Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Haha... ja luliko... in poleg lulike še osebno pevko (ki to ni, pa misli da je).
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Glej, ti si zajedalec proračuna... kakor mi je znano si v JU(nepotrebna vojska) in napišeš od 6:00 - 14:00 precej več postov ko T. Maze, jaz te pa za to še plačujem
A nizje gres lahko?
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Sicer je pa 107 športnikov (in trenerjev) zaposlenih v JU...
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ampak nekateri so(ste) pa modeli, piše se zgodovina, padajo rekordi, imamo najbolj prepoznavno ime v zgodovini alpskega smučanja v svetovnem merilu, najuspešnejši smučar(ka) v zgodovini svetovnega pokala v eni sezoni..., kandidatka za naslov športnik leta 2013 na svetu... ne... to za SLO PEZDETA ni dovolj.
Še šimfat okoli denarja, ki ga bo vplačala davkariji v enem letu več kot vsak PEZDE pri nas v celotni delovni dobi.
Neprekosljivi ste.
Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Fora je iti v snemalni studio, fora je posneti videospot... kar si ne morejo privoščiti veliko bolj obetavni glasbeni talenti.
Ja, in teh 107 živi od davkoplačevalskega denarja. Prejemajo plačo za delo, ki ga sploh ne opravljajo (ala policija in vojska). Naj jim plače dajejo športni klubi, kjer tekmujejo.
Citat:
Boli mene za tino. Razumes?
Jutri si brez kruha. Otroc so lacni.
V policiji bi te vzel, ampam ne smejo zaposliyi novega. Lahko samo menjava.
Na vrsti za menjavo je tina.
A bi si zelel menjave? Al bi raje uzival v njenih medaljsh in bi z otroci zajtrkovsli duper rezultat v superveleslalomu
© Alter.Si spletna skupnost | Pogoji sodelovanja | Kontakt | 2007-2012 | Vse pravice pridržane
Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
Citat:
Boli mene za tino. Razumes?
Jutri si brez kruha. Otroc so lacni.
V policiji bi te vzel, ampam ne smejo zaposliyi novega. Lahko samo menjava.
Na vrsti za menjavo je tina.
A bi si zelel menjave? Al bi raje uzival v njenih medaljsh in bi z otroci zajtrkovsli duper rezultat v superveleslalomu
ˆ Alter.Si spletna skupnost | Pogoji sodelovanja | Kontakt | 2007-2012 | Vse pravice pridržane
Kdo ti brani, da ne spizdiš v svojo vukojebino nazaj, zamejc?
Najbolj smešno je, ko hrčki jamrate in pizdite čez Slovenijo, vagon pa nazaj, tam je očitno bolje?
to pa ne?
Hildica je znala z vami....