Tuffy,
tvoje pisanje je tipicni primer zakaj resna firma nima foruma in zakaj zaposleni v neki firmi
naj ne bi sodelovali na forumih. Vidim, da sem naredil napako pa bo zato ta post zadnji na tem
forumu kar se mene tice. Izlivanje zolca uporabnikov nad storitvami telemacha in vase kvazi
modrovanje nad tem kasno stanje je in kaksno bi moralo biti pa mi bo vedno v zabavo brati
Pa se k odgovorom na tvojo pisarijo ...
Bi uporabnik, ki hoce kvaliteto uporabljal tak setopbox ali pa bi si nabavil pri nekem trgovcu
takega, ki bo deloval tako kot sam misli, da bi moral delovati? Tak digitalni sprejemnik izdeluje
Cisco in ne Telemach. Verjetno je se kaksna firma, ki proizvaja digitalne sprejemnike ...
Se pa strinjam ... ta sprejemnik je slab in jaz ga nimam pa ceprav ga lahko imam zastonj.
Ja to oglasevanje podnapisov je napaka. Sigurno ni namerno je pa morda odraz tudi nepoznavanja
tistega, ki je v firmi zadolzen za marketing. Kar se tice tehnike, ljudje v marketingu niso nic kaj bolj
tehnicni od navadnega telemach uporabnika in verjetno ni razumel za kaj se pri celi zadevi gre.
Vsekakor je to napaka telemacha!
Ce na drugih programih deluje 16:9 format, potem to pomeni, da to ni tako lahko urediti oz. se firmi
bolj splaca prenasati kritiko zaradi tega, kot pa zadevo urediti. Kot kaze to ni tako poceni ali pa se zaradi
kakega drugega razloga to zaenkrat ne da urediti. Zagotovo sami tehniki vejo kako to porihtati.
Sam osebno pa na moji plazmi nimam teh problemov. Mi preklaplja tako kot je treba.
EPG. Ja res je slab. Ampak vsaj je. Pred nekaj casa ga se ni bilo, pa verjetno v prihodje slabsi kot
je tudi ne bo. Upam
Zakaj je forum neprimerna komunikacija za firmo sem ti ze napisal, da si sam lep primer zakaj ne!
Za tebe je res lepse, da ti vsak prinese k riti kar se ti sprdne in ce ti zena slucajn ne da, da zlijes svoj
zolc na nekoga drugega. Toda za firmo je forum v vsakem primeru slaba reklama. Studen na HD-ju nima
pojma o tehnicnih zadevah kakrsna pojasnila bi zahteval malenkost podkovan folk na forumu, tehnik pa
ima vsekakor kaj pametnejsega za pocet kot odgovarjat na vprasanja in kasneje na zaljenja na forumu.
Tehnik nekako skrbi, da zadeva deluje vsaj toliko kolikor deluje.
To so moji odgovori kot tehnika, ki do potankosti pozna delovanje kabelskega interneta
in mu dol visi za TV, ker osebno misli, da je to vecinoma izguba casa in predvsem toliko
nepomebna zadeva, da si s tem ne splaca unicevati zivcev. Tudi za internet mislim, da je
vecinoma izguba casa pa ceprav ga poznam v potankost. Morda pa ravno zato
Kakorkoli na sreco obstaja konkurenca. Ce kdo misli, da je drugje bolje je nespametno, da
vztraja pri tistem, ki je ce ze nima niti upanja da bo bolje!
Sam sem vesel, da ljudje izberejo telemach za svojega ponudnika toda moje veselje nima
veze z racionalno odlocitvijo uporabnika nase storitve. Dokler je priliv novih narocnikov vecji od
tistih, ki odhajajo pomeni, da le ni vse tako slabo. In zadnje case je priliv res velik
Pa se nekaj ...
Vprasanja, ki si jih postavil so predvsem vprasanja za lastnike oz. sefe. Ce mislis, da ti bo nekdo
od njih odgovoril na ta vprasanja se mocno motis. Ce pa mislis, da ti bo na njih lahko odgovoril kdo
drug oz. jaz, pa potem tebi marsikaj ni jasno. Sef ne bo takih vprasanj odgovoril niti meni.
Pa o resni firmi. Za lastnika je resna firma tista, ki mu prinese cim vec denarja. Pa mu je povsem vseeno
kaj si misli nek Tuffy. Dokler mu Tuffy placuje mu je vseeno ce mu proda "drek". Tuffy pa je tisti, ki odloca ali
je ta "drek" pripravljen placati.
Pa je to te case praksa pri vsaki firmi. telemach ni izjema!
Kot internet tehnik bi lahko odgovoril na cisto vsa tehicna vprasanja kar se tice kabelskega interneta.
Ker pa povprecen uporabnik foruma niti ne zna vprasat kar ga zanima oz. nima konkretnih vprasanj
kar se tice tehnike, temvec nekaj na pamet pametuje kako bi moralo biti, je tole moj zadnji post na tem forumu.
In je tudi prav tako. Forumi so namenjeni predvsem samopomoci samih uporabnikov, kritiki ali pa samoorganiziranju
le teh pri zahtevah napram tistim, kateri naj bi jih neupraviceno izkoriscal.
Hudica sem se pa razpisal ... hehe ... morda bo pa oprosceno, ker je pa zadnje pisanje ...