Tina Maze

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Vedno znova se je lepo nasmejat temu obupanemu poveličevanju slovencev športa, ki je v vrhu popularnosti samo v Avstriji, samo da bi se nekje pomembno počutili. V vseh ostalih državah je ta šport vreden in gledan toliko kot pri nas namizni tenis ali odbojka. Je pa lep primer kako lahko celi naciji z poveličevanjem pereš možgane. V medijih večje opevanje kot bi Mazejeva odkrila zdravilo za raka, naiven narod pa vsemu naseda kar mediji servirajo seveda :D Sploh glede na trenutno konkurenco v ženskem smučanju...

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Popularnost se meri z denarjem, ki so ga sponzorji pripravljeni plačati posameznemu tekmovalcu.

Če gredo številke sponzorjev v milijone, potem popularnost ni ravno majhna.
Zimski športi so popularni v alpskih in nordijskih državah (bogatejše države).

Razumljivo je, da Brazilcev ali Indijcev sneg ne zanima (ker ga nimajo prav veliko), pa še drag šport je smučanje in si ga vsak ne more privoščiti, tako, kot žogo na travnik, pa gremo.
Nas pa naprimer ne zanima kriket, čeprav spada med najbolj popularne športe, takoj za nogometom (soccer).

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.565
1.090
113
Titograd
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa komu sem kaj fouvs

in nisem asimiliranc, ampak zamejc

Ženski ki itak da državi davkov v enem letu več kot ti v celem življenju. Kaj pa kaki Stanovnik aka Puščavski lisjak, ki že skoraj 20 let vozi paris- dakar pa v polovici primerov niti do konca ni prišel?

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Kolko je meni znano je športnik zaposlen v državni službi za to, ker promovira državo in da se mu šteje delovna doba, zavarovanja .. itd.. Zdaj pa vi meni povejte kako naj en športnik, ki trenira 2x dnevno, še zraven hodi na šiht ? Vsi tud ne služijo bajnih vsot, večina smučarjev se sami sponzorirajo. Glede na stroške, če so na 0 so dobri, potem pa čakajo na tisto eno dobro sezono da nekaj pokasirajo. Pač tiste, ki imajo talent je na nek način treba sponzorirat in podpret. Dosti nas je imelo možnost koristit podporo države tako ali drugače. Eni trenirajo celo življenje in nakaj naredijo za državo, medtem kot eni ne delajo nič in vlečejo vse možne socialne "bonuse".

Nazadnje urejeno:

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Saj bo od zdaj dalje za vsak intervju ki zadeva tudi zasebnost kasirala po 1000€ in jih podarila v dobre namene.
Pa bo šel del zaslužka nazaj v javnost.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sport je hobi. če mu ej biznis, naj se ga gre sam.

predlagam, da vsakemu kirurgu damo en ranč, pa sponzoriramo obdelavo zemlje..da se spriošča

in vsakemu kmetu par ur an teden operacijsko..da izvaja hobij tam

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Aha torej si tudi proti kulturnikom, ki se tudi lepo napajajo iz proračuna? Saj ne delajo nič koristnega.

Pisanje pesmi je hobi. Če mu je biznis naj se ga gre sam...

Npr,prvo kar sem našel:
Med zaslužkarji, ki so se znašli na zadnji vstaji, je tudi Andrej Rozman – Roza, ustanovitelj Rozinteater, ki je po podatkih Supervizorja od druge polovice leta 2008 do danes prejel že 233.565,39 evra, od tega 39.800 evrov od nekdanjega ministrstva za kulturo. Kranjsko gledališče mu je v zadnjih letih nakazalo 12.583,23 evra, ljubljanska Drama 9.899,40 evra, od ljubljanske mestne občine je prejel 9.089,50 evra, pa je danes poročal Reporter.

http://www.politikis.si/?p=85255&cpage=1

Zdaj v novi vladi se vračajo kulturniki ane?
cheer.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Naj eden naredi smileya s zastavo Troike :D

Bo kmalu zelo popularen.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.502
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Saj bo od zdaj dalje za vsak intervju ki zadeva tudi zasebnost kasirala po 1000€ in jih podarila v dobre namene.
Pa bo šel del zaslužka nazaj v javnost.
Sem na brzino preletel ta intervju, je čisto na ravni 24ur. Lahko bi ga dal v temo 24ur faili!
Kakšna neumnost se jim je zapisala.
bonk.gif

Copy/paste:
Uspešni in priljubljeni ljudje morajo pač plačati precejšnjo ceno slave, saj javnost želi o njih izvedeti čim več, včasih celo več, kot bi si sami želeli, zato ni nič nenavadnega, da tudi Tini novinarji sem ter tja zastavijo kakšno vprašanje, ki ji ni najbolj po godu. Kako zelo nenaklonjena je pisanju o svoji zasebnosti, je dala jasno vedeti že po končani tekmi v Cortini na začetku letošnje sezone, ko je fotografom pokazala svoj modrček, na katerem je pisalo "Not your business" ("Se vas ne tiče").
Ej, teli novinarji so res krete.ni!!! Tisti modrček je pokazala iz popolnoma drugih razlogov!!!!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Aha torej si tudi proti kulturnikom, ki se tudi lepo napajajo iz proračuna? Saj ne delajo nič koristnega.

Pisanje pesmi je hobi. Če mu je biznis naj se ga gre sam...

Npr,prvo kar sem našel:
Med zaslužkarji, ki so se znašli na zadnji vstaji, je tudi Andrej Rozman – Roza, ustanovitelj Rozinteater, ki je po podatkih Supervizorja od druge polovice leta 2008 do danes prejel že 233.565,39 evra, od tega 39.800 evrov od nekdanjega ministrstva za kulturo. Kranjsko gledališče mu je v zadnjih letih nakazalo 12.583,23 evra, ljubljanska Drama 9.899,40 evra, od ljubljanske mestne občine je prejel 9.089,50 evra, pa je danes poročal Reporter.

http://www.politikis.si/?p=85255&cpage=1

Zdaj v novi vladi se vračajo kulturniki ane?
cheer.gif

kultura ohranja slovensko zavest.

vid valic pa naj si zasluzi plačo.
roza k je igralec..tudi.

pesnik ni poklic..igralec je.

tko si jaz predstavljam.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
sport je hobi. če mu ej biznis, naj se ga gre sam.

predlagam, da vsakemu kirurgu damo en ranč, pa sponzoriramo obdelavo zemlje..da se spriošča

in vsakemu kmetu par ur an teden operacijsko..da izvaja hobij tam

Večina za tebe "hobi" smučarjev, dela, tako kot sem napisal na koncu pozitivno nulo. Gre se za nek denar ki se vloži v razvoj športa, katerega bi potem takem tudi ti lahko treniral. Tudi "tvojim" kmetovalcem se nameni nek denar in olajšava pri davkih.
Vedno bo stvar, ki je ti ne rabiš, drugi pač.

Ostali samoklicani kulturniki (pisatelji, slikarji...) verjamem, da lahko pišejo, rišejo v svojem prostem času, ker nek hude opreme, ekipe, servisev... ne potrebujejo.

Nazadnje urejeno:

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
ksz

Mislim, da je MaverickT softiju plačal en sendvič, da je softiæ odprl to temo.
tongue-1.gif

6 strani nažganih postov v enem dnevu, kjer se prepucavajo osli z master oslom softiæem ter vsi ostali, ki znajo (znamo) cenit trud, ki ga nekdo vloži v uspeh. Namen je dosežen...

Sicer pa softi, če ti ne paše bit v Sloveniji, se lahko komot vrneš v svojo matično domovino, tudi Slovenija premore ljudi, ki znajo asfaltirat. Morda bo pa potem vožnja po naših cestah končno bolj mirna...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
ksz

Mislim, da je MaverickT softiju plačal en sendvič, da je softiæ odprl to temo.
tongue-1.gif

6 strani nažganih postov v enem dnevu, kjer se prepucavajo osli z master oslom softiæem ter vsi ostali, ki znajo (znamo) cenit trud, ki ga nekdo vloži v uspeh. Namen je dosežen...

Sicer pa softi, če ti ne paše bit v Sloveniji, se lahko komot vrneš v svojo matično domovino, tudi Slovenija premore ljudi, ki znajo asfaltirat. Morda bo pa potem vožnja po naših cestah končno bolj mirna...

pa smo spet na nacional bazi..e moj janezu

btw
severno obvoznico je na koncu spet delal zamejc, ker janez to ne zna, jodlar pa ne bo za dnino delal..in spet je..kilavo narejena.

zdej pa v jok pa na drevo. tam si varen. ker hostarji so pa janezi..

edit
mavericka je treba zaposlit pr polciji, sovi, vojski, carini..model je razvil šprtmo panogo v kateri nas vsaj 30 uživa. naši rezultati so presenetljivi. nimamo pa kluba, nismo profiji. tko d anej maverick pobere del od države, ker od sponzorjev že, mi pridemo pa na sendviæ.

Nazadnje urejeno: