Totalna komunikacija po 0 EUR!

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
a to pomeni da je to "nadgradnja" itak paketa?? ali samostojen paket....mogoce se neumno sliši, pa vendar je bolje prej vprasati...
hvala

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Ej coolpower, a si videl da sva isto sekundo oddala sporočilo?
nahrung002.gif

MaTiCeKSI

Pripravnik
14. nov 2008
64
0
6
Na njihovi strani se vedno nic ne pise.

BTW: A se vam zdi smiselno pred 1. decembrom vklapljat to storitev?

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Citat:
Uporabnik erazem12 pravi:
a to pomeni da je to "nadgradnja" itak paketa?? ali samostojen paket....mogoce se neumno sliši, pa vendar je bolje prej vprasati...
hvala
Paketa Itak in Itak Plus se z jutrišnjim dnem poslavljata. Obstoječi naročniki paketov Itak in Itak Plus ohranjajo izbrani naročniški paket, novih naročniških razmerij pa s tema dvema paketoma ne bo več moč sklepati. Naročniki paketov Itak in Itak Plus si Itak Džabest aktivirajo hitro in enostavno s poslanim sporočilom SMS. Ključna beseda je DZABEST, pošlje se jo na številko 1918.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
mater, tole je pa dobra cena, 15e za vse tole!
ampak bom pocakal do 1. decembra..

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.477
6.982
113
no, tale paket sem se odločila, da bom imela, zdaj me pa zanima. če tole takoj vklopim:
- mi začne veljati desembra
- mi začne veljati jutri in plačam naročnino itak paketa in prenosa podatkov (ki ga potem izklopim) do danes od jutri naprej pa ta nov itak
- mi začne veljati, vendar plačam navadni itak in paket za prenos podatkov za cel november in ta nov itak od jutri (oz cel november)

v bistvu, da poenostavim, se tole splača takoj vklopiti ali je bolje počakati do decembra.

p.s. edino kar me spet moti, je ime. Tekma med Mobitelom in Simobilom je očitno tudi v najbolj bedastem imenu.

Nazadnje urejeno:

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Itak Džabest

*15 EUR mesečna naročnina
* 1000 minut v Mobitel
* 200 minut v vsa ostala SLO mobilna in stacionarna omrežja
* 1000 SMS
* 1 GB podatkov

Od torka dalje.

Poleg tega še Sagem Roxy (1 cent), Samsung L700 (1 cent), LG KS360ETNA (49 EUR), Samsung M3510 BEAT (49 EUR). Vezava 12 (GSM) oz. 24 mesecev pri UMTS telefonih.

Mene zanima kako je to kompatibilno z Družinsko vezjo. Ali se brezplačni pogovori, SMSji & MMSji znotraj Družinske vezi štejejo v zgoraj napisane kvote ali gredo posebej? Kaj pa 1GB iz Družinske vezi v povezavi z M4?

Tudi še cene nad vključeno kvoto bi bilo dobro vedeti...

darinkoman

Pripravnik
29. feb 2008
319
0
16
Po porabi vključenih količin storitev se le-te obračunavajo v skladu z veljavnim cenikom, ki smo ga poenostavili in naredili bolj preglednega:

Klici v Mobitelovo omrežje stanejo 0,08 €/minuto
Klici v druga slovenska omrežja (mobilna in stacionarna) stanejo 0,16 €/minuto
Cena poslanega sporočila SMS je 0,04 €/SMS
Cena poslanega sporočila MMS je 0,04 €/MMS
Cena prenosa podatkov znaša 0,00021 €/Kb
Vse predstavljene cene vsebujejo DDV.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
To pa enostavno ni fer za mlade prehodnike na pakete povezani. Cca 10 dni sem uporabnik 44 paketa. In sedaj za 3x nižjo ceno dobim 2,5x več pogovorov v mobitel in 5x več pogovorov v druga omrežja in 1giga podatkov
rolleyes-1.gif

Zanima me sledeča stvar. Kupil sem tudi telefon v paketu.

Glede na to, da sem šele 10dni na novem paketu - ali je možno telefon nekako nazaj dat v odkup in s tem poplačat vsaj del pogodbene kazni? Če to ni možno - koliko je potrebno plačat kazni? Vzel sem omnio za 70eur.

Teta na 700700 mi je sicer rekla, da naj nebi bil problem prešaltat nazaj na itak, tudi če sem kupil telefon(naj bi se dalo zmenit).

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Težko boš prešaltal..
Ti si vzel omnio za 70€+24*44€...
Sedaj bi šel pa vrjanto, da bi plačeval 24*15€...

Če se to da, potem vrjemi, da bo še 3/4 ljudi tko nategnil M@...
Po drugi strani pa poglej, za kolk €€€ bi dobil omnio v Ðabestu.. 350-400€?
wink-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Tel. zapakiraj in zahtevaj stornacijo aneksa ter vracilo aparata.
Seveda se ne sme videti sledov uporabe,tako da reset na tovarniske nastavitve..