Za Cisco HD snemalnik
Poleg moznosti urejanja favorites programov po vrsti, tako da je recimo 3. po vrsti tudi 3. na pilotu, ne pa recimo da je 3 na listi na pilotu se vedno kot v osnovni shemu (101). Makes no sense.
Da lahko z tipko "FAV" favorites izberes favorites menu in potem z vsakim naslednjim pritiskom na "FAV" izberes naslednje favorites in ko nekaj sekund ne pritisnes nic se izbere zadnja opcija in meni se skrije, ne pa zdaj ko moras prvo pritisnit "FAV", potem gor dol izberes zelen favorties pa potem se enkrat "OK" - prevec tipkanja in prevec zakomplicirano.
Da bi lahko uporabniske favortites, ki jih mukoma sprogramiras (100 kanalov razvrstit tudi ni macji kasel) sranil na USB kljucek ali USB ext HD, tako da bi po nadgradnji ali resetu lahko vrnil stare favorites-e.
Da bi uredili utripanje (blinkanje) slike med preklopi kanalov. Vsakokrat ko preklopim na drug kanal se prvo pojavi za 1 sec. crno ozadnje z menujem , potem zgine in se pojavi za kakih 500msec slika ki potem zopet zgine in na koncu se pojavi ziva slika.
Vglavnem ko pregledas 10 kanalov imas dovolj bliskanja za celo leto in potem sledi "OFF".
Na vasem help desku je 5 studentov reklo da je to normalo, 5 pa da ni, in pa 100x smo resetirali.
Tudi serviser si je prisel to pogledat in pravi da je tako normalno, ceprav ko sem ga zacel sprasevati kako si on predstavlja popoldansko uzivanje ob pregledu tv sporeda ob tem bliskanju, je zacel malo tuhtati, recimo za 5 preklopov potem pa vklopil program hitri pobeg od stranke in prazne obljube. Sel sem si ogledat taksen snemalnik na Telemach v Mariboru in tam ni bilo nobenega utripanja med preklopi. Dogovoril sem se in drugi dan prinesel tja moj snemalnik, ko smo ga priklopili pri njih, je tudi moj snemalnik delal normalno, torej nobenega bliskanja med preklopi kanalov. Zgleda da je potem problem nekje v omrezju
ali pa kaka bedna fora. Drugace ko se po preklopu dvakrat izbliska, je potem slika normalna brez problemov ali kaksrnih koli prekinitev.
Zanimivo je tudi da pri tem zadnjem problemu ko se snemalnik resetira ce izberes recimo NET TV ali pa NGC in se nekaj drugih kanalov, da pa lahko te kanale
normalno posnames, ce nastavis snemanje v setting menuju, /snemanje/.