"Spamanje"

ncnifrej

Guru
14. avg 2013
2.200
978
113
zacelo se je v cetrtek.. iz "slovenske" cifre kliče "bosanc/hrvat".. da imam nekje neaktiven račun, ki ga bodo zaprli.. ker ne palim na te fore - skenslam klic, številko blokiram.. me takoj še enkrat kliče iz avstrijske stevilke (nardim isto) - pa potem se enkrat iz slovenske (se sploh ne javim - samo blokiram).
danes se je zgodba ponovila..

Kaj lahko nardim? na telefone se moram javljat - cifra je sluzbena.. nadležen je pa za popizdit.. stevilka iz katere klice je vsakic druga - pa slovenska je.. ce bi bila tujina se enostavn ne bi javil.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.771
1.487
113
Rečeš mu da si lahko nakaže na svoj račun ker se ti je posrečilo in da si lani skasirsl 12 miljonov in ti je vseeno za ta račun.
Na taki odgovor nimajo pripravljenih nadaljnih vorašanj :valjamse:

• Všeč mi je
Reactions: ncnifrej

ncnifrej

Guru
14. avg 2013
2.200
978
113
Rečeš mu da si lahko nakaže na svoj račun ker se ti je posrečilo in da si lani skasirsl 12 miljonov in ti je vseeno za ta račun.
Na taki odgovor nimajo pripravljenih nadaljnih vorašanj :valjamse:
Ja sej cajt mu lohk kradem pa ga zajebavam nazaj.. sam fora je, da gre s tem tud moj cajt..

sem mel ze v preteklosti podobne Microsoft podpore - pa je “i have apple” .. “i am in jail wothout computer” ponavadi skrajsalo pogovor na minimum - pa zgleda updejtal njihovo call listo :p