Telemach Cisco sprejemniki (težave, pritožbe,...)

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.514
6
38
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Igrice bodo.
evil.gif
Če bi prej povedal, da se jih tako veseliš...
grin1.gif

EFX

Pripravnik
13. nov 2007
91
1
8
Se pravi, da boste na snemalniku, ki (zaradi lenobe programerjev?) nima možnosti prenosa video posnetkov preko USB, uporabnikom zaradi nekih igric izbrisali vse posnetke? Pa to je super....
uf-1.gif

Še danes imate čas, da receptorkam nabavite komplete za samoobrambo, ko bodo od petka naprej začeli prihajati razjarjeni uporabniki
grims-1.gif

Tufy

Zelenc'
25. mar 2010
29
0
1
Zdravo!

Se ta posodobitev nanaša tudi na Cisco HD sprejemnik (ne snemalnik), ki je pravtako zanič?

lolypop000

Pripravnik
24. mar 2009
75
0
6
Za vse ki imate LG Tv če hočete sortirat kanale po svoje naredite naslednje:
Državo nastavite na Finsko,nato nastavite na Kabel in preden začnete iskat kanale ODKLJUKAJTE samodejno oštevilči programe.
Ko vam bo vse kanale našlo in boste šli pod meni kjer se prestavljajo kanali boste zagledali funkcijo premakni program.

Lp

p.s. pri meni ko sem nastavil državo:-- mi ni našlo ničesar mi je pa po zgornjem postopku uspelo,da lahko sedaj premikam poljubno programe
smile-1.gif
Če vam pa zgornji postopek ne deluje pa pod državo nastavite -- Nekaterim je na ta način uspelo da so lahko potem poljubno prestavljali kanale.

eagleman

Zelenc'
18. feb 2010
26
0
1
Maribor
Kakšno vezo pa ima to z ciscotovimi sprejemniki??
Jaz bi si sicer razvrstil kanale na LG tvju samo žal nimam dvb-c tunerja, zato pa imam to čudežno škatlo od ciscota, ki pa (še) ne dopušča sortiranje kanalov
rolleyes-1.gif

lolypop000

Pripravnik
24. mar 2009
75
0
6

Če imaš 1 Cisco sprejemnik in 2 TV lahko gledaš na obeh digitalno tv.
Prva televizija ima priklopljen Cisco sprejemnik,druga televizija je priklopljena tako kot je bila pred ciscotom.
Sedaj na tej televiziji,ki nima dvb-c modula in ne ciscota pojdi pod iskanje programov in nastavi državo na Finska in sedaj se ti ponudi možnost da išče kanale preko antene ali Kabla in daš na kabl odkljukaš samodejno oštevilčenje in imaš na obeh televizijah digitalno.
Čeprav je samo ena televizija povezana na ciscota in druga še vedno tako kot je bila takrat ko smo imeli še samo analogno bo ta tudi lovila digitalne programe.
Zato sem to napisal v ta forum.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.514
6
38
Trenutno je v novi nadgradnji večina izboljšav, ki jih uporabnik niti opazi ne, ni bla posodobitev v uporabniškem vmesniku trenutno. Razen glede EPG-ja...

Edit: typo

Nazadnje urejeno:

EFX

Pripravnik
13. nov 2007
91
1
8
Zakaj enostavno ne objavite seznama napak, ki naj bi bile s to nadgradnjo odpravljene? (razen, če ne smete ker bodo potem uporabniki videli, za koliko napak je v resnici šlo?)
wink-1.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.514
6
38
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Navadno mislim, da se tega ne objavlja, ker gre za čisto tehnične zadeve, ki jih uporabniki večinoma niti ne razumejo in podjetje niti nima interesa, da bi uporabnik razumel.
Se strinjam.