Kaj pa Samung the Frame televizija? Sicer je dražja, me pa zanima kako se obnese v praksi.
Zanima me uporabnost funkcije umetniške slike v mirovanju. Ali se to vklaplja samo, ko je kdo v prostoru? Kako je z nalagenjem svojih slik? Kateri so največji minusi televizije?
Še enkrat vprašam, katerega naj vzamem. Prosim konkreten odgovor z argumenti.
-sony KD-49XG8096
- philips 50pus7304
Ta Sony ima vgrajen Triluminos panel, kar omogoča širši barvni spekter in višjo svetilnost, Philps pa ima še klasičen LCD panel z zelo slabim kontrastom za VA panel, in pa Direct dimming, kar je najcenejši in najslabši način osvetljevanja ozadja, poleg tega je philips glossy, kar zna biti moteče.Gre za dva čisto drugačna TVja. Omenjeni Sony ima IPS panel, Philips pa VA. Sedaj izbereš glede na to kaj tebi bolj odgovarja.
IPS vs VA: Comparing LCD Types Found In TVs
There are different TV technologies that each affect picture quality in their own unique way. Competing LCD panel types each offer advantages and disadvantages, and choosing a TV with one type over another can come down to personal preference.www.rtings.com
No pretiravat ni treba. Direct dimming ima tako slabosti kot prednosti pred Edgom. Jaz osebno ne maram edga, ker je bolj dovzeten za bleeding naprimer.Ta Sony ima vgrajen Triluminos panel, kar omogoča širši barvni spekter in višjo svetilnost, Philps pa ima še klasičen LCD panel z zelo slabim kontrastom za VA panel, in pa Direct dimming, kar je najcenejši in najslabši način osvetljevanja ozadja, poleg tega je philips glossy, kar zna biti moteče.