Če je ta popgom www.popgom.si, potem to ni neka ekstra ugodna štacuna. Npr. Continental PremiumContact 6 205/55 R16 91V je pri njih 71,30 na mimovrste pa 66,90. En moj vulkanizer, ki mi je na poti, pa jih ima za 67,88. Pa verjetno ni edini v Sloveniji s približno tako ponudbo. Za tako ceno se ne bi mučil niti s prvim, niti z drugim spletnim trgovcem. Grem do vulkanizerja, mu povem, kaj na da gor, pridem čez eno uro po avto, plačam in se vozim. Če je pri gumi zaslužil 1 € zraven, mu privoščim.
1. Za Michelin sem slišal da je super guma, ampak mehka in jo za večje število kilometrov odsvetujejo ker se bo prehitro zgonila?
Na brzino, Michelin super tiha guma, tudi obraba je zelo solidna. Zadnjih 10+ let sem kuril samo in zgolj Michelinke (Primacy HP ter Primacy 3). Ko je guma nova je odlična, drugo in tretjo sezono pa na mokrem postane kar nevarna. Odsvetujem. Če že vztrajaš pri renomiranih znamkah ostani na Continentalu ali pa preizkusi GY.
Saj se ne čudim da mi jih je tok hitro pobralo, zgolj naglas razmišljam če bi zamenjal znamko?Torej če imaš toliko ovinkov in če voziš dinamično se čudiš da ti je Continental skurilo v 2 sezonah? Nisi pa napisal koliko km si naredil s Continentalkami?