Tina Maze

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Meni so večji fenomen navdušenci nad oberkrajnarji in makaronarji, ki tožijo nad življenjem v Sloveniji, čez mejo si pa ne upajo...

böc

Majstr
1. avg 2007
2.385
443
83
Nikjer nisem zasledil, da bi kaj pisali, da Tina komentira na Eurosportu in podljjue trofeje na SP:

Ker ponavadi objavijo vsak podrobnost.
:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-372
113
Nikjer nisem zasledil, da bi kaj pisali, da Tina komentira na Eurosportu in podljjue trofeje na SP:

Ker ponavadi objavijo vsak podrobnost.
:

pa glih ta vikend se mi je zdelo, da sem jo videl tam na podelitvi ob komentatorju...

sej lustna je, govort zna, pa tudi ve o cem govori...

• Všeč mi je
Reactions: Pepe

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.952
6.571
113
Mislim... Zenska je bila vrhunska sportnica svetovnega ranga, brez afer, brez cudnih vun metanj in iskanj pozornosti, dobi tipa, imata skupaj familijo... Nikomur na zulj ne stopa, nikogar ne "ogroža", pa se, mater, ni vse OK. Kaj je zdaj narobe? Da je Korošica? E, pol je pa sigurno k* in slicno, cetudi ni, cetudi ni naredila popolnoma nic, da bi se jo lahko s tem zmerjalo... To, da ste eni pokvarjeni in mislite, da s tem kazete neko inteligenco, ko se sproti "na suho sprasujete o tem in onem, kar je baje res", se verjetno ne da nic vec narediti, lahko pa tudi kake stvari ne bleknete, samo zato, ker vam je na misel prisla.

Bolje, ce se sploh ne omenja potem...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.750
6.745
113
pri taščici
Ni znana vplivnica po nasih kriterijih. Zato se nic ne pise o njej.
Je dovolj novic in tracev o pepci novakovi ki je danes od dveh dobila vrtnico. Zdaj pa cela slovenija ugiba kdo je drugi ki ji je dal vrtnico

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.710
1.060
113
So njeni sosedje v MB znali marsikaj povedat o zgodah in nezgodah, ko je bil Massi še uradno s prejšnjo ženo in otroci. :fredi:
Verjamem, tercialke ko tercialke. Vse vejo, vse znajo, sam ko je kaj treba zares se userjejo. Tini vsa cast za vse uspehe, carica. Sosedje pa v luft in fous za vse. Tipisch slowenischen mentalitaet (umlaut na fonu - doable?), nic novga... Pa ce se je s tremi naenkrat zgala, so what? Prvosc ji, namest da kurcas pa tracaris.