Bom vzel verjetno kar conti t860 razred H. Samo počakam še slab mesec, da ostali pokupijo stare zaloge.
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
kaj priporocate za dimenzijo 215/50/17?
do zdej sem mel alpin a4 pa so mi bile prvo sezono super, potem pa malo pretrde.
conti bi mel, ampak so svinjsko drage.. malo gledam pirelli sottozero 3, so to tok gume? od teh premium znamk majo edine kokrtolk normalne cene.
Če prav vidim, je v tvoji dimenziji na gumaxu razlika med Dunlop Winter Sport 5.
Sotozzero 3 po mojem ni slaba, samo jaz bi dal tistih 16€ več za kontiUna znižana Sottozero 3 je pa predlanski DOT.
Ni ravno poceni dimenzija.
Prejšni četrtek 12.10. naročil ContiWinterContact TS860 205/55R16 91H. V petek 13.10. prevzel. Čeprav je bila predvidena dobava 14.10.Citat:
Uporabnik ynos pravi:
btw: iz Mimovrste so mi napisali, da se trudijo, da bi dostavili pnevmatiek z DOT iz najmanj lanske sezone.Iz najmanj lanske??
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Zato pa sprašujem kakšne so izkušnje s prodajalcem, ker še nisem kupoval pri njih.
S tvojim butastim odgovorom nisi nikomur pomagal!
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
kaj priporocate za dimenzijo 215/50/17?
do zdej sem mel alpin a4 pa so mi bile prvo sezono super, potem pa malo pretrde.
conti bi mel, ampak so svinjsko drage.. malo gledam pirelli sottozero 3, so to tok gume? od teh premium znamk majo edine kokrtolk normalne cene.
Če prav vidim, je v tvoji dimenziji na gumaxu razlika med Dunlop Winter Sport 5.
Sotozzero 3 po mojem ni slaba, samo jaz bi dal tistih 16€ več za kontiUna znižana Sottozero 3 je pa predlanski DOT.
Ni ravno poceni dimenzija.
Ja, saj med conti in pirelli sem se odlocal, ampak sem gledal na gume direkt. tam je cena 142 proti 117 eur, je pa ze kar razlika.
glupa dimenzija, vem. ampak trenutno nimam 16" za zimske, od homologiranih 17" so pa te najcenejsa dimenzija.
Se prvi vtisi po dveh kestlih vecinoma na avtocestah v tem precej toplem vremenu:Citat:
Uporabnik blazko pravi:
In sem verjel ADACu, se odlocil za Kleber Krisalp HP3