Telemach Cisco sprejemniki (težave, pritožbe,...)

zeldi

Zelenc'
30. okt 2010
5
0
1
@GSMobil: morda obstaja kakšen rok, ko bo prišla kakšna informacija o odpravi naših težav/želja?

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
Cisco HD snemalnik napaka ko stisneš PAUSE se po kakšnih 3 sekundah restarta cisco HD snemalnik
prosim za odpravo napake

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
pa še topri Cisco HD sedaj sem že 2-3 opazo da je ob 2:00uri piknil in ko sem ga hotel zjutraj vklopit se ni hotel sem ga moral najprej izklopit iz elektrike nato pa je delal.

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
nima dobeden teh problemov z Cisco HD snemalnikom katere sem omenil
pa še sedaj mi ne dela vreme in igre dela pa VoD

NeMeBasat

Pripravnik
28. maj 2008
248
0
16
Toti Maribor
nightfire verjetno imamo vsi iste težave, pa smo po mojem vsi že naveličani, ker napake se samo množijo popravko ali vsaj kakšnih novic kdaj bo bolje pa ni od nikoder....saj ne rečem da se določeni ljudje ne trudijo samo rezultatov pa ni.....od jeze sploh nočem več gledat TVja v dnevni sobi vsakič ko prižgem CISCO-ta moram ponovno vse nastavljat ...ehhhh...saj bo bolje.... (((o:

Nazadnje urejeno:

MaTiCeKSI

Pripravnik
14. nov 2008
64
0
6
A je glede tega DVRja ze kaj novega? Zadevo mam odkar sem se preselil in je jedva funkcionalna. Vmes se vcasih izklopi, potem ne gre zamenjat kanala, spet drugic kaze samo sliko brez zvoka.

Skratka veliko sranje. Ker imam tuner tud vgrajen v televizijo, razmisljam, da bi zadevo vrnil in sel po kartico za v TV. Cisca sem vzel zgolj zaradi puncine zelje po snemanju....

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Zdravo, sem novopečeni upoorabnik CISCO DVRja pri telemachu. Imam pa problem, da ko naštimam snemanja za naslednji dan se vse čez noč izgubi in je urnik prazen. Če naštimam snemanja za današnji dan pa se normalno posname.
confused-1.gif

Pa pozablja nastavitve slike, naštimam HDMI in čez nekaj časa imam spet kompozitni nastavljen. (to berem da vas ima veliko težave).

Ampak najbolj me moti da vse kar je snemanj za jutri ali za dlje v naprej izgubi dobesedno "čez noč". Primer: V ponedeljek naštimam da mi posname tekmo fuzbal v ponedeljek zvečer, ter recimo poročila v torek čez dan in nato tekmo košarke v sredo zvečer. Nato ugasnem na standby. Tekma fuzbal isti dan se mi bo posnela lepo, ko bom v torek prižgal in pogledal urnik bo pisalo ni podatkov. Torej vse kar je za torek in naprej izgine.

Ali naj pokličem da mi zamenjajo snemalnik? Še komu to dela? Baje enkrat v kratkem pridejo novi snemalniki, naj raje počakam?

Hvala

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Najboljša rešitev je da Telemach vrže vstran Cisco-te in vzame nekaj kar bo delovalo,na stroške ekipe Cisco ki očitno ne ve kaj dela oziroma se ne spozna na te naprave.
Če nekdo ne zna neke stvari popravit oziroma je spravit v stanje da deluje brez problemov mu sledi še samo odpoved.
Probajte v službi delat napake,po največ 2 mesecih boste ostali brez.
Ta ekipa Cisko pa nas nateguje v nedogled pa še kar imajo vsi službe.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Torej to da si ne zapomni HDMI in preklaplja nazaj na kompozitni je "OK" in se vsem dogaja, tale moja napaka pa je izredna zadeva in se ne dogaja na drugih ciscotih?

NeMeBasat

Pripravnik
28. maj 2008
248
0
16
Toti Maribor
Ponovno nastavljanje HDMI-ja je tudi pri meni stalnica (s tem, da je že bil tehnik na ogledu in je ugotovil nič oz. je rekel, da bo z naslednjo posodobitvijo to odpravljeno, posodobitev je bila težava je ostala).....glede snemanja pa ne vem, ker ga že en čas ne uporabljam oz. raje gledem TV tam kjer imam drug sprejemnik.... ((:)