Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Uau... bluziš o varnosti in hudem vzdrževanju, gume boš pa že četrto leto nataknil gor.
Kaj misliš, kam se bi rangirale tele tvoje stare gumice, če jih daš zdaj na test?
Kako bi reagirale? Verjemi da dobro... Včasih je potrebno stestirat kakšno nepredvidljivo situacijo.
Kar se tiče varnosti, zavorne poti, vožnje po mokrem ipd. so še vedno krepko boljše od marsikaterih novih gum v boljši polovici letošnjega testa pnevmatik.
Raznorazno nalito zimsko sranje, ki ga da na svoj avto tudi marsikateri član foruma, pa razni goodrichi, save, ipd. je novo veliko slabše kot nekoliko starejši Nokian. Mimogrede, ob nakupu je bila želja Conti, pa moje dimenzije žal ni bilo nikjer za dobit, gume sem pa rabil takoj. Pa mi sedaj ni žal...
Sicer pa, kot sem že zapisal, jih stestiram, ko so nizke temperature, pa ko pozimi dežuje, sneži ipd. Če pa bi slučajno bilo kaj slabše kot bi moralo bit, bi jih pa takoj menjal.
Za letošnjo zimo bodo še več kot dovolj dobre, spomladi pa gre itak avto v prodajo, kupcu pa ne mislim kupovat še novih zimskih pnevmatik...