Telemach Cisco sprejemniki (težave, pritožbe,...)

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik jure1 pravi:
Morda bi se programerji ciscota raje posvetili bolj pomembnim bug fixom kakor pa dodajanjem igric :/

Mogoce pricakujejo, da bos igral igrice medtem, ko vse ostalo ne deluje
evil.gif

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
Glede snemanja se meni isto dogaja če ga nastavim ročno
EPG pa če ga nastavim za 3 dni naprej tudi ne posname to kaj bi mogela ampak čisto nekaj drugega.
pa dis se še vedno sam vklopi če v času pripravljenosti pa sam se izklopi po 3 urah če ga ne uporabljaš
jaz se tudi strinjam da se naj posvetijo nadgradnji Ciscota v smer izbolšanje delovanja naprave ne pa igram.

jure1

Zelenc'
4. mar 2010
5
0
1
stalno občasno vklapljanje diska v standby-ju tudi mene moti, zlasti ponoči če imaš zadevo v spalnici, je zelo moteče.

zlom4808

Zelenc'
5. maj 2010
23
0
1
DVR Cisco imam od srede februarja in do danes niso spremenili nič. Žalostno je to, da ne izveš nobene konkretne informacije kdaj bo bolje. Vsi pravijo samo, da so javili naprej nihče pa ti ne zna dati konkretnega odgovora. Na Telemachu sem na napake opozarjal že nasljednji dan po prejemu in želel nazaj stari snemalnik cv - 6000 pa to ni bili več mogoče, ker jih "kao" ne prodajajo več. Poslal sem tudi mail, na katerega sploh nisem dobil odgovora. Pisno sem tudi reklamiral račun pa tudi tu po treh tednih še ni nobenega odziva. Dali so nam pa igrice. Špica. Kot bi te malo j..... !

Zviti

Zelenc'
6. maj 2010
1
0
1
A se da na CISCO Z3375 naštimat na RGB signal. Sem vse probal pa to sranje še vedno sam prek kompozitnega oddaja, Bi blo pol vseeno, če bi zadi nabil 3 cinche, bi vsaj koj vedu kolk je ura, ne pa da rajcajo s scartom, k ti šopa kompozitni video (opazno slaba slika)!

dejan003

Zelenc'
11. maj 2010
14
0
1
Haha, to vsekakor ne, to bi bilo verjetno še bolj pogubno :D

Ampak očitno imajo pri Ciscu dovolj zmogljiv hardware in znajo v sodelovanju s kabelskim operaterjem naredit zmogljiv vmesnik... Zaenkrat pa je tale Cisco HD od Telemacha v posmeh vsemu, saj pravilno ne delajo niti osnovne funkcije, da o zadnjem izpadu sploh ne izgubljam besed... Šalabajzerji...
frown-1.gif

zlom4808

Zelenc'
5. maj 2010
23
0
1
Sem mal prek vez zvedu, da sploh ni rečeno, da ciscotov HD snemalnik ostane. Je možno, da bodo vse te škatle nikakve zamenjal. Ko bi jih vsaj. Pa hitr!

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
ne verjamem da se bo to zgodilo v kratkem času
prej ko prihodnje leto ne takrat se bo začelo še verjetno več težav ko bo Slovenija izklopla analogno in bo več naročnikov.
takrat se bo tudi vidlo kak so pripravljeni.
sicer pa sedaj po zadnji tehnični težavi Telemacha mi CISCO HD snemalnik dela lepo pa ga nisem rabil nadgradit tako kot majo napisano na strani.
edino kaj je je da me moti vklaplanje diska vsake 3 ure pa glede snemanja če imaš naprej nastavljeno ne posname tako kot bi moral drugač pa sedaj dela.
aja pa TELETEKSTA NI kaj me moti

pa še nekaj lahko pa si kaj takšnega umislijo ker jaz bi včktat potreboval scart ali saj činče kot dotatek k HDMI link

Nazadnje urejeno:

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Zdravo!

Pri nas bi radi Ciscota povezali s hišnim kinom. Če ga povežem s činč kablom (rume in rdeč če se ne motim) je zvok hreščav in zelo slab. Kako bi bilo najbolje in pravilno povezati Ciscota in hišni kino LG da bi kino zvok delal? Hvala za odgovor.

Jarovit

Pripravnik
7. sep 2007
105
1
18
Če imata tvoj Csco HDMI izhod in tvoj kino HDMI vhod je optimalna rešitev z HDMI kablom.

Sicer pa se mi zdi da ti govoriš o RCA povezavi. BELA barva in RDEČA barva prenašata avdio signal (levi in desni kanal), rumena barva pa video signal. Če imaš tako povezano bi moralo delov ati normalno.

Nazadnje urejeno:

eagleman

Zelenc'
18. feb 2010
26
0
1
Maribor
ja na hišni kino si lahko ciscota povežeš tudi z optičnim kablom, da imaš zvok preko hišnega kina, tak imam jaz in deluje. Če pa tvoj hišni kino nima optičnega vhoda pa ima morda coaxial vhod pa si nabavi pretvornik optični ---> coaxial pa bi tut moralo it.