Tesla MODEL S

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.085
4.080
113
model20s20batterie.png

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.553
927
113
Danes v LJ srečal belo Teslo S. No, mal prej pa še belega (tokrat nepolepljenega) Leafa in kasneje rumenkasto bele Ampere :D

vragec1230

Pripravnik
8. okt 2013
59
0
6
Od lastnika S-a je prišla informacija, da naj bi Tesla obljubila v bližnji prihodnosti 3 Superchargerje za Slovenijo. Lahko kdo to potrdi?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.085
4.080
113
Še en krasen film Bjorn-a iz Norveške. Pokrajinski posnetki so prekrasni:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.085
4.080
113
Zanimivo, glede na to, da se konkurenčni električni avtomobili ne vzigajo, vsaj ne da bi jaz bral, razen tistega Volta, ki se je vžgal 3 tedne po crash testu, GM pa je posledično ojacal battery Bay, ampak razen tistega je to to. Očitno imajo pri Tesli bolj agresivno zmes v baterijah.

iii

Pripravnik
1. avg 2007
459
7
18
Sem naročen na njegove posnetke ampak vedno tukaj izvem da je nov posnetek zunaj
wink-1.gif

Eno vprašanje - Bjorn si vedno nastavi do kdaj (do koliko km oz. %) bo polnil in recimo tudi če je dlje časa tam, se polnjenje pač konča, ker je tako nastavil -- namesto da bi se mu napolnila baterija 100%. Je slučajno kdo zasledil zakaj to dela?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.085
4.080
113
Pa res. Sem šele zdajle prebral prav čisto do konca, kjer to piše. In tudi priključen ni bil na polnjenje:

Citat:
In this particular case, we don’t yet know the precise cause, but have definitively determined that it did not originate in the battery, the charging system, the adapter or the electrical receptacle, as these components were untouched by the fire.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.197
1.201
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Pa res. Sem šele zdajle prebral prav čisto do konca, kjer to piše. In tudi priključen ni bil na polnjenje:

Citat:
In this particular case, we don’t yet know the precise cause, but have definitively determined that it did not originate in the battery, the charging system, the adapter or the electrical receptacle, as these components were untouched by the fire.

Dokler to trdijo pri Tesli, seveda ni nujno, da je res. So jih že kdaj prej ujeli na lažeh ...
Pa dojenčkasto izgovarjanje "saj drugi tudi gorijo" tudi ne pritiče firmi, ki bi rada bila resen avtomobilski proizvajalec.

bpfc

Majstr
12. sep 2008
1.908
58
63
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:

Citat:

Dokler to trdijo pri Tesli, seveda ni nujno, da je res. So jih že kdaj prej ujeli na lažeh ...
Pa dojenčkasto izgovarjanje "saj drugi tudi gorijo" tudi ne pritiče firmi, ki bi rada bila resen avtomobilski proizvajalec.
Zelo hitro po požaru je na kraj dogodka prišlo 7 Teslinih delavcev, a je lastnik odklonil njihovo pomoč.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.085
4.080
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Se strinjam s tabo. Če se že primerjajo, naj se primerjajo z drugimi električnimi vozili.

Nazadnje urejeno: