim telefonom, bi želel to info čim prej!!!

Ne bom pa hodu na MC da bom slišu - hehe ni še informacije nič ne vemo.... hehe MARŠ
10.gif

Danes sem bil neučakan, če se jutri zjutraj zgodba ponovi me boli K za mafno enkrat za večno
write.gif

Hotel je povedati, da bodo nafutrali ovce ko bodo hoteli.... dejansko se pa mal norca delajo z vas
grin1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Nope. To je tvoja logika. Se mi pa zdi smotrno, da vsak sam presodi, kaj želi. Vsak ima možnost racionalne odločitve, ki je lahko povezana s ceno storitev. V tem pogledu se Subiju povsem splača počakati na novo ponudbo. Potem bo lahko (zelo kmalu) sam ocenil, če še kje drugje za toliko denarja dobi toliko storitev.

FireMan

Fizikalc
19. sep 2007
276
43
28
Ma čimprej nej že povejo kar misljo, da grem kupt E71. Kdor koli bo že bolj ugoden, kar se tiče paketa.

LP

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Itak Džabest

*15 EUR mesečna naročnina
* 1000 minut v Mobitel
* 200 minut v vsa ostala SLO mobilna in stacionarna omrežja
* 1000 SMS
* 1 GB podatkov

Od torka dalje.

Poleg tega še Sagem Roxy (1 cent), Samsung L700 (1 cent), LG KS360ETNA (49 EUR), Samsung M3510 BEAT (49 EUR). Vezava 12 (GSM) oz. 24 mesecev pri UMTS telefonih.

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Evo vam:
1000 minut pogovorov znotraj Mobitelovega omrežja (Debitel, Voljamobil in Mobitel GSM/UMTS) preko storitve telefonija, videotelefonija, M:Komunikator in M:Stik,

1000 poslanih SMS–ov (velja tudi za storitev M:Stik, M:Komunikator, M:Namiznik)
200 min pogovorov v druga slovenska omrežja ( velja za storitve telefonija, videotelefonija, M:Komunikator in M:Stik) in
1 GB prenosa podatkov za brskanje po spletu in e-pošto (velja tudi za APN: BlackBerry.net)

15€
cheer.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Aja. Kako do aktivacije Itak Džabest

Naročniki Itak ali Itak Plus to storijo enostavno - SMS z vsebino DZABEST pošljejo na 1918.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Jutri izide tudi nov Mobitelov katalog še z vso ostalo ponudbo telefonov. Da ne bo kdo mislil, da so v ponudbi samo prej našteti.