U, hvala za tole. Spletno stran sicer poznam, ampak tegale primerjalnika še nisem videl. Glede vseh razdalj sem itak vedel, da vse štima. Bolj me zanima, kako se stvar pelje.
U, hvala za tole. Spletno stran sicer poznam, ampak tegale primerjalnika še nisem videl. Glede vseh razdalj sem itak vedel, da vse štima. Bolj me zanima, kako se stvar pelje.
Kle sem te čakal. Mišelinke sem mel točno iz tega razloga enkrat samkrat in nikol več. Z alpin podobna zgodba. Gy prvo sezono vrhunsko pol pa poden spet oboje zimsko in letno. Conti skoraj enako komplet življensko dobo, zato pri letnih sam še Conti kupim. Z zimskimi Nokian sem pa tok zadovoljen, da je to to.Do lani sem enako razmišljal tudi jaz čeprav so bile letne Michelinke tretjo sezono v mokrem vedno smrtno nevarne, bil z njimi zelo nezadovoljen. Sicer pa pri enakem mnenju kot ti ostajam zgolj pri zimskih pnevmatikah, in še samo pri Continentalu, ni boljšega, tudi drugo sezono ali tretjo niso slabe.
Conti, sploh ne razmišli.No sedaj bi pa še jaz potreboval nasvet Alter mojstrov za letno gumo 2019
Dimenzija 205/55/16 sedaj sem imel Continental PremiumContact 5 in so po dveh sezonah za zamenjavo.
1. Za Michelin sem slišal da je super guma, ampak mehka in jo za večje število kilometrov odsvetujejo ker se bo prehitro zgonila?
2. Glede na to da mi je varnost in kvaliteta gume pomembnejša od cene se nagibam predvsem k GoodYear EfficientGrip ali Bridgestone Turanza T005 ali Dunlop Sport BluResponse.
GoodYear sem pred leti vozil in mi je bila uredu. Dunlop oz. Bridgestone pa nimam pojma kakšna je guma - nasvet? Seveda če je še kakšna druga kvalitetna guma kar na plano z idejami!
3. Ali raje neham "komplicirat" in ostanem "zvest" Continentalu PremiumContact ali celo EcoContact?
Hvala za odgovor/-e
Conti, sploh ne razmišli.
Se kar strinjam, po spletu okoliščin sem dobil dve leti stare, pa vem zakaj jih je prejšnji lastnik stran vrgel. Ker so drsalnica v primerjavi z novimi. Pišem za zimske, letnih se nisem imel.Kle sem te čakal. Mišelinke sem mel točno iz tega razloga enkrat samkrat in nikol več. Z alpin podobna zgodba. Gy prvo sezono vrhunsko pol pa poden spet oboje zimsko in letno. Conti skoraj enako komplet življensko dobo, zato pri letnih sam še Conti kupim. Z zimskimi Nokian sem pa tok zadovoljen, da je to to.
Tko da moj mnenje, Sava ti je tok sedla samo zato, ker so Mišelinke navaden crap in jih ven vleče sam ime.
Pravilna odločitev, prav tako pravilno da si vzel PremiumC., da nisi sel vzeti kaksnega EcoC.!Sem pozabil omeniti da sem jih včeraj naročil in tudi dobil oz. šel iskat na prevzemno mesto. Continental PremiumContact 6; 270€ za vse. DOT 09/19. Mogoče so mal "prefrišne"
Pravilna odločitev, prav tako pravilno da si vzel PremiumC., da nisi sel vzeti kaksnega EcoC.!
Ravno o tem smo par postov višje oz. na prejšnji strani, kar je razlika med eco in navadnimi gumami.Ker Conti PremiumContact 6 še ni v dimenziji 215/65/16, vprašanje tudi če sploh bo, izbrati Premium 5 ali EcoContact 6?