Moj TV je popravljen, zanima pa me sledeče. Kot sem že pred časom pisal, da mi občasno (2-3x tedensko) zmrzne YouTube na TV in da moram vse skupaj izključiti iz elektrike. Po 20 - 30 sekundah ponovno vključim in takrat dela dokler dela.
Bil sem informiran, da je pač to posledica zastarelega androida in da na žalost ni več posodobitev. Ok, sem se sprijaznil s tem. Zato sem začel razmišljati, da bi si mogoče omislil kakšen Amazon Fire Stick ali kaj podobnega in fural YouTube preko tega.
Bi bilo to dobra rešitev, ali obstaja v mojem primeru kaj boljšega, učinkovitejšega?
Lep pozdrav
nima veze, stalno nekaj spreminjajo, da o cenzuri niti ne govorimo. Spomladi pa so še sajtu kodo spremenili ... nič ne velja več KISS princip ali "if it works, do not Fix it" ... Imam občutek da "veliki brat" zadeve najprej porihta, kar je kupil, da navleče publiko, pol pa v par letih zjebe, da ostane samo krš ... ampak to je samo moje skromno mnenje ...koliko so dolgi ti odseki oz. koliko je dolg ta filmček iz youtubeta?
če ni skrivnost, na kak način si ga prebudil nazaj?
Pozabil pa sem napisati, da če gledam YouTube na TV preko telefona, mi deluje BP.
Torej bi s Cromecast-om dobil to kar praktično že imam?
Nabavi Xiaomi Mibox S in boš za 50€ dobil enake funkcionalnosti kot pri trikrat dražjem Fire sticku. Za Youtube, Netflix in tudi druge programe ne rabiš telefona.Me pa zanima kako tole deluje.
Ali je za ta streamanja vedno potreben telefon? Ker meni osebno je to moteče. Trenutno na Android TV pač pritisnem YouTube in gasa.
Želim imeti enako kot do sedaj.
Verjetno je za znalce moje vprašanje glupo, ampak, žal do danes me ni še nihče podučil.
Kateri firestick pa stane 150 eur?Nabavi Xiaomi Mibox S in boš za 50€ dobil enake funkcionalnosti kot pri trikrat dražjem Fire sticku. Za Youtube, Netflix in tudi druge programe ne rabiš telefona.