Meni so večji fenomen navdušenci nad oberkrajnarji in makaronarji, ki tožijo nad življenjem v Sloveniji, čez mejo si pa ne upajo...
Nikjer nisem zasledil, da bi kaj pisali, da Tina komentira na Eurosportu in podljjue trofeje na SP:
Tina Maze goes backstage at Marco Odermatt's gold medal ceremony at Alpine World Ski Championships - Alpint video - Eurosport
Marco Odermatt won his first world title with a stunning performance in the men’s downhill at the 2023 Alpine World Ski Championships. Stream the 2022-23 Alpine World Ski Championships live on Eurosport and discovery+www.eurosport.com
Ker ponavadi objavijo vsak podrobnost.
:
On ne.to moreš pa njo ali njega vprašat...
sicer mi ne deluje ravno tak tip.
So njeni sosedje v MB znali marsikaj povedat o zgodah in nezgodah, ko je bil Massi še uradno s prejšnjo ženo in otroci.Mislim... Zenska je bila vrhunska sportnica svetovnega ranga, brez afer, ...
Ni NAŠA™.koga pa te dandanes zanima heteroseksualna bela ženska, pa še mati zapovrh.
Verjamem, tercialke ko tercialke. Vse vejo, vse znajo, sam ko je kaj treba zares se userjejo. Tini vsa cast za vse uspehe, carica. Sosedje pa v luft in fous za vse. Tipisch slowenischen mentalitaet (umlaut na fonu - doable?), nic novga... Pa ce se je s tremi naenkrat zgala, so what? Prvosc ji, namest da kurcas pa tracaris.So njeni sosedje v MB znali marsikaj povedat o zgodah in nezgodah, ko je bil Massi še uradno s prejšnjo ženo in otroci.