Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ampak nekateri so(ste) pa modeli, piše se zgodovina, padajo rekordi, imamo najbolj prepoznavno ime v zgodovini alpskega smučanja v svetovnem merilu, najuspešnejši smučar(ka) v zgodovini svetovnega pokala v eni sezoni..., kandidatka za naslov športnik leta 2013 na svetu... ne... to za SLO PEZDETA ni dovolj.
Še šimfat okoli denarja, ki ga bo vplačala davkariji v enem letu več kot vsak PEZDE pri nas v celotni delovni dobi.
Neprekosljivi ste.
Bi nekaj napisal, pa bom dobil ban...
Citat:
Športniki podpišejo pogodbo o začasni zaposlitvi v Policiji za dobo enega leta in lahko, če izpolnjujejo pogodbene obveznosti, zaposlitev po polletnem obdobju tudi podaljšajo.
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Naj bo carica in naj plačo podari v dobrodelne namene. Naj bo vzor. Ideja recimo. Prispevki bodo še vedno plačani.
Citat:
Naj bo carica in naj plačo podari v dobrodelne namene. Naj bo vzor. Ideja recimo. Prispevki bodo še vedno plačani.
Citat:
Glej, ti si zajedalec proračuna... kakor mi je znano si v JU(nepotrebna vojska) in napišeš od 6:00 - 14:00 precej več postov ko T. Maze, jaz te pa za to še plačujem
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Evo jih, same grde barabe:
http://www.policija.si/index.php/delovna-podroja/6174-seznam-vrhunskih-portnikov
softi boš poračunal z njimi? Drugi policaji na cestah švicajo tile banditi pa nič ne delajo... In mi nimamo nič od njih.
Zavec je med njimi... tip kasira take mastne denarje v ringu tule pa se okorišča. softi, če ga kje srečaš daj ga mahni na gobec, zasluži si!
Citat:
Uporabnik Jerez pravi:
Citat:
Ti bi jo podaril?
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Ampak nekateri so(ste) pa modeli, piše se zgodovina, padajo rekordi, imamo najbolj prepoznavno ime v zgodovini alpskega smučanja v svetovnem merilu, najuspešnejši smučar(ka) v zgodovini svetovnega pokala v eni sezoni..., kandidatka za naslov športnik leta 2013 na svetu... ne... to za SLO PEZDETA ni dovolj.
Še šimfat okoli denarja, ki ga bo vplačala davkariji v enem letu več kot vsak PEZDE pri nas v celotni delovni dobi.
Neprekosljivi ste.
Bi nekaj napisal, pa bom dobil ban...
Citat:
Glej, ti si zajedalec proračuna... kakor mi je znano si v JU(nepotrebna vojska) in napišeš od 6:00 - 14:00 precej več postov ko T. Maze, jaz te pa za to še plačujem