Tina Maze

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ampak nekateri so(ste) pa modeli, piše se zgodovina, padajo rekordi, imamo najbolj prepoznavno ime v zgodovini alpskega smučanja v svetovnem merilu, najuspešnejši smučar(ka) v zgodovini svetovnega pokala v eni sezoni..., kandidatka za naslov športnik leta 2013 na svetu... ne... to za SLO PEZDETA ni dovolj.
Še šimfat okoli denarja, ki ga bo vplačala davkariji v enem letu več kot vsak PEZDE pri nas v celotni delovni dobi.

Neprekosljivi ste.

like.png

Bi nekaj napisal, pa bom dobil ban...

Ti kar napiši smo demokratični forum, čene pa gotof je :D

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Zaposlena je na oddelku vrhunskih športnikov, tako kot tisti zgoraj. Podgodbo imajo za 1 leto, podaljša jo lahko, če izpolni vse obveznosti, do policije, ki jih ima kot zaposlena na tem oddelku...

Citat:
Športniki podpišejo pogodbo o začasni zaposlitvi v Policiji za dobo enega leta in lahko, če izpolnjujejo pogodbene obveznosti, zaposlitev po polletnem obdobju tudi podaljšajo.

http://www.policija.si/index.php/delovna-podroja/952

Ker so določeni bolj počasni, bom še pojasnil, da zaposleni na tem oddelku imajo očitno drugačne naloge, kot tisti na oddelku za cestni promet..

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Da se 2x pridejo poštemplat na leto.

Tak šiht bi tudi jaz, tudi če je samo za 700€.

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.921
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Zanimivo, da so se posamezni osebki v to vtaknili prav pri najuspešnejši športnici, ki jo imamo.
To, da je kar nekaj "vrhunskih" športnikov zaposlenih v policiji vemo vsi. Tisti, ki tega morda ne vedo so pač nerazgledani.

Vrhunskih sem dal namerno v narekovaje, saj marsikateri ne dosega vrhunskih uspehov. In pajaci na tem forumu se vtaknete prav v športnico, katera je letos skoraj nepremagljiva.

http://www.policija.si/index.php/o-policiji/6174-seznam-vrhunskih-portnikov

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Naj bo carica in naj plačo podari v dobrodelne namene. Naj bo vzor. Ideja recimo. Prispevki bodo še vedno plačani.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Naj bo carica in naj plačo podari v dobrodelne namene. Naj bo vzor. Ideja recimo. Prispevki bodo še vedno plačani.

Dobra ideja. To je taka gesta, ki človeku s takimi (zasluženo!) prihodki pomeni drobiž, simbolno pa utiša Slovence, ki so slavni po gradualizmu.

LP,
PIC

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Citat:

Ti bi jo podaril?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38

Glej, ti si zajedalec proračuna... kakor mi je znano si v JU(nepotrebna vojska) in napišeš od 6:00 - 14:00 precej več postov ko T. Maze, jaz te pa za to še plačujem

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Citat:

Glej, ti si zajedalec proračuna... kakor mi je znano si v JU(nepotrebna vojska) in napišeš od 6:00 - 14:00 precej več postov ko T. Maze, jaz te pa za to še plačujem

Pa se z mnogimi nepremicninami se hvali :).

LP,
PIC

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.022
186
63
Ja zavarovanje... saj imaš pogoje za penzijo. Toliko let delovne dobe ali toliko let starosti. Včasih vem, da je tudi prijava na zavodu štela v delovno dobo... še v času skupne države.
Lahko si celo življenje prijavljen na zavodu in si plačuješ prispevke (odvisno koliko plačaš, takšno boš imel penzijo). Seveda pa bodo kmalu poslali protikorupcijsko preverit, od kje ti denar za plačevanje, če pa si brezposeln.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik Jerez pravi:
Citat:

Ti bi jo podaril?

Sem jo že, večkrat.

Da sem TinaM, se ji odpovem. To, kar je danes naredila je vstopnica za preskrbljeno življenje. Lahko bo abasadorka vsega, kar se zamisli.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Ampak nekateri so(ste) pa modeli, piše se zgodovina, padajo rekordi, imamo najbolj prepoznavno ime v zgodovini alpskega smučanja v svetovnem merilu, najuspešnejši smučar(ka) v zgodovini svetovnega pokala v eni sezoni..., kandidatka za naslov športnik leta 2013 na svetu... ne... to za SLO PEZDETA ni dovolj.
Še šimfat okoli denarja, ki ga bo vplačala davkariji v enem letu več kot vsak PEZDE pri nas v celotni delovni dobi.

Neprekosljivi ste.

like.png

Bi nekaj napisal, pa bom dobil ban...

Kaj, da nam je kucan pisal sanje. Jutri je nov dan.