Tina Maze

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Softi prav vesel sem zate in tebi podobne. Da vam Tina ne da spati
evil.gif

Zdaj si pa lahko zadaš za cilj, da prideš med 100 najboljših asfalterjev na svetu, pa bo potem tudi tebi kdo fauš.
cheer.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Ne hvalim se, daleč od tega. Ampak včasih ni drugega načina, da kakemu jebivetru zapreš gobec.
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Boli mene za tino. Razumes?

Jutri si brez kruha. Otroc so lacni.
V policiji bi te vzel, ampam ne smejo zaposliyi novega. Lahko samo menjava.
Na vrsti za menjavo je tina.

A bi si zelel menjave? Al bi raje uzival v njenih medaljsh in bi z otroci zajtrkovsli duper rezultat v superveleslalomu

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Haha... ja luliko... in poleg lulike še osebno pevko (ki to ni, pa misli da je).

Če misliš, da Tina misli, da je pevka in da zna peti, se motiš... Je po "koncertu" v Avstriji v intervjuju povedala, da jih je povsem vseeno kako je izpadlo, da ni pevka in je vse v fori oz. nekaj v tem smislu.

Sicer je pa 107 športnikov (in trenerjev) zaposlenih v JU...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:

Glej, ti si zajedalec proračuna... kakor mi je znano si v JU(nepotrebna vojska) in napišeš od 6:00 - 14:00 precej več postov ko T. Maze, jaz te pa za to še plačujem

A nizje gres lahko?

JU ogledalo nastavljam. Hruške pa to.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ampak nekateri so(ste) pa modeli, piše se zgodovina, padajo rekordi, imamo najbolj prepoznavno ime v zgodovini alpskega smučanja v svetovnem merilu, najuspešnejši smučar(ka) v zgodovini svetovnega pokala v eni sezoni..., kandidatka za naslov športnik leta 2013 na svetu... ne... to za SLO PEZDETA ni dovolj.
Še šimfat okoli denarja, ki ga bo vplačala davkariji v enem letu več kot vsak PEZDE pri nas v celotni delovni dobi.

Neprekosljivi ste.

467716-post_slo.gif

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.022
185
63
Fora je iti v snemalni studio, fora je posneti videospot... kar si ne morejo privoščiti veliko bolj obetavni glasbeni talenti.

Ja, in teh 107 živi od davkoplačevalskega denarja. Prejemajo plačo za delo, ki ga sploh ne opravljajo (ala policija in vojska). Naj jim plače dajejo športni klubi, kjer tekmujejo.

13. jul 2011
2.677
626
113
Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Fora je iti v snemalni studio, fora je posneti videospot... kar si ne morejo privoščiti veliko bolj obetavni glasbeni talenti.

Ja, in teh 107 živi od davkoplačevalskega denarja. Prejemajo plačo za delo, ki ga sploh ne opravljajo (ala policija in vojska). Naj jim plače dajejo športni klubi, kjer tekmujejo.

Absolutno. Ampak za kateri klub tekmuje Tina? Zadnjič sem videl, da je pisalo Tina Maze SLO. Smučanje je pač eden od športov, kjer (zaenkrat še) ne tekmujejo profesionalne ekipe.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Jao ste nekateri smešni...

Ideja za komad ni bila njena. Idejni vodja (ne vem kdo je bil, Jelen ali Raay?) je stvar organiziral in financiral. Studio time si lahko dandanes vsak privošči, če je talent mu pa niti ni potrebno plačat tak da... Marsikaj se posname v fori.

Kar se športnikov tiče, pa si najprej poglej s katerimi športi se ukvarjajo pa ti bo hitro jasno zakaj so nekateri zaposleni v JU nekateri pa ne. Ni vsak šport organiziran tako kot fuzbal kjer so fudbaleri zaposleni v klubu, prejemajo lepo plačo in so nasploh lepo zaščiteni...

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
E točno to, samo nekaterim to ne gre v glavo...

Obrazlaga za bolj počasne:
Tina in drugi športniki tekmujejo za "klub" SLO in ta klub jih tudi plača.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Citat:

A bi si zelel menjave? Al bi raje uzival v njenih medaljsh in bi z otroci zajtrkovsli duper rezultat v superveleslalomu
© Alter.Si spletna skupnost | Pogoji sodelovanja | Kontakt | 2007-2012 | Vse pravice pridržane

Kdo ti brani, da ne spizdiš v svojo vukojebino nazaj, zamejc?

Najbolj smešno je, ko hrčki jamrate in pizdite čez Slovenijo, vagon pa nazaj, tam je očitno bolje?
to pa ne?

Hildica je znala z vami....

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.022
185
63
SLO ni klub. Tudi Ronaldu piše Portugal, ko igra za reprezentanco, pa kljub vsemu igra v klub Real.
Tina pa, če se ne motim, tekmuje za klub Črna. In tako je z vsemi športniki. Morajo biti člani matičnega kluba, da lahko sploh tekmujejo za reprezentanco. Pa tudi, če so samo na papirju.

Moti me predvsem to, da so taki kao zaposleni v JU, pa tam nikoli niso delali. Saj se še spomnimo, ko so nekateri hoteli prejemati kar doživljensko rento za svoje športne rezultate po končani športni poti.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
Citat:

ˆ Alter.Si spletna skupnost | Pogoji sodelovanja | Kontakt | 2007-2012 | Vse pravice pridržane

Kdo ti brani, da ne spizdiš v svojo vukojebino nazaj, zamejc?

Najbolj smešno je, ko hrčki jamrate in pizdite čez Slovenijo, vagon pa nazaj, tam je očitno bolje?
to pa ne?

Hildica je znala z vami....

A znamo kaj drugega kot pa nacinal naoad?
Hilda je znala predvsem z bankam.
V Polju bi pa znal s tabo.

A ves ksj je smesn. K mi, hrcki, mamo vlak za nekam, ti pa sam vislice, niso, cvicek, balkon...