Ne niste sužnji. Samo jokanje po forumih ne bo pomagalo. synthman že več let to počenja. Pa do sedaj kaj več kot jokanja in kritiziranja po forumih ni bilo. Je treba v akcijo pa ljudi prepričat, da imate prav.Citat:
Uporabnik _BANDIT_ pravi:
Matr no, k zdej je pa dost tega. Uni k.urci so zafurali vse, kar se je dalo in še več, nam pa nalagajo vedno hujše zakone, ki ne vodijo nikamor drugam kot k tem, da bodo navadnemu folku pobrali še zadnji euro in ga seveda ukradli, tako kot ves ostali denar iz države.
Nebi rekel, če bi vse skupaj res imelo nek efekt, pa ni drugega kot to, da se folk pelje po cesti v strahu, ne merka več na promet ampak samo še na to, kje bo za cesto videl sumljivo kanto, policaja skritega v grmovju ali kakega drugega inkasanta, ki ga bo spravil na kant za najmanjši prekršek.
P.izda, a smo sužnji al kwa?!!?!?
Tak anonimen glas ne bo nič pomagal.Citat:
Uporabnik kookie pravi:
Glas za referendum in glas proti zajebavanju!
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Ne niste sužnji. Samo jokanje po forumih ne bo pomagalo. synthman že več let to počenja. Pa do sedaj kaj več kot jokanja in kritiziranja po forumih ni bilo. Je treba v akcijo pa ljudi prepričat, da imate prav.
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Realno bi moralo biti za prekoračitev do 20-30km/h kazen cca 100€ in to je to.In v SLO se sprejme vse kar prinese denar denar in se vec denarja v zepe že tako polnih.
Še en ki ni prebral zakona in nima pojma kašne so kazni. Ali pa mogoče hočeš rečt da za divjanje po naselju s 70km/h ne ogrožaš nikogar? In da je kazen 100EUR za tako malenkost dovolj visoka?!
Na, po AC lahko greš 30km hitreje pa boš plačal 50-60EUR (polovička)! Dovolj fer se mi zdi ..
do 20 km/h – 60 do 80 eurov
do 30 km/h – 100 do 120 eurov
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Tak anonimen glas ne bo nič pomagal.Citat:
Uporabnik kookie pravi:
Glas za referendum in glas proti zajebavanju!
Citat:
Ja OK, se strinjam!
Torej kaj lahko naredimo, da ne bomo samo v prazno govorili po forumih. Posameznik iz tega foruma verjetno nima moči, da bi kaj spremenil, kakšne so torej alternative, da se začne kaj premikat v pravo smer?
Opa.Citat:
Uporabnik kreden1 pravi:
Da ne bo samo negativno, z novim zakonom je splošna omejitev na hitrih cestah (Razdrto - Nova Gorica, skozi Maribor, severna LJ obvoznica, Črnuče-Tomačevo, pa še kaj bi se našlo) dvignjena s 100 km/h na 110 km/h!
Citat:
Zdej boš pa rekel, da se vedno, ko se pelješ po cesti, točno držiš omejitev. Ne rečem v bližini šol, vrtcev, itd, kjer so pač take omejitve smiselne. Problem je tam, kjer so pretirane in se jih je težko strikno držat. Fora je pa v tem, da se polcaji najraje nastavijo tja, kjer je velika šansa, da jih čimveč polovijo, ne pa tja, kjer bi bilo treba.
Pa sej to je blo že 1000x povedano vse.
In potem folk ni zbran za dogajanje na cesti ampak gledajo samo na števec, spremljajo okolico, kje bo kakšen radar itd...
Uglavnem, pomoje so kazni FULL previsoke in s tem se strinjam ne samo jaz ampak tudi še veliko slovencev. Nekateri, kot ti, se pač ne, kakor hočete, zarad mene se lahko kaznuješ sam, magari z macolo po prstih, če ti paše.
Jaz sem za to, da se upremo temu inkasantsu!