Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Se raje kaksnih 70, ali celo manj, ker je vecina ovinkov na obvoznici na 80.
Ali imajo kamere/radar tudi na ovinkih obvoznic? Na tistem ovinku za MB avtocesto ti kaze hitrost pa se znak utripa kot zmesan.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Se raje kaksnih 70, ali celo manj, ker je vecina ovinkov na obvoznici na 80.
Tole z rdeco lucjo je buca.Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
ksz
Ne vem za vas ampak mene je dobesedno panika grabi
Sodelavca so dubl tedn nazaj v coni 30 - pelu 67km/h
Kolega ustavl na Zaloški dva dni nazaj: rdeča luč 400
Jah nč, vožnja skozi mesto nujno zlo... only AC pa obvoznica pa 95km/h
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Nimam pojma, tako je navedeno v powerpoint datoteki katero sem našel na spletni strani Policije.
V Zakonu o motornih vozilih tega nisem našel.
Citat:
Uporabnik _BANDIT_ pravi:
ksz...
Mene pa vsak dan bolj zanima, kdaj bo prišel tisti dan, ko bo slovencem počil film in se bomo uprli tej inkasantski zakonodaji.
Naj mi nekdo pove ali obstaja način, da se upremo in skenslamo to barabijo. Recimo danes delajo referendume že za vsak drek, zakaj ne naredijo(mo) referenduma, ki bi ovrgel ta zakon. Pomoje da je tako nabijanje kazni za minimalne prekrške možno samo v SLO. Če bi vlada kaj takega hotela naresti recimo v Grčiji ali recimo v Franciji, bi imeli takoj proteste na ulicah, požgana mesta, itd...
Kako dolgo bomo to še prenašali!?!??!!? Dejmo nekaj narest!!!
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
ksz...
Mene pa vsak dan bolj zanima, kdaj bo prišel tisti dan, ko bo slovencem počil film in se bomo uprli tej inkasantski zakonodaji.
Naj mi nekdo pove ali obstaja način, da se upremo in skenslamo to barabijo. Recimo danes delajo referendume že za vsak drek, zakaj ne naredijo(mo) referenduma, ki bi ovrgel ta zakon. Pomoje da je tako nabijanje kazni za minimalne prekrške možno samo v SLO. Če bi vlada kaj takega hotela naresti recimo v Grčiji ali recimo v Franciji, bi imeli takoj proteste na ulicah, požgana mesta, itd...
Mislim da je treba imeti 40.000 podpisov za referendum, nisi edini ki razmislja v tej smeri.
Citat:
Le s kaznimi so preterali u iber. Ne more biti kazen za to, da si peljal 10 preveč, mesečna plača.
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
ksz...
Mislim da je treba imeti 40.000 podpisov za referendum, nisi edini ki razmislja v tej smeri.
Najbolje ja, zakaj nebi potem kar šli na referendum za odpravo vseh CPP? Itak so brezveze, pa če ni predpisov tudi kazni ni!
Kazni so vedno previsoke za kršitelje, nikoli pa za tiste ki zakonov pač ne kršijo.
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Realno bi moralo biti za prekoračitev do 20-30km/h kazen cca 100€ in to je to.In v SLO se sprejme vse kar prinese denar denar in se vec denarja v zepe že tako polnih.