Tina Maze

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.285
811
113
Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
SLO ni klub. Tudi Ronaldu piše Portugal, ko igra za reprezentanco, pa kljub vsemu igra v klub Real.
Tina pa, če se ne motim, tekmuje za klub Črna. In tako je z vsemi športniki. Morajo biti člani matičnega kluba, da lahko sploh tekmujejo za reprezentanco. Pa tudi, če so samo na papirju.

Moti me predvsem to, da so taki kao zaposleni v JU, pa tam nikoli niso delali. Saj se še spomnimo, ko so nekateri hoteli prejemati kar doživljensko rento za svoje športne rezultate po končani športni poti.

Pa kaj si pa ti naredu v zivljenju za ugled in poznavanje nase male Slovenije? Njena placa ni nic v primerjavi z ceno reklame na npr. CNNu ali drug svetovni mrezi? Al pa npr hrvat Jakov, ki je isto promotor Slovenije? Kaksnen vtis o Sloveniji so dobili balkanci, ki jih Hilda, Tovsak, Zidar nikol niso placal pa se drzavi so dolzni miljone ne tisocake? In ti se sekiras zarad super uspesne sportnice, ki ob vsaki zmagi, globusu ali recordu Sloveniji nardi reklamo za deset, stotisoc evrov?

Ob takem razmislanju bo Slovenija se dolgo v kameni dobi. Predlagam da se zavleces nazaj pod skalo.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
SLO ni klub. Tudi Ronaldu piše Portugal, ko igra za reprezentanco, pa kljub vsemu igra v klub Real.
Tina pa, če se ne motim, tekmuje za klub Črna. In tako je z vsemi športniki. Morajo biti člani matičnega kluba, da lahko sploh tekmujejo za reprezentanco. Pa tudi, če so samo na papirju.

Moti me predvsem to, da so taki kao zaposleni v JU, pa tam nikoli niso delali. Saj se še spomnimo, ko so nekateri hoteli prejemati kar doživljensko rento za svoje športne rezultate po končani športni poti.

Kako tam ni nikdar delala? Zgoraj imaš celo sliko z delovnega mesta.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
Citat:

Pa kaj si pa ti naredu v zivljenju za ugled in poznavanje nase male Slovenije? Njena placa ni nic v primerjavi z ceno reklame na npr. CNNu ali drug svetovni mrezi? Al pa npr hrvat Jakov, ki je isto promotor Slovenije? Kaksnen vtis o Sloveniji so dobili balkanci, ki jih Hilda, Tovsak, Zidar nikol niso placal pa se drzavi so dolzni miljone ne tisocake? In ti se sekiras zarad super uspesne sportnice, ki ob vsaki zmagi, globusu ali recordu Sloveniji nardi reklamo za deset, stotisoc evrov?

Ob takem razmislanju bo Slovenija se dolgo v kameni dobi. Predlagam da se zavleces nazaj pod skalo.

Plut? Trobec?

Se anglijo poxnamo po jack razoaracu. Pa zanamci nomajo drzavne prnzije. Kraljica pa tut ni zaposlena pr scotland yatdu

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Tale tvoj vlakec je labav... Ker če bi mu kam za it bi bil dol. Jeba je k si povsod zamejc..... Status Strojan, sam ne v socialnem smislu, tolk brihtni niste...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:

Ne smeši se no. So ti vse lepo pojasnili.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
http://www.usnews.com/news/sports/articles/2013/02/24/tina-maze-fastest-in-super-combined-downhill

"To Maze, it was also the perfect response to doubters back home in Slovenia. Some mocked her for having the audacity to dream about becoming the world's best skier.
"I think the people are realizing that the dream came true, that one year ago they were saying 'Ah, this Maze, she's making jokes when she says she will win a globe or something like that. Yeah, she's full of herself' and these kinds of things," Maze said. "In Slovenia, it's (the) mentality. It's better to be sometimes (more mainstream) than to go out (and be different) from the majority."

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik poldo pravi:
Na koncu ima za nadpovprecne uspehe zasluge Italian ki je deklico naucil smucati v privat reziji...v drzavni reprezentanci kjer vlada socializem in cel kup lenuhov v timu pa vidimo kaksni so rezultati, ob tem da tisti del zasedbe pozre veliko veliko vec za nic rezultatov.

467716-post_slo.gif

Glavne zasluge za preporod Tine Maze ima dejansko Italijan Massi, čigar prababica je bila Slovenka. v Ekipi sta še 2 Italijana in slovenska fizioterapevtka.

Italijani so za slovensko smučarijo v 3-4 letih naredili več, kot slovenska zveza v 60.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:

Ne smeši se no. So ti vse lepo pojasnili.

a denar od sponzorjev dobi slo reprezentanca, agre tut kaj direktno an njen doo

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.921
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
ksz.
Pri slovencih in naturščkih so očitno čislani le tisti, ki so uspešni in revni kot cerkvena miš hkrati.
Čeprav se to dvoje za mene izključuje.

Dejstvo je, da vas nima kaj brigati kam daje denar,ki ji pripada. Njena glavna obveza (tako proti državi, ki jo zaposljuje kot proti sponzorjem) je doseganje čim boljših rezultatov ... in to ji zelo dobro uspeva.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Ksz

Ene take pičkice ste, da to ni res. Da bi bli tisti, ki tako veselo pljuvate čez Tino in njen lajf zdele zraven mene, vam vsem z uno železno štango k je tmle v kotu, noge polomim...proklete [cenzura]čine slovenske, da vas ni sram....
rolleyes-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Pa dej used se že na vlak prihodnosti pa zapusti tole našo razsuto državo.
bonk.gif

Kaj ti brani, da živiš v tako gnili državi (kolikor vem le ta niti tvoja domovina ni), kjer vrhunski športniki promovirajo recimo poklic policije, kateri je marsikje v tujini mnogo bolje cenjeno kot pri nas? Resno, kaj delaš tukaj? Vse ti gre na organ, sama svinjarija, saj si ultra razgledan, načitan, sposoben do amena, pejt v obljubljeno deželo, tam je vse v rožicah
roza.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa kdo pluva čez tino? kdo?
a je uspešna? baje je. ne spremljam.
zanima me zakaj mora biti zaposlena v policiji, ko pa ima več kto dovolj. pa vseeno mi je od kje in zkaj ima.

ker..cerkev vas moti. zakaj? a ker majo več kot dovolj?
kučan vas moti? zakja? ke rima več kot dovolj?
moti vas vse, ka rni v tistem hipu in. a na novju mazijeve promocije in uspešnosti sta tudi jankoviæ in janša. trobec in plut, pa še 30 poslancev, ki bi lahko imel še rento iz policije. pa še kdo drug.

tina ne promovira policije ampak smučanje. apollo rešuje življenja, tina nosi radost.

pa bog ne daj, da vam kdo kaj napiše čez božanstvo, to ali ono. bog ne daj, d avam kdo napiše kaj čez uspešno državo. tako uspešno, da bi 1/3 šla takoj pod jodlarje. resnici na ljub nas bo slo pa 100% pod evropsko trojko. ker smo v tok dobri drzavi.

problem je v tem, da na postavitev ogledala padejo neke nacioanlne fore, nebuloze in jajca. predvsem brez osvnih temeljev. sam da se serje. k je treba drek pojest, bi pa k jodlarjem, pa ne trojke, pa krivi so uni..malo morgen..jejte govna k ste jih sami nasral.

eni smo sposobni videt čez prvo planko, drugi niste in tudi toliko niste, da počepnete in pogledate pod planko.

zdej me pa dej spet pošlj na vlak, Presneto te vlak u dupe.

aja..tina in njen trener res čudovito promovirata policjo..predvsem z uporabo prisilnih sredstev po raznih hotelskih restavracijah, pa svobodo izražanja v medijih..pa jokcat znata čez nacionalizem. res se model zahvaljuje slovencem za lepo mnenje o njemu...

promocija..iiii...iiiii

patetiki jedni

13. jul 2011
2.677
626
113
ksz

Kolikor mi je znano, Tina (oziroma njena ekipa) od SZS dobi del denarja, del ga dobi od svojih sponzorjev. Hkrati pa ima Tina obveznosti do sponzorjev SZS. Glede na nesorazmerje uspehov Tine in ostalega dela reprezentance ter glede na pojavljanje enih in drugih v oglasih, si upam trditi, da Tina SZS-ju "zrihta" več sponzorskega denarja, kot ga od nje dobi.
V "njen žep" se stečejo tudi denarne nagrade, ki si jih prisluži z uvrstitvami. Hkrati pa se iz tega žepa financira celotno delovanje ekipe.

Ampak, če se vrnemo k temi - zaposlitev na policiji. Tina ima glede na svoj status do tega pravico. Kolikor mi je znano, premoženjsko stanje ni zakonsko določeno merilo pri tem. Če, naprimer, odpade Tina, potem odpadejo vsi športniki, ki so zaposleni na policiji, carini in v vojski.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Problem je samo v tem da največ od vseh "slovencev" jamraš in se pritožuješ ravno ti. A ni zanimivo. No ti pač provuciraš kao kaj smo slovenci glupi in en znamo odpreti oči. A poglej paradosk, tukaj z nami deliš enako "usodo". Isti politiki krojijo tvojo usodo, iste davke plačuješ kot jaz, ki ne znam čez planko pogledat.
A si mogoče kdaj poizkusil kakšno drugo metodo in rešitev kakšnega tvojega nezadovoljstva poiskati, hm recimo...v sebi?
In nisem te jaz nikamor poslal, vprašal sem te kako da zdržiš med tako zaplankanim folkom in med tako pokvarjeno politiko, državo na splošno.

In res je appolo rešuje življenja. Ampak tega nihče ne vidi oz. ne ve. Na žalost je folk res tok neumen, da v policajih vidijo samo to, da dobijo kazen. Pa ne da bi si rekli, da so sami krivi zaradi kazni. In zato verjetno pride prav kakšen vele slavni športnih, da vsaj skozi oči otrok malce dviguje ogled policije. Krivi so pa osebki, ki pri sebi nimajo razčiščenih pojmov, da si sam kriv, če v naselju padeš na radar, otrok zadaj pa posluša, Mejduš policaje
bonk.gif

No vsaj tako si jaz razlagam njeno ime pod uniformo. Podobno kot pri Zavcu recimo.

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
imenuj zadeve kot želiš. lahko tudi renesašna umetnost.

pač okoli vsakega posameznika je od 95 do 99% telet, bikov, oslov....
in ko nekaj vidiš, pač poveš, daš svoje mnenje. osli, biki, voli, teleta užgejo eno vižo, uni drugi drugo.
da bom osla spremenil v lipicanca..ne bom..ne sanjam o tem..

da nas politika jebe..jebe ene bolj, druge manj. ne vem kaj ma to veze. ne bova o tem tukaj. če si zadovoljen, ali pa nesrečen v državi ti predlagam novo temo. bom z veeljem kaj napisal. tukaj je govora o nečem povsem drugem.

aja, vem da si srečen tu, pa če te jebejo v vse luknjhe..ker tole je dežela..kriva je cerkev, bosanci, komunisti, beli..ampak sve u svemu je tukaj odlično.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
ma softi v eniem delu prav... vsi pizdite zakaj ima stanovnik penzijo, kučan penzijo... a da ma tina plačo v milici pa je ok ker ona pa je dobra smučarka...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
ma softi v eniem delu prav... vsi pizdite zakaj ima stanovnik penzijo, kučan penzijo... a da ma tina plačo v milici pa je ok ker ona pa je dobra smučarka...

Saj ima za to tudi zadložitve. Kake zadolžitve pa ima Stanovnik?

13. jul 2011
2.677
626
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:

Vsi ravno ne. Mene med temi že ne boš našel. Mislim celo, da so plače politikov (in vodstva državnih firm) pri nas prej kot ne tako majhne, da se za ta denar noben sposoben ne bo šel izpostavljat in tvegat ugled in celo kakšno kazensko ovadbo. Za tak denar dobimo kar pač dobimo.