Telemach Cisco sprejemniki (težave, pritožbe,...)

pumaxx

Pripravnik
6. sep 2007
235
11
18
Z`dežele
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Saj je prav napisal . http://www.consumer.philips.com/c/cinema-21-9/30849/cat/gb/
Nisem to mislil, ciljal sem na to, da pri naših TV hišah mu tudi tak teve ne bi pomagal...
wink-1.gif

Mogoče bi mi na Telemachovem omrežju. Na T-2 mi TVSlo preklaplja 4:3/16:9 na kabelski pa imam pomanjšani 16:9
evil.gif

balts

Pripravnik
1. sep 2009
166
0
16
A za CISCO 4398 je že kakšen update? Nič ni videti. Kakšen TO DO list bi bil dobrodošel, da zacahnemo, kaj smo popravli pa kaj še bomo.

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
907
153
43
Se strinjam,

za GMS-a, je ta tema že kaj obrodila sadov, če so pri Telemachu že kaj v akciji glede popravkov?

Lp,

eagleman

Zelenc'
18. feb 2010
26
0
1
Maribor
a se še komu dogaja da se disk vklopi tudi ko je sprejemnik na standby pa nimam nastavljeno preko EPG da bi mi kakšno oddajo/film snemalo ?

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
907
153
43
Do sedaj cca 2x opazil, da ko sem ugasnil STB je disk še vedno ostal aktiven.

Lp,

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
ksz
Sem poslal link te teme moji sestri na Cisco, ona pa jo je posredovala njihovim tehnikom. Tko da upam da berejo temo in da se vse težave čimprej odpravijo.
smile-1.gif

EFX

Pripravnik
13. nov 2007
91
1
8
Jap! Ko gre snemalnik na standby, ostane disk še vedno prižgan - pri meni se to zgodi vsakič. Zaradi tega tale Cisco v standby-ju pokuri kar 15W
grims-1.gif

balts

Pripravnik
1. sep 2009
166
0
16
Še glede menu/options..

Ko si v nastavitvah, se ne gre premikati nazaj na osnovni menu. (al je komu to uspelo?)
Obstaja samo exit, ki te vrže ven, in ce zelis še kaj nastaviti, moraš ponovno v menu na začetek.

Pri handanu si z tipko menu prišel v prvotni nivo menuja oz se pomikal po korenu brez da bi menuja zapustil.

Nastavitve za svetlost/kontrast tudi nebi škodile.

Tadaaa

Zelenc'
25. jan 2010
17
0
1
zdravo

pri opisih filmov v programskem vodiču se opisi končajo kr sredi stavka?ima kdo kakšno rešitev?

lp

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
907
153
43
Zdravo!

Še to, če prekljapljaš med programi, tista spodnja INFO vrstica včasih skoči čez celo stran, kot da preklopi resolucijo. Tisti D3 je prav grd.

Lp,

rollingstones

800. registrirani uporabnik
3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
Res me zanima ali jim bo uspelo urediti zadevo s TTX
smirk-1.gif
, predvsem pa ali se bo v (bližnji) prihodnosti dalo shraniti programe (kanale),
tako kot je to možno še na "starih" enotah STB Handan...

misi

Pripravnik
18. sep 2008
42
0
6
Cisco DVR HD 8398DVB:
- zadeva skoraj vsak vecer crkne, enostavno se ugasne. Ko vklopis ponovno neki pomelje in spet crkne. ce ugasnes na stikalo, se kao neki connecta in ispise waiting ca table... in tko spet cakas.. clovek vzame zadevo da bo gledal HD OI, pa gleda q....
telesmeh.. prhajam nazaj s kisto...
- EPG je napacen... uceraj dam snemat hokey... danes pogledam in lej ga hudica.. pol tekme ni posnete...

Nazadnje urejeno:

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
nastavitve za snemanje
kaj nastavim za snemanje preko EPGja se snema včasih prej in sploh ne ob taki uri ko bi se moralo in tudi trajanje ne drži
EPG pa da ne govorimo katastrofa
po moje naj naredijo update programske opreme ali pa naj nabavijo noveše in boljše HD snemalnike kot je Cisco DVR HD 8398DVB ker je res katastrofa se je Telemachu ponesrečlo z HD snemalniki
če in kak bodo nabavli druge snemalnike ga grem zamenjat.

Nazadnje urejeno:

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
907
153
43
ZDravo!

Enako, med delovanjem kar crkne, ga prižgeš spet crkne, ugasneš na gumb na zadnji strani, potem čakaš cca 5-7min, z tistimi velikimi logoti, potem zadeva nekako dela.

Disk še vedno ostane aktiven, ko ugasneš preko daljinca HD DVR. To je tudi big error!!!

EPG tudi ni OK, že pri samem infotu kaže napačne čase in napačne naslove.

Bi že skoraj bil čas, da to popravite!!!

Lp,

EFX

Pripravnik
13. nov 2007
91
1
8
Tudi pri meni je enak problem - včeraj mi je crknil točno takrat, ko je Valenčič štartal drugo vožnjo!
jezen.gif

Vse to so VELIKE napake, ne pa majhne nevšečnosti in mi ni jasno, zakaj se tega po hitrem postopku ne odpravi? Zakaj je bila tema sploh odprta, če potem ni niti enega odgovora kakšnega s Telemacha, kaj se sploh dogaja?! Res si delajo super reklamo...
stupid-1.gif

misi

Pripravnik
18. sep 2008
42
0
6
Enako. Tudi pri meni je uceri umru lih pred Valencicem. Da sploh ne govorim, da menjajo pogoje na dnevni bazi. Enkrat ja zamenjava po enem sistem, drugic po drugem. Nekdo je tukaj razlagal, da so mu, ker je imel ze prej snemalnik, le tega zamenjal, men so dodal mesecno narocnino, hbo ki ga pa ne rabim, so mi dal pa do junija, ceprav naj bi bil v paketu. Vsaka na pamet dela pogodbe, pa mal po svoje. Reklamnih letakov je pa morje razlicnioih, na netu tko, ko prides tam ti zopet druzga podturijo... Uglavnem.. kaos totaln.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
fantje so ga primerjali z dreamboxom 8000hd, ki mimogrede stane 950EUR in je ferrari v svetu sprejemnikov.
Tale Cisco je pa mogoče fičo.

Ni lih fer tale primerjava.

EDIT: Heh, na začetku so napisali, da so ga primerjali z dm8000, samo potem ga niso več omenjali. LoL

Nazadnje urejeno:

balts

Pripravnik
1. sep 2009
166
0
16
Ima še kdo priklopljenega Ciscota na DVI?
Zanimivo je to, da "spusti" skozi samo 576i. Ne moreš spreminjati natavitev ločljivosti.

Ubistvu imam HD predvajalnik in ne morem gledati HD programov v HD ločljivosti. To je ubistvu absurd.
DVI je ravnotako OK, gre za združljiv format in bi to moralo 100% špilat normalno.
Nekako se sam odloči, katera resolucija bi naj ustrezala, tukaj pa čisto sfali.

Lahko pričakujem kakšen update v tej smeri, ali naj to reklamiram?